Ελληνορωμαϊκά!

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

η προδοσία έχει χρώμα γαλάζιο σαν την γαλάζια πατρίδα των τούρκων;



 τόσα και τόσα γράψαμε αδελφοί τόσα χρόνια  , να μην σαν πούμε και ένα πόνο μας;


Ο πατέρας και η μάνα προειδοποιούν τα παιδιά τους για τους κινδύνους που τα περιζώνουν ή έρχονται μπροστά τους και αυτό γίνεται λόγω της αγνής αγάπης τους προς αυτά.

Έτσι αδελφοί και οι προφητείες ή τα προρρηθέντα υπό των αγίων πατέρων μας τόσα χρόνια αυτό τον σκοπό είχαν να μας ειδοποιήσουν, ώστε να προστατευθούμε και να προετοιμαστούμε κατάλληλα.

Και όμως όταν εξιστορούσες τα λεγόμενα υπό των αγίων μας ελάμβανες μεγάλο έπαινο και σε χαρακτήριζαν γραφικότατο ή και άλλα.

Μάλιστα κάποιος πολιτικός μακαρίτης τώρα, μας προέτρεπε καθότι αναγνώστης μας από περιέργεια και μόνο, να μην γράφουμε τόσα " θρησκευτικά" , να μην χαλνούμε την διάθεση των άλλων και να το ρίξουμε έξω , ώστε να χαρούμε την ζωή μας. 

Μάλιστα μας συνιστούσε να μην τα βάζουμε με τους τούρκους, γιατί περιμένουμε πολλά από τον τουρισμό τους και τις επενδύσεις τους.

Μέσα σε αυτό το περιβάλλον αδελφοί τόσα χρόνια κινηθήκαμε και τον τίτλο μας σαν Διδάκτορα του ΑΠΘ τον βάζαμε με την ευλογία πατέρων που μας συνέστησαν " να τον βάζεις, για να τον βλέπουν και να ξέρουν ότι δεν είναι όλοι δικοί τους" 

Φυσικά μείναμε πάνω σε αυτό και δεν διαφημιζόμασταν με βιογραφικά και τέτοια που στην προκείμενη συγκυρία τα θεωρούμε διαφημίσεις για κάποιο σκοπό. Ο μόνος σκοπός ήτανε για εμάς ΧΡΙΣΤΟΣ και Ελλάδα και η προβολή του Ελληνοχριστιανικού πολιτισμού μας στην θέαση της αντίχριστης πολεμικής που ξεκίνησε εδώ και χρόνια.  

Τώρα δεν υπάρχουν πλέον προφητείες για τις ημέρες μας καθότι  αυτές διαβάζονται ως ειδήσεις στην καθημερινή επικαιρότητα .

Σε τι αποσκοπούσαν οι προφητείες κυρίως πάνω στα εθνικά μας θέματα  τόσα χρόνια πέραν της μετάνοιας και της καλής ανησυχίας που έλεγε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ;

Αποσκοπούσαν κυρίως στην πνευματική και υλική προετοιμασία μας  απέναντι στο παγκόσμιο κακό που άρχιζαν να κτίζουν, αλλά και στον πονηρό χαρακτήρα των τούρκων που με τις γαλιφιές τους αποκοίμιζαν το ντόπιο πολιτικό δυναμικό.

Τους είδατε χθες τι είπαν: 

" είμαστε χιλιάδες, έχουμε πυραύλους , αεροπλάνα, αποβατικά , όλα τα σύγχρονα πολεμικά μέσα για να καταλάβουμε τα  μεγάλα νησιά που μας ανήκουν στο ΑΙΓΑΙΟ, άρα δεν σας φοβόμαστε" 

Όταν οι τούρκοι με την κακοφτιαγμένη οικονομία τους στα προηγούμενα χρόνια  παρήγαγαν όπλα και αλλά μέσα πολεμικά, εμείς εισερχόμασταν ( ΘΕΟΣ γνωρίζει γιατί ) στις μνημονιακές φυλακές για να εκτίσουμε την θητεία μας και όχι μόνο αυτό αλλά μέσα στις δεσμεύσεις αυτές βάζαμε  με τις ευλογίες των εξουσιών μας τις στρατιωτικές προμήθειες μας.

ΚΑΙ κάποιοι θεωρούσαν τα μνημόνια σύννομα και συνταγματικά.

ΣΗΜΕΡΑ όμως είμαστε υποχρεωμένοι να διαχειριστούμε μια σκληρή πραγματικότητα. Δεν την αναφέρουμε , τα διαβάζουμε και μαυρίζει ο ορίζοντας μας.

Αν όμως αυτοί που ήταν τόσα χρόνια πάνω στους θρόνους της εξουσίας ( και δεν μιλάμε μόνο για πολιτικούς) ελάμβαναν σοβαρά , και πίστευαν με την καρδιά τους τα προρρηθέντα υπό των ΑΓΙΩΝ  πάνω στα Εθνικά ζητήματα μας , σας ρωτάμε , αν τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά;

" μηδέν στο πηλίκιον" και να χορέψουμε μια ζεμπεκιά και να πάμε στην τουρκία για να ικανοποιήσουμε τις ιδιαιτερότητες μας ή να καταθέσουμε εκεί  τα χρήματα μας για να αποφύγουμε τα capital control και άλλα πολλά χαρακτήριζαν το ελληνοτουρκικό love story με σήριαλ τα προηγούμενα χρόνια.

Σε τι άλλο αδελφοί αποσκοπούσαν οι προφητείες;

Στο να είμαστε αναπολόγητοι την ημέρα της πολεμικής  αποκάλυψης  που πλησιάζει και τότε ο καθένας κατεργάρης θα καθίσει στον πάγκο του, όπως έλεγε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ.

Βλέπεται οι άγιοι πάντα μας δίνουν τις δυο εκδοχές της προφητείας

Αν δηλαδή αυτή θα μας βρει εν μετανοία και καλά προετοιμασμένους από όλες τις πλευρές ή αν αυτή μας βρει απροετοίμαστους και τότε θα μιλάμε για σκληρή εκδοχή της.

Ήδη επιλέξαμε 

Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ 

Κωνσταντίνος Βαρδάκας