Ελληνορωμαϊκά!

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024

"η βεβήλωση της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ και της Ελλάδος λύονται μαζί"

 

ΦΩΤΟ - η συμπεριφορά σας στην συνεχιζόμενη βεβήλωση της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ δείκτης της εξέλιξης σας (το γράφουμε ευγενικά)   

Γράφει ο Δρ, Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Οι επόμενες μέρες θα δείξουν την πορεία αυτών των ηγετών που συμπεριφέρθηκαν κατά αυτόν τον τρόπο  στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ...
πάμε στον σουλτάνο 
Ο μεν σουλτάνος γνώριζε τι έκανε, αλλά το έκανε για εσωτερικούς και προεκλογικούς λόγους . Τελικά άνοιξε τις καταπακτές της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ και εξήλθαν όλα τα γεωπολιτικά φαντάσματα στον πλανήτη.
Όλα τα ήξερε , όμως ένα δεν γνώριζε, ότι η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ είναι ένας ζωντανός οργανισμός που αναπνέει ΟΡΘΟΔΟΞΑ και υπογράφει τα προικοσύμφωνα της τουρκίας με ημερομηνία λήξης. 
(όπως έλεγε  ο Μακρυγιάννης ) 
Πάμε τώρα στον τσάρο που δεν είναι τσάρος, αλλά ένας ικανός ηγέτης με πολλά μικρόβια από την έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα του με την Δύση στα χρόνια της Μέρκελ και των μνημονίων που επεβλήθηκαν κατάφωρα στην Ελλάδα .
Και εδώ σιωπή , όπως και στην βεβήλωση της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ για να μην τα χαλάσει με τον φίλο του τον σουλτάνο και την φιλενάδα του Μέρκελ  , αλλά και πεισμωμένος με το ΦΑΝΑΡΙ γιατί προκάλεσε το εκκλησιαστικό με την εκκλησία του Κιέβου.
και ρωτάμε .. τι περιμένουν όλοι αυτοί που μπλέκουν τα γεωπολιτικά με την εκκλησιαστική ειρήνη αθώων λάων; 
Ευτυχώς βγήκε αυτός ο άγιος αρχιεπίσκοπος του Κιέβου ο Ονούφριος και είπε ότι η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ανήκει σε αυτούς που την έφτιαξαν.
Πάμε  λοιπόν στον ¨τσάρο" που έδωσε διαστημική τεχνολόγια στον σουλτάνο βλ.S-400 που σημαδεύει σήμερα  την Ελλάδα  και ενώ  έφτασε έξω από το Κίεβο , κατέλαβε τα προάστεια του ακόμα και ένα αεροδρόμιο του, αιφνιδιαστικά υποχώρησε.
'Oλοι έμειναν τότε εμβρόντητοι και αναρωτιώταν ..πέρασαν μέρες , έγιναν μαχες , χύθηκε αίμα και η Ρωσία βάλτωσε στις πεδιάδες της Ουκρανίας  γιατί όπως μας είπε μετά ο " τσάρος" τον ξεγέλασαν οι δυτικοί στις διαπραγματεύσεις και για αυτό υποχώρησε από το Κίεβο , αν είναι  δυνατόν;

Τα πνευματικά μικρόβια της καλής ζωής της ρωσικής ελιτ από την Δύση έπαιξαν τον ρόλο τους .

ΤΕΛΙΚΑ η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ βάζει τον κάθε ηγέτη στην θέση που του αρμόζει .

Μια φορά ο Πούτιν δεν έχει όρεξη να κατέβει στην ΠΟΛΗ παρά μόνο για να υπογράψει επιχειρηματικές συμφωνίες .
Ούτε και οι τοκογλύφοι  μαζί με τα τσιράκα τους να αφήσουν την Ελλάδα ήσυχη.
Όμως σύντομα αδελφοί η βεβήλωση της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ και της Ελλάδος λύονται ...
Έχουμε να δούμε πολλές εκπλήξεις συνάμα με την επιβεβαίωση λεγομένων αγίων ανδρών που μίλησαν για την πορεία του Πούτιν ,  του σουλτάνου και των δυτικών σταυροφόρων.
ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

ΥΓ αυτό το μάθαμε εκ των υστέρων... Ο Πούτιν φίλησε το Κοράνι στην Τσετσενία



Κατά την διάρκεια του ταξιδιού του στην μουσουλμανική περιοχή της ρωσικής δημοκρατίας της Τσετσενίας, ο Πούτιν επισκέφθηκε το Τζαμί του Προφήτη Ισα, όπου απέτισε σεβασμό στο Ισλάμ φιλώντας το Κοράνι.
βίντεο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ