Ελληνορωμαϊκά!

Σάββατο 3 Αυγούστου 2024

" προσπάθησαν να αλλάξουν την πορεία της ανθρωπότητας, αλλά δείτε τι θα πάθουν" μας είπε

 


 Να μην φοβόμαστε τι θα μας κάνουν γιατί τα ΜΥΣΤΗΡΙΑ της Θεόσδοτης Ελευθερίας μας δεν μπορούν να τα πειράξουν. 'Εσσεται ήμαρ

η ανθρωπότητα με τόσες αμαρτίες μαγείες και σατανισμούς γίνεται ολοκαύτωμα σε χέρια υπανθρώπων που θέλουν " θυσίες " για το αφεντικό τους;

 Όμως είμαστε ένα ΜΥΣΤΗΡΙΟ ενώ ζούμε μέσα στα ΜΥΣΤΗΡΙΑ της Ορθοδοξίας. 
Μυστήριο και η εν Χριστώ Ελευθερία μας 
Και ενώ είμαστε Μυστήριο γνωρίζουμε από τον Απόστολο Παύλο ότι " είμεθα Ναός του ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ " και σαν τέτοιος αυτές τις μέρες υμνολογούμε την πραγματική Μητέρα μας  «Και σε μεσίτριαν έχω προς τον φιλάνθρωπον Θεόν…,
Παρακαλώσε Παρθένε, βοήθησόν μας εν τάχει»!
Να μην φοβόμαστε τι θα μας κάνουν γιατί τα ΜΥΣΤΗΡΙΑ της Θεόσδοτης  Ελευθερίας μας δεν μπορούν να τα πειράξουν. 
Δρ  Κωνσταντίνος Βαρδάκας 


Το παρακάτω ιατρικό άρθρο δείχνει πολλά: 

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, τα κύτταρα του μωρού μεταναστεύουν στην κυκλοφορία του αίματος της μητέρας και στη συνέχεια επιστρέφουν στο μωρό, αυτό ονομάζεται «μικροχιμαιρισμός εμβρύου-μητέρας». "
Κατά τη διάρκεια 41 εβδομάδων τα κύτταρα κυκλοφορούν και συνενώνονται, και μετά τη γέννηση του μωρού, τα περισσότερα από αυτά τα κύτταρα παραμένουν στο σώμα της μητέρας, αφήνοντας ένα μόνιμο σημάδι στους ιστούς, τα οστά, τον εγκέφαλο και το δέρμα της μητέρας και για δεκαετίες.
Κάθε παιδί θα αφήσει ένα παρόμοιο σημάδι.
Μελέτες έχουν επίσης δείξει εμβρυϊκά κύτταρα στον εγκέφαλο της μητέρας 18 χρόνια μετά τη γέννηση.
Έρευνες έχουν δείξει ότι εάν η καρδιά της μητέρας τραυματιστεί, τα εμβρυϊκά κύτταρα σπεύδουν στο σημείο του τραυματισμού και διαφοροποιούνται σε διαφορετικά κύτταρα που ειδικεύονται στην αποκατάσταση της καρδιάς.
Ενώ το μωρό θεραπεύει τη μητέρα, η μητέρα χτίζει το μωρό.
Γι' αυτό κάποιες ασθένειες υποχωρούν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.
Είναι εκπληκτικό πώς το σώμα της μητέρας προστατεύει το μωρό πάση θυσία και το μωρό ξαναχτίζει τη μητέρα του - ώστε να μπορεί να αναπτυχθεί και να επιβιώσει με ασφάλεια.
Εάν είστε μητέρα, ξέρετε ότι μπορείτε να αισθανθείτε διαισθητικά το παιδί σας ακόμα και όταν δεν είναι εκεί...
Τώρα υπάρχουν επιστημονικές αποδείξεις ότι οι μητέρες κουβαλούν τα παιδιά τους για χρόνια και χρόνια ακόμα και μετά τον τοκετό.
- Όλες οι πιστώσεις στον αντίστοιχο συγγραφέα -
*Μετάφραση από τα γαλλικά.
Πηγή ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ