Ελληνορωμαϊκά!

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023

20 Δεκεμβρίου 2023 Σερβία: Γερμανικός δάκτυλος για μετεκλογική αναταραχή στη χώρα, λένε τα ΜΜΕ - 1973 της είπε η Παναγία: "από πίσω θα κρύβεται η Γερμανία"

20 Δεκεμβρίου 2023
" Σερβία: Γερμανικός δάκτυλος για μετεκλογική αναταραχή στη χώρα, λένε τα ΜΜΕ.
Το ενδιαφέρον των δυτικών υπηρεσιών για τις εκλογές στη Σερβία δεν υποχώρησε ούτε μετά το κλείσιμο στις κάλπες και οι Γερμανοί ήταν ιδιαίτερα ενεργοί στην εμψύχωση των διαμαρτυριών της φιλοδυτικής αντιπολίτευσης, γράφει η σερβική εφημερίδα Politika.

Σύμφωνα με πληροφορίες των ΜΜΕ του Βελιγραδίου, οι πράκτορες πληροφοριών τους είναι αυτοί που με τα πλοκάμια τους εδώ τροφοδοτούν τη βία που διεξάγεται μπροστά από την έδρα της Ρεπουμπλικανικής Εκλογικής Επιτροπής, όλα με το πρόσχημα της υποτιθέμενης κλοπής στο εκλογικά τμήματα" 
Περισσότερα στο https://echedoros.blog/

1973 ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ ΑΝ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

«ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ! ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΥΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ!»-ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ .

" το μεγάλο κακό θα ξεκινήσει από την Αλβανία Μάρτιο Μήνα. Πίσω από την Αλβανία θα κρύβεται  η Γερμανία με την Τουρκία. Θα ανοιχτεί πόλεμος μεταξύ Αλβανίας - Κόσσοβου- Σερβίας - Σκοπίων .
Πρώτη θα μπει η Γερμανία στον Πόλεμο.
Η Ρωσία θα βοηθήσει την Σερβία και θα χτυπήσει την Τουρκία ξαφνικά γιατί πίσω από τον πόλεμο στα Βαλκάνια θα κρύβεται η Τουρκία . Ο πόλεμος από τα Βαλκάνια θα μετατοπιστεί στην Τουρκία ( Κωνσταντινούπολη)..."

Γιατί ο Άγιος Παϊσιος στην δεκαετία του 90 έλεγε " η απειλή είναι από την Αλβανία;"
Ακριβώς γιατί στις μέρες μας φαίνονται οι πλάτες της Αλβανίας δηλ. η Γερμανία και η Τουρκία , οι ειδήσεις και αύριο οι εξελίξεις θα επιβεβαιώνουν τις προφητείες, ενώ εμείς εν τω μεταξύ αγρόν αγοράζομεν .
ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας