Ελληνορωμαϊκά!

Σάββατο 30 Απριλίου 2022

Θα προηγηθεί μεγάλο κακό στην Αμερική ( ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ο ανεμοστρόβιλος του Κάνσας προκαλεί μεγάλες ζημιές και αφήνει χιλιάδες χωρίς ρεύμα

Ασυνήθιστα βίντεο και φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο Διαδίκτυο δείχνουν τον ανεμοστρόβιλο να σκίζει το Andover, να καταστρέφει κτίρια, με τα συντρίμμια να πετούν στον αέρα.


Πατήρ Ιωάννης Καλαΐδης (Παπά – Γιάννης), (1925 – 2009): Η Αμερική θα πάψει να είναι Υπερδύναμη.

Πρώτα θα γίνει κάτι που θα γονατίσει την Αμερική. Θα πάψει να είναι υπερδύναμη. Υπερδύναμη θα είναι η Ρωσία και μετά θα συμβούν τα γεγονότα. Θα προηγηθεί μεγάλο κακό στην Αμερική.
Στην πρώτη μαρτυρία του κ. Απ. Σίμογλου, Αλεξανδρούπολη, αναφέρεται :
Σε μια επίσκεψή μας στον Παππούλη και χωρίς να τον ρωτήσουμε ξαφνικά μας είπε : «Έφθασε ο καιρός να πάρουμε πίσω την Κωνσταντινούπολη, θα γίνει πάλι ελληνική!» Όταν τον ρώτησα πότε θα γίνει αυτό, μου απάντησε : «Σύντομα. Πολύ σύντομα στις μέρες μας». Τον ξαναρώτησα : «Δηλαδή πότε; Πες μας κάποια ημερομηνία». Τότε η απάντησή του ήταν : «Α! Όλα και όλα ημερομηνίες όχι, όχι. Το σχέδιο του Θεού αυτό είναι, ημερομηνίες όμως όχι.». Μας είπε, επίσης, ότι πρώτα θα γίνει κάτι που θα γονατίσει την Αμερική. Θα πάψει να είναι υπερδύναμη.Υπερδύναμη θα είναι η Ρωσία και μετά θα συμβούν τα γεγονότα. Επίσης, μας είπε : «Όλοι εσείς που είστε εδώ (ήμασταν εννέα άτομα διαφόρων ηλικιών) θα πάτε στην Πόλη και θα είναι Ελληνική. Εγώ όμως δε θα προλάβω. Θα έχω φύγει για τον ουρανό!!!»

Πηγή: Βιβλίο +Πατήρ Ιωάννης Καλαΐδης (Παπά – Γιάννης), (1925 – 2009), Σελ.141 -142) https://www.dogma.gr/diafora/i-foveri-profiteia-gia-tin-ameriki-tha-ta%CE%90sei-olo-ton-kosmo-alla-sto-telos-tha-katarrefsei/99592/

ΠΗΓΗ των παρακάτω βίντεο και περισσοτερα στο  https://www.bbc.com/news/world-us-canada-61281692


Σύντομη διαφανής γραμμή παρουσίασης

Τα βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν την έκταση της ζημιάς στο YMCA, με αυτοκίνητα να χτυπούν τους τοίχους και το ταβάνι να έχει ξεφλουδίσει.



Σύντομη διαφανής γραμμή παρουσίασης

Η Greater Wichita YMCA ανάρτησε στο Facebook : «Το υποκατάστημα Andover YMCA υπέστη σημαντικές ζημιές ως αποτέλεσμα της καταιγίδας που έπληξε την περιοχή Andover σήμερα το απόγευμα.

«Είμαστε ευγνώμονες που όλο το προσωπικό και τα μέλη που βρήκαν καταφύγιο στο υποκατάστημα την ώρα της καταιγίδας δεν τραυματίστηκαν».