Ελληνορωμαϊκά!

Σάββατο 11 Ιουνίου 2022

" Το τζίνι βγήκε από το μπουκάλι." το ίδιο και η προδοσία;

 


    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΑΝ ΜΠΑΚΛΑΒΑ
Σήμερα το βράδυ γίνεται ένας χαμός στα τουρκικά ΜΜΕ. 
Ισχυρίζονται στα τηλεοπτικά πάνελ ότι η Τουρκία πρέπει να σταθεί αμέσως στο βήμα των Ηνωμένων Εθνών, να εξηγήσει την ανεπίσημη κατάσταση των νησιών στον κόσμο, να δείξει στον κόσμο τις συμφωνίες που έγιναν στην ώρα τους και τις  φωτογραφίες των ελληνικών νησιών με στρατιωτικές εγκαταστάσεις  τραβηγμένες από τον δορυφόρο, λέγοντας ότι η Τουρκία δεν ευθύνεται για το τι θα γίνει.
Ο σουλτάνος άνοιξε την όρεξη των τούρκων για να ξεχάσουν τα προβλήματα τους.
Υπάρχουν όμως και σώφρονες στην τουρκία που επισημαίνουν ότι αυτό μπορεί να  κοστίσει ζημιά στα ΣΤΕΝΑ και την Κωνσταντινούπολη.


Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Turkiye ο Χουλουσί Ακάρ είπε «Το τζίνι βγηκε από το μπουκάλι. Η δυνατότητα της Τουρκίας ξεπερνάει το ανάστημα της Ελλάδας».

και η προδοσία είναι ακάθαρτο πνεύμα τζίνι

διαβάζουμε επίσης από το https://warnews247.gr/tourkiki-

" Πλέον, είναι προφανές ότι η Τουρκία επιχειρεί να δημιουργήσει μανδύα νομιμοποίησης πριν προχωρήσει σε επιθετική ενέργεια κατά της Ελλάδας. Το αφήγημα είναι το εξής: Σύμφωνα με την Αγκυρα, η Ελλάδα -παραβιάζοντας τις σχετικές διατάξεις των διεθνών συνθηκών- έχει στρατιωτικοποιήσει τα νησιά του Αιγαίου που βρίσκονται μία ανάσα από την τουρκική επικράτεια...Το γεγονός αυτό, σύμφωνα πάντα με την τουρκική πλευρά, αίρει το καθεστώς ελληνικής κυριαρχίας των νησιών από τη μία και από την άλλη αποτελεί μείζονα απειλή για την εθνική ασφάλεια της Τουρκίας. Συνεπώς, νομιμοποιείται να ζητήσει την άμεση αποστρατιωτικοποίηση των νησιών αμφισβητώντας την κυριαρχία τους."

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/