Ελληνορωμαϊκά!

Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

Τούρκος οδηγός φορτηγού καταγράφει στρατιωτικές κινήσεις και φοβάται επίθεση ; ΒΙΝΤΕΟ

 


( προβληματιζόμαστε - τόσες  τουρκικές νταλίκες που διατρέχουν κυρίως την Εγνατία δεν κοιτούν και λίγο λοξά;) 


 ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ 

Η αποστολή όπλων στην Αλεξανδρούπολη προβληματίζει την Τουρκία - από το https://www.echedoros-a.gr/2022/06/blog-post_846.html#more

Τούρκος οδηγός φορτηγού απαθανάτισε με την κάμερά του «τις στιγμές που οι Αμερικανοί στέλνουν  νταλίκες με όπλα στην Ελλάδα, γράφει τούρκικο δημοσίευμα.

«Είναι αξιοσημείωτο», γράφει το τούρκικο Sondakika.com ότι ο Τούρκος οδηγός την ώρα που κατέγραφε τη μεταφορά των όπλων στην Ελλάδα θα πει χαρακτηριστικά:

«Εδώ και μισή ώρα προσπερνάμε αυτά τα φορτηγά. Μάλλον θα επιτεθούν. Κοιτάξτε, αυτά είναι ελληνικά φορτηγά».

 


Επισημαίνεται ότι από τα τέλη του περασμένου έτους, οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, μετέφεραν στην Αλεξανδρούπολη, που βρίσκεται κοντά στα τουρκικά σύνορα,  μεγάλο αριθμό ελικοπτέρων, αρμάτων μάχης, τεθωρακισμένων οχημάτων και διάφορο στρατιωτικό εξοπλισμό.

Ενώ συνεχίζονται αυτές οι συζητήσεις, το βίντεο που κοινοποίησε ο Τούρκος οδηγός φορτηγού για το θέμα τράβηξε την ιδιαίτερη προσοχή. Ο Τούρκος οδηγός φορτηγού στο δρόμο στη Βουλγαρία είδε την αυτοκινητοπομπή που μετέφερε στρατιωτικά οχήματα των ΗΠΑ με ελληνικά φορτηγά προς την Ελλάδα.

«Εδώ και μισή ώρα προσπερνούμε το κομβόι»

Ο οδηγός που μετέφερε τις πληροφορίες στο Twitter  λέει χαρακτηριστικά:

«Υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος φορτηγών που κινείται ‘ανέντιμα’. Προσπερνάμε φορτηγά όπως αυτό εδώ και μισή ώρα. Μάλλον θα επιτεθούν. Κοίτα, αυτά είναι ελληνικά φορτηγά. Είμαστε στη Βουλγαρία. Ελληνικά φορτηγά κουβαλούν τανκς, τουφέκια», όπως σημειώνεται.

ΠΗΓΗ https://www.echedoros-a.gr/2022/06/blog-post_846.html#more