Ελληνορωμαϊκά!

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023

"ο Άγιος Ιάκωβος άπλωσε το ράσο του , το έκανε φτερό στο αεροπλάνο και έτσι φτάσαμε στην Αμερική." ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ αλλά ΑΛΗΘΙΝΟ ...Καλή Χρονιά έτσι θα μας πάνε οι Άγιοι από εδώ και πέρα

Ένας άνθρωπος απ’ τα εκεί χωριά (κοντά στο μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ), πήρε την εικόνα του Γέροντα Ιάκωβου αφού κοιμήθηκε και πήγε στην Αμερική που έμενε. Έπαθε μια βλάβη το φτερό του αεροπλάνου και άνοιξε τρύπα. Αυτός είχε την φωτογραφία του Αγίου Ιακώβου και είπε: «Άγιε μου Ιάκωβε σε παρακαλώ μας περιμένουν τα παιδιά μας, οι δικοί μας, σε παρακαλώ βοήθησέ μας». Τότε είδε τον Πατέρα Ιάκωβο που άπλωσε το ράσο του και έκανε το φτερό, μέχρι που φτάσανε στην Αμερική. Τον βλέπανε όλοι! Όταν φτάσανε, τους είπαν εκεί στο αεροδρόμιο: «250 άνθρωποι θα είχατε σκοτωθεί… κάποιον Άγιο είχατε!». Και είπε ο κύριος: «Ναι! Νάτος αυτός είναι ο Άγιος!!!» δείχνοντάς τους την εικόνα του Αγίου Ιακώβου.

Πηγή: YouTube:Γερόντ Χρυσοβαλάντη Όσιος Ιάκωβος, οι εμπειρίες που βίωσε κοντά του Ι.Μ.Παναγίας Τουρλιανής Μυκόνου (ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΟΥΡΛΙΑΝΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ)
Στο 36΄:31΄΄
Πηγή ΦΙΛΙΠΠΊΑ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ