Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ιατρικές πηγές από την ΠΟΛΗ « ο Ερντογάν διοχετεύει χιλιάδες ξένους προς την Ελλάδα γιατί φοβάται ενδεχόμενο κατακλυσμό από την επιδημία του Covid 19»


Μεσημεριανές  πληροφορίες από την Κωνσταντινούπολη μας μετέφεραν μια από τις βασικές αιτίες του γεγονότος της αιφνιδιαστικής συγκέντρωσης στα σύνορα του Έβρου μεγάλου αριθμού ατόμων που θέλουν να περάσουν στην Ελλάδα.
Μας συμπλήρωσαν ότι τους τελευταίους μήνες το σύστημα της υγείας στην γείτονα χώρα βρίσκεται υπό κατάρρευση.
Πολλά κρούσματα ψώρας , γαστρεντερικών λοιμώξεων , εποχικής  γρίπης επιπολάζουν στον πληθυσμό της Κωνσταντινούπολης και των περιχώρων της μέχρι και Αδριανούπολη.
Όπως μας μεταφέρθηκε η κατάσταση στα νοσοκομεία της ΠΟΛΗΣ μέρα με την ημέρα γίνεται ανυπόφορη.
« Πολλά νοσήματα που είχαμε δεκαετίες να δούμε ξαφνικά παρουσιάστηκαν, όπως ιλαρά, λέπρα  κα , τα οποία  ενέχουν μεγάλους κινδύνους για την τουρκική κοινωνία» μας συμπλήρωσαν.
Έτσι μπορεί να εξηγηθούν εν μέρει  και οι πρωτόγνωρες σημερινές κινήσεις της τουρκίας
  Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ανταποκριτής του BBC στην Κωνσταντινούπολη, η Τουρκία κάνει προπαγάνδα και από την τηλεόραση ότι οι μετανάστες μπορούν να πάνε στην Ελλάδα και από τα νησιά. William Armstrong  @WJ_Armstrong
Μόλις η Ελλάδα πριν 24ώρες επικαλέστηκε τον Κανονισμό 2016/399 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και ειδικά την παράγραφο 6, περί ελέγχου για την πρόληψη απειλής κατά της δημόσιας υγείας αναβαθμίζοντας  στον ανώτερο βαθμό τον  έλεγχο των συνόρων της  για τη μεγαλύτερη δυνατή ανάσχεση λόγω κρουσμάτων  Κορωνοϊού  από Ιραν και Αφρανιστάν και  μάλιστα δήλωσε ότι θα προχωρήσει  σε διεθνή καμπάνια μέσω διαδικτύου , στις γλώσσες των εθνικών ομάδων που κατευθύνονται προς Ελλάδα, με την προειδοποίηση ότι η χώρα δεν μπορεί, πλέον, να δέχεται άλλες παράνομες εισόδους…ο σουλτάνος ξεσηκώθηκε….

Και εχθές το βράδυ ανακοίνωσε σύμφωνα με το  Reuters ότι «η Τουρκία δεν θα εμποδίσει τους πρόσφυγες να φτάσουν στην Ευρώπη από ξηράς ή μέσω θαλάσσης από την περιοχή του Ιντλίμπ»
Ο Ερντογάν παίζει με όλα , με τον εξαθλιωμένο πόνο των προσφύγων ,με επιστρατευμένους πυρήνες τζιχαντιστών σαν αυτούς που μετέφερε πρόσφατα  στην Λιβύη. Τελικά μάλλον επιλέγει μόνος του να κλείσει την αυλαία .  
Με αφορμή τις ήττες τουρκικού στρατού  στην Συρία ο Ερντογάν προχωρά σε αλόγιστες  κινήσεις χρησιμοποιώντας και αυτός το πρόσχημα της επιδημίας του Covid 19, εκβιάζοντας την Ευρώπη.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η Τουρκία στήνει στα σύνορα τη δική της Ειδομένη, καθώς βάζει δωρεάν πούλμαν από την Αδριανούπολη, αγροτικά οχήματα αλλά και ιδιωτικά αυτοκίνητα για να μεταβούν στα σύνορα οι πρόσφυγες και οι μετανάστες.
Πάντα όμως στο πίσω μέρος του μυαλού του ο Ερντογάν έχει την Ελλάδα την οποία προσπαθεί να αποσταθεροποιήσει με κάθε μέσο για να προχωρήσει και στα υπόλοιπα μέχρι να τα δει όλα….

ΤΑΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΙΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΣΩΤΕΡ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας