Ελληνορωμαϊκά!

Τρίτη 6 Αυγούστου 2024

Το όλο σκηνικό στήθηκε για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν και για κάτι άλλο ;


διαβάζοντας τις προφητείες από την οπτική γωνία των σημερινών δρώμενων :  

Την ώρα που το Ιράν φέρεται να μετακινεί τις τελευταίες ημέρες εκτοξευτές πυραύλων και πραγματοποιεί στρατιωτικές ασκήσεις.

«Μην το πιέζετε», προειδοποιούν το Ισραήλ, αξιωματούχοι του διεθνούς συνασπισμού υπό την ηγεσία των ΗΠΑ, που ετοιμάζεται να συνδράμει στην απόκρουση της αναμενόμενης ιρανικής επίθεσης, σύμφωνα με το Kan news.


«Σκεφτείτε προσεκτικά πριν προχωρήσετε σε αντίποινα. Ο στόχος στο τέλος της ημέρας δεν είναι να οδηγηθούμε σε έναν ολοκληρωτικό πόλεμο» ανέφεραν οι αξιωματούχοι που μίλησαν ανώνυμα, την ώρα που σενάρια τρόμου για επίθεση του Ισραήλ με στόχο και πυρηνικές εγκαταστάσεις, εαν το Ιράν χτυπήσει αμάχους,  βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Περισσότερα στο https://www.naftemporiki.gr/kosmos/1734683/min-to-piezete-oi-dytikoi-symmachoi-proeidopoioyn-to-israil/


Oι ΗΠΑ μεταφέρουν εσπευσμένα επιπλέον ενισχύσεις στην Μέση Ανατολή καθώς οι πληροφορίες δυτικών μυστικών υπηρεσιών κάνουν λόγο για “πολύ επικίνδυνη -και ριζικά διαφορετική σε σχέση με αυτήν του Απριλίου- ιρανική επίθεση η οποία θα λάβει χώρα σε 3 στάδια με τον κύριο στόχο να είναι η Ιερουσαλήμ”.

Για το λόγο αυτό, οι ΗΠΑ μετέφεραν στην Μέση Ανατολή μία Μοίρα  F-22 Raptor από την αεροπορική βάση Elmendorf της Αλάσκα και μία Μοίρα F/A-18 από το αεροπλανοφόρο USS Theodore Roosevelt.

Περισσότερα στο https://warnews247.gr/ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ 

Αμερικανική βόμβα: «Ήταν όλα προσχεδιασμένα μεταξύ Ισραήλ-ΗΠΑ – Ο Νετανιάχου παρουσίασε το πολεμικό του σχέδιο…»

«Αυτή την φορά ο κόσμος μπορεί να μην είναι τόσο τυχερός»

αν στη εν δυνάμει σύγκρουση χτυπηθεί "κατά λάθος"  το τέμενος Αλ-Άκσα μέσα στην Ιερουσαλήμ  θα ξεσηκωθεί όλος ο αραβικός κόσμος και τότε θα έχουμε πραγματική σύγκρουση;

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/