Ελληνορωμαϊκά!

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

Βουλγαρία: Εβδομήντα Ρώσοι διπλωμάτες θα εγκαταλείψουν τη χώρα - Γέροντας Ιωσήφ Βατοπεδινός: «από μικρή αιτία κραυγή πολέμου έρχεται από τη Βουλγαρία»

 


Ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Κίριλ Πέτκοφ δήλωσε ότι 70 Ρώσοι διπλωμάτες θα απελαθούν από τη χώρα με μία πτήση την Κυριακή 3 Ιουλίου, σύμφωνα με την Εθνική Τηλεόραση της Βουλγαρίας.

Ο Πέτκοφ ανακοίνωσε την απέλαση Ρώσων που φέρεται να εργάζονταν για τις  ρωσικές υπηρεσίες ασφαλείας, χρησιμοποιώντας ως κάλυψη τις διπλωματικές ιδιότητές τους. 

Εξάλλου, το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών δήλωσε στο RIA Novosti ότι η Μόσχα «θα δώσει την κατάλληλη απάντηση».

«Αναμένουμε ένα πλήρες αεροπλάνο 70 θέσεων να πετάξει πίσω στη Μόσχα την Κυριακή», δήλωσε ο Πέτκοφ, ο οποίος συνεχίζει να είναι πρωθυπουργός μετά την παραίτηση της κυβέρνησής του" 

ΠΗΓΗ https://www.echedoros-a.gr/2022/06/blog-post_552.html#more

" Με μιας θα ανάψη η φωτιά από μικρή αιτία κραυγή πολέμου έρχεται από τη Βουλγαρία.


Η δε Ρωσία ξαφνικά εισβάλλει στην Τουρκία και ως χείμαρρος ορμητικός σαρώνει την Περσία. Και προχωρεί ακάθεκτη φθάνει στην Παλαιστίνη ο Θεός θέλει ο Αντίχριστος του Κόσμου για να γίνη. Τότε κατέρχονται ομού της Δύσεως τα κράτη ουαί στα Έθνη του Βορρά γίνονται όλα στάχτη"  βλ.https://www.newsbomb.gr/ellada/story/263219/iosif-vatopedinos-kraygi-polemoy-erhetai-apo-ti-voylgaria

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ  ΕΙΣΗΛΘΟΥΝ Η ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ- ΣΟΥΗΔΙΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΗ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ.

Απευχόμαστε τις πυρηνικές τραγωδίες  και ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ να κάνει ΕΛΕΟΣ φωτίζοντας τους ανθρώπους