Ελληνορωμαϊκά!

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023

νέο Ελλάς - Ισλαμαμπάντ ;

 


Φωτο από fb
Αν είμαστε εις καταστολή των πνευματικών μας δυνάμεων για να μας κάνουν ότι θέλουν; τότε πρέπει να ξυπνήσουμε άμεσα τον Κολοκοτρώνη μέσα μας;
Στεγνώσαμε από ανθρωπιά , από ιδέες, από ρευστότητα, στεγνώνουμε από επάρκεια στην διατροφική αλυσίδα, στεγνώσαμε  από άνδρες και γυναίκες που να νοιάζονται για την πατρίδα ;
Στεγνώσαμε από τον ιδρώτα της ψυχής που λέγεται ΜΕΤΑΝΟΙΑ γιατί στεγνώσαμε από ΧΡΙΣΤΟ Εσταυρωμένο και Αναστημένο.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Το Ψευτορωμαίικο κάνει "Χριστούγεννα" με νομοσχέδια;
Το Ψευτορωμαίικο το μάθαμε από τον ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ τον Αιτωλό και πέρασαν εκατοντάδες χρόνια για να το καταλάβουμε και να  τρυγήσουμε, να γευτούμε  τους πικρούς καρπούς του.
Το Ψευτορωμαίικο δομήθηκε μετά την άνανδρη δολοφονία του ΑΓΙΟΥ της πολιτικής μας Ιωάννη Καποδίστρια και σήμερα από τις απρεπείς  δηλώσεις που κάνουν για αυτόν καταλαβαίνουμε ποιοι φτύνουν για να κάνουν λάσπη που φυσικά δεν κολλάει στην πραγματική ιστορία.
Το Ψευτορωμαίικο ήρθε από έξω σαν  πνευματική επιδημία και σάρωσε την Ελληνική επικράτεια με εθνικές τραγωδίες , επαναστάσεις , χούντες , οικονομικές καταστροφές, μνημόνια , υπογραφές ξεπουλήματος της ιστορίας μας και πολλά άλλα θλιβερά.
Έτσι το Ψευτορωμαίικο έχει γερές πλάτες στο εξωτερικό , αλλά και αυτό σαν πνευματική επιδημία προσβλήθηκε από μια ζωντανή πανδημία αυτής της αχαλίνωτης διαστροφής.

Οικονομική κατάρρευση , υγειονομική χούντα  , πόλεμος ότι  και να  σχεδιάζουν θα καταλήξει σαν  μια επέμβαση του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ μέσα στην ανθρώπινη ιστορία.
Αυτά τα  επιτρέπει ο ΘΕΟΣ να γίνουν, ώστε  για κάποιο λόγο να οδηγήσει τα πράγματα, όχι εκεί που θέλουν οι παγκοσμιοποιητές – μπολιαστές του 666, αλλά στο Σχέδιο της Οικονομίας του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ.
Οι συνέπειες είναι παγκόσμιες.
Ένα είναι το βέβαιο, ότι αυτά που βιώνουμε αποκάλυψαν  την  ανωμαλία της νέας αταξίας των πραγμάτων  και  τα ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΝΑ του ανθρώπινου πολιτισμού μας που δομήσαμε δίχως ΧΡΙΣΤΟ.
ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
Ποιος μπορεί να σηκωθεί πάλι όρθιος στα πόδια του δίχως ΧΡΙΣΤΟ και αγάπη στον συνάνθρωπο;
Κατεβατό οι εξελίξεις και ένας κοινός νους αναλογίζεται, τι έρχεται. 
Βλ."Μας ετοιμάζουν μεγάλα πανηγύρια τις επόμενες μέρες - Έκτακτη Ανάλυση και ο Θεός βοηθός" https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2023/12/blog-post_708.html?m=1

Η Τουρκία ζορίζεται αφάνταστα και στρατικοποιεί γρήγορα τις αποφάσεις της  εναντίον της Ελλάδος άσχετα αν μας πουλάει "ειρήνη". 

Σήμερα λοιπόν σε αυτές τις ιστορικές στιγμές που ζούμε, αλλά δεν νοιώθουμε ότι είναι τόσο κρίσιμες για το μέλλον μας, βλέπουμε ότι:
Οι εν δυνάμει πόλεμοι και οι τεκτονικοί σεισμοί στις οικονομίες των δήθεν  φίλων μας που υπέγραψαν και χρηματοδότησαν το Εθνικό Ελληνικό μόρφωμα που άρχισε να σχηματίζεται μετά την Επανάσταση του 1821  ταρακουνούν τις πλάτες του Ψευτορωμαίικου και πολλά νομοσχέδια θα μείνουν στα χαρτιά της ιστορίας και στις μαύρες σελίδες.
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας