Ελληνορωμαϊκά!

Σάββατο 3 Αυγούστου 2024

και τώρα ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

Γράφει ο Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

ή θα κρατήσει λίγο σαν πυροτέχνημα με ρουκέτες ή θα επιδεινωθεί και θα παρασύρει πολλούς.

Ο πόλεμος θα πιαστεί από κάτω και από κάτω θα πιάσει το βδέλυγμα που θέλει να γίνει πλανητάρχης με την βοήθεια του θηρίου εις τας Ευρώπας.

Όλα μας τα είπαν οι Άγιοι.

Τώρα λειτουργούν πνευματικοί νόμοι έστω και αν δεν  τους κατανοούν οι περισσότεροι, αυτοί συνεχίζουν να  λειτουργούν και μάλιστα φανερά.

Τι θα γίνει με την Ελλάδα ;
Τι θα γίνει με τους Έλληνες ;

Ο χρόνος της προσμονής τελείωσε, αλλά όχι η μετάνοια που ψάχνει τρύπα να μπει στην ΣΚΛΗΡΟΚΑΡΔΙΑ μας και δεν βρίσκει τέτοια.

Είμαστε υποχρεωμένοι  λόγω της αμετανοησίας να βιώσουμε την σκληρή εκδοχή των Προφητειών και όπως μεταφέραμε πριν ικανούς χρόνους "το ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ θα το δούμε, όταν το λιγοστό φαγητό μας θα το τρώμε αναμεμιγμένο με τα δάκρυα μας ".

Τα προηγούμενα χρόνια δεν πτοηθήκαμε από τον χλευασμό , την περιφρόνηση και την περιθωριοποίηση των γνωστικών ακόμα και εκκλησιαστικών  που αυτά δεν τα αποδεχόταν, όταν παραπάνω από δεκαετία με αδιάλειπτη αρθρογραφία δίναμε τον υπέρ πάντων αγώνα για Χριστό και Ελλάδα δίχως να πραγματευόμαστε προσωπικό όφελος και δημόσιες σχέσεις .

Εμείς συγχωρούσαμε και προχωρούσαμε γιατί αυτή την εντολή και οδηγία λάβαμε από Αγίους Πατέρες και τον Άγιο Παϊσιο .

Το ταξίδι για την Ιθάκη του Οδυσσέα και του Αγίου Ραφαήλ ήταν συναρπαστικό , κάθε μέρα ψηλαφούσαμε το θαύμα που ερχόταν και μας κύκλωνε και  λαμβάναμε θάρρος , υπομονή και τόλμη .

Κάποιοι θεωρούμε ότι  έκαναν το καθήκον τους , όταν άλλοι αποδομούσαν τα Ιερά και Όσια έναντι πινακίων φακής και αργυρίων .

Η ζωή είναι μικρή για να την προδώσεις και να την κάνεις τραγωδία, ενώ με πλοηγό τον Χριστό και τον Ελληνοχριστιανικό Πολιτισμό μπορείς να την μετατρέψεις σε Ευτυχία που είναι η πραγματική Ελευθερία που στέρησαν από το Έθνος για τους λόγους που γνωρίζουμε όλοι μας .

"τώρα κάθε κατεργάρης θα καθίσει στον πάγκο του και θα δώσει λόγο, τι έκανε στις δύσκολες στιγμές που περάσαμε " , έλεγε ο Άγιος Παϊσιος .
ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας