Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023

έγινε Γήπεδο και δορυφορικά επιβεβαιώθηκε ένας ΑΓΙΟΣ , έρχονται και τα άλλα...

ΓΗΠΕΔΟ - Αυτό αναφέρει σε δημοσίευμα του το Associated Press, το οποίο επικαλείται την ανάλυση δεδομένων από τον δορυφόρο Copernicus Sentinel 1 που πραγματοποίησαν οι καθηγητές Corey Sher από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης και Jamon van Den από το πανεπιστήμιο του Όρεγκον.
Βάσει αυτών των δεδομένων, κατά την επίθεση τους οι Ισραηλινοί κατέστρεψαν πάνω από τα δύο τρίτα όλων των κτηρίων στα βόρεια εδάφη της Γάζας και τουλάχιστον το ένα τέταρτο των κτηρίων στη νότια πόλη Khan Yunis.
«Η Γάζα έχει τώρα διαφορετικό χρώμα από το διάστημα.
Είναι μια τελείως διαφορετική υφή» αναφέρουν οι επιστήμονες....
Σύμφωνα με κάποιες εκτιμήσεις, οι βομβαρδισμοί των Ισραηλινών στη Γάζα ξεπέρασαν σε ένταση τους βομβαρδισμούς των Συμμάχων κατά της Γερμανίας στο Β’ Παγκόσμιο πόλεμο και της Συμμαχίας υπό τις ΗΠΑ για την καταστροφή του Ισλαμικού Κράτους.
Υπενθυμίζεται πως κατά την περίοδο 1942 -1945 οι Σύμμαχοι κατέστρεψαν το 10% των κτηρίων στη Γερμανία, όταν στη Γάζα έχουν ισοπεδωθεί περίπου το 33% των κτηρίων.
Περισσότερα στο https://www.bankingnews.gr/
"Γήπεδο η Παλαιστίνη , Τάφος τους η Νεκρά Θάλασσα " ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ
άραγε τι θα ξεκινήσει σε λίγο από την Ερυθρά Θάλασσα και τους Χούτι αντάρτες της Υεμένης με τους Ιρανικούς πυραύλους κατά διερχομένων πλοίων ;