Ελληνορωμαϊκά!

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022

" να κάνουμε τον ΣΤΑΥΡΟ μας , ο ΤΡΙΤΟΣ ξεκίνησε και θα είναι καλοκαίρι;" 3 ΒΊΝΤΕΟ

  


Yars: Οι ρωσικοί διηπειρωτικοί βαλλιστικοί πύραυλοι «που δεν αναχαιτίζονται»

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ - η Ρωσία τρέχει να προλάβει να μην την πλαγιοκοπήσουν από την πλευρά της Φινλανδίας- Σουηδίας - Βαλτικών χωρών.
το αν επιζήσει η παγκόσμια οικονομία  και τα τραπεζικά παράγωγα ουδαμώς θα μας ενδιαφέρει τόσο, όσο το να επιβιώσουμε με την βοήθεια του Κυρίου μας Ιησού Χριστού που τώρα πρέπει να τον παρακαλούμε περισσότερο εν Αληθεία και εν Μετανοία.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ - στα διεθνή ΜΜΜ υπάρχει διάχυτος φόβος και προβληματισμός. 



ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ 

" Μετά την «επίδειξη δύναμης» των νέων πυρηνικών όπλων της Μόσχας στην Ουάσινγκτον, η Ρωσία προχωρά ακόμα ένα βήμα παραπέρα, με την ανακοίνωση ετοιμότητας περισσότερων από εκατό διηπειρωτικών βαλλιστικών πυραύλων επόμενης γενιάς τύπου Yars.

Ο Διοικητής των Στρατηγικών Πυραυλικών Δυνάμεων της Ρωσίας, είπε χαρακτηριστικά πως οι διηπειρωτικοί βαλλιστικοί πύραυλοι διαθέτουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, ενσωματώνοντας προηγμένα κατασκευαστικά και λειτουργικά χαρακτηριστικά, που έχουν ως αποτέλεσμα να μην μπορούν να αναχαιτιστούν από τον εχθρό.

Στη συνέχεια, ο ίδιος τόνισε ότι οι πύραυλοι Yars είναι σε θέση να χρησιμοποιηθεί σε συνθήκες και από πλατφόρμες εκτόξευσης, που τα πυραυλικά συστήματα Topol δεν μπορούν, κάτι που δείχνει και το ποσο βελτιωμένα είναι τα συστήματα Yars ως προς την χρήση τους.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο τα ποιοτικά στοιχεία που καθιστούν τους πυραύλους αυτούς τρομακτικά καταστροφικούς, αλλά επίσης και τα ποσοτικά στοιχεία που είναι διαθέσιμα, καθώς σύμφωνα με τους Ρώσους Αξιωματικούς, περισσότεροι από 150 διηπειρωτικοί βαλλιστικοί πύραυλοι Yars βρίσκονται σε λειτουργία στις ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις.¨ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο https://www.onalert.gr/eksoplismoi/yars-oi-rosikoi-diipeirotikoi-vallistikoi-pyrayloi-poy-den-anachaitizontai/370175/



Περισσότερες από 100 ασκήσεις διαφόρων επιπέδων θα πραγματοποιηθούν στις Στρατηγικές Πυραυλικές Δυνάμεις κατά τη θερινή περίοδο.

Μετά την απόφαση των ΗΠΑ να προμηθεύσουν την Ουκρανία με MLRS HIMARS το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας έθεσε σε περιπολία μάχης και σε θέσεις διασποράς στρατηγικούς πυρηνικούς πυραύλους YARS.

H Ρωσία κινητοποιεί τις ‘Στρατηγικές Πυρηνικές Δυνάμεις” και τους επίγειους κινητούς εκτοξευτές πυρηνικών διηπειρωτικών πυραύλων Yars.

Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας στις ασκήσεις που πραγματοποιούνται στο Ιβάνοβο κοντά στη Μόσχα συμμετέχουν περίπου 1.000 άτομα στρατιωτικό προσωπικό και πάνω από 100 οχήματα του στρατού.

Η Ρωσία δήλωσε ότι η απόφαση των ΗΠΑ να προμηθεύσουν προηγμένα συστήματα MLRS και πυρομαχικά στην Ουκρανία είναι εξαιρετικά αρνητική και αυξάνει τον κίνδυνο άμεσης αντιπαράθεσης.

Το Reuters μεταδίδει ότι ο Ρώσος αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Ριαμπκόφ, δήλωσε στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti ότι η Μόσχα βλέπει τη στρατιωτική βοήθεια των ΗΠΑ προς την Ουκρανία “εξαιρετικά αρνητικά”.

Οι προσπάθειες να παρουσιαστεί η απόφαση ως περιέχουσα ένα στοιχείο “αυτοσυγκράτησης” είναι άχρηστες”, δήλωσε ο Ριαμπκόφ.

“Το γεγονός ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες, επικεφαλής μιας ομάδας κρατών, επιδίδονται σε μια σκόπιμη άντληση όπλων στο καθεστώς του Κιέβου είναι κάτι προφανές”.

με πληροφορίες από το https://warnews247.gr/i-anthropotita-brosta-sto-cheirotero-senario-se-theseis-diasporas-pyrinikoi-icbm-yars-logo-mlrs-himars-diloseis-moschas/