Ελληνορωμαϊκά!

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

Η επιδημία του κορωναϊού επέμβαση του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ μέσα στην ανθρώπινη ιστορία;


Φώτο από https://www.iefimerida.gr
Ένας φονικός ιός σκότωσε την παγκοσμιοποίηση.
Προτιμήσαμε  να βάλουμε αυτή την φωτογραφία που δείχνει την αυτοθυσία του κινέζικου νοσηλευτικού προσωπικού που ξεπερνώντας τα ανθρώπινα όρια ( δίχως φαγητό και ύπνο ) και με εμφανή σημάδια από την πολύωρη  κάλυψη του προσώπου με βαριά προστατευτικά γυαλιά και μάσκες δίνουν τον ύστατο αγώνα για να σώσουν ζωές.
Αυτό που γίνεται στην Κίνα δεν βγαίνει προς τα έξω. Όμως αυτό που γίνεται στο έξω κόσμο της Δύσης αντανακλά το πρωτοφανές αυτό  για τα ιατρικά ιστορικά επιδημικό γεγονός.
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Κυκλοφορούν σενάρια ότι ο ιός αυτός είναι αποτέλεσμα και προϊόν των εξελιγμένων γενετικών εργαστηρίων για να εξυπηρετηθούν γεωπολιτικοί ή εμπορικοί σχεδιασμοί ή λόγοι  ελέγχου πληθυσμών  και ευγονικής.
Ότι και να συμβαίνει το μέλλον θα το αποκαλύψει .
Όμως το θέμα είναι τι επιτρέπει ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ για τις ημέρες μας και για ποιο λόγο;
« Τα οψώνια της αμαρτίας θάνατος εστί»
 « ΠΟΥ: Δεν υπάρχουν γνωστές αποτελεσματικές θεραπείες για τον κορωνοϊό
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας υποβάθμισε σήμερα τις πληροφορίες περί ανακάλυψης φαρμάκων για τη θεραπεία του κορωνοϊού που έχει προκαλέσει επιδημία στην Κίνα και έχει διαδοθεί σε τουλάχιστον 20 άλλες χώρες.
Ρεπορτάζ της κινεζικής τηλεόρασης ανέφερε πως ομάδα ερευνητών στο Πανεπιστήμιο Τζετζιάνγκ βρήκε ένα αποτελεσματικό φάρμακο για τον ιό, ενώ το βρετανικό Sky News μετέδωσε πως ερευνητές είχαν μια «σημαντική επιτυχία» στην ανάπτυξη ενός εμβολίου.

Ερωτηθείς για τις πληροφορίες αυτές, ο εκπρόσωπος του ΠΟΥ Ταρίκ Ζασάρεβιτς δήλωσε: «Δεν υπάρχουν γνωστές αποτελεσματικές θεραπείες εναντίον αυτού του κορωνϊού». ΠΟΥ: Δεν υπάρχουν γνωστές αποτελεσματικές θεραπείες για τον κορωνοϊό .Απαιτούνται 8-10 μήνες για το εμβόλιο
Στη Μόσχα ο Ρώσος υπουργός Υγείας Μιχαήλ Μουράσκο ανακοίνωσε σήμερα ότι θα χρειασθούν 8 έως 10 μήνες για την ανάπτυξη εμβολίου κατά του κορωνοϊού, σύμφωνα με το πρακτορείο Ιντερφάξ.

«Σήμερα η διαδικασία της ανάπτυξης ενός εμβολίου δεν είναι μια σύντομη χρονική περίοδος. Ένα εμβόλιο αναπτύσσεται για τουλάχιστον οκτώ με δέκα μήνες, αυτό είναι μόνο το αρχικό στάδιο χωρίς τις κλινικές δοκιμές», δήλωσε ο Μουράσκο.»
Ένας φονικός ιός σκότωσε την παγκοσμιοποίηση.
Οι συνέπειες αυτής της επιδημίας που σκέφτονται πότε θα την  κατατάξουν σαν πανδημία είναι ήδη ορατές σε όλο τον πλανήτη μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.
Αεροπορικές εταιρίες αφού διέκοψαν τις πτήσεις , τώρα συνιστούν σε χιλιάδες προσωπικό να πάρουν άδεια άνευ αποδοχών μέχρι αρχές Μαρτίου ( και αν δεν βρεθεί το εμβόλιο , τι θα γίνει;)
Κινέζικα εργοστάσια που παράγουν εξαρτήματα ανταλλακτικών  έκλεισαν με αποτέλεσμα άλλα εργοστάσια στο εξωτερικό να υπολειτουργούν.
Χιλιάδες τουρίστες είναι εγκλωβισμένοι σε κρουαζιερόπλοια σε καραντίνα μέσα στις καμπίνες τους ( βλ. Ιαπωνία)
Τα σύνορα των χωρών κλείνουν.
 Οι ξένοι υπήκοοι όταν επιστρέφουν από την Κίνα δεν πάνε στα σπίτια τους αλλά μένουν σε καραντίνα επί μισό μήνα προς το παρόν( φιλοξενούμενοι σε πρώην στρατιωτικές βάσεις)
Οι τιμές του πετρελαίου κλονίζονται. Τα κέρδη των παραγωγών του Περσικού κόλπου γίνονται μέσα σε μια νύχτα ζημιές. Η Κίνα περιορίζει τις εισαγωγές του πετρελαίου και αυτό κλονίζει τις τιμές.
( αν συνεχιστεί αυτό ποιος θα έχει όρεξη να τρυπάει σε μεγάλα υποθαλάσσια βάθη και να φέρνει με μεγάλο κόστος στην επιφάνεια ενέργεια;)
Αυτοί που συνιστούν ψυχραιμία μάλλον μοιάζουν να έχουν τον ίδιο πανικό με τους άλλους.
« Τα τμήματα έκτακτης ανάγκης έκλεισαν καθώς το προσωπικό του υγειονομικού προσωπικού του Χονγκ Κονγκ ασχολείται με την αντιμετώπιση του ιού
Η αεροπορική εταιρεία Cathay Pacific προτρέπει 27.000 υπαλλήλους να λάβουν άδεια άνευ αποδοχών
Οι αρχές του Χονγκ Κονγκ προειδοποιούν ότι μπορεί να υπάρξουν "αόρατες αλυσίδες λοίμωξης"
Από τον James Griffiths του CNN στο Χονγκ Κονγκ
Ο κορωναϊός Wuhan βρίσκεται ήδη στις ΗΠΑ. Η στρατηγική προς το παρόν δεν είναι να τoν σταματήσουμε, αλλά να τον επιβραδύνουμε

Ένα βίντεο του Ιανουαρίου  από τα νοσοκομεία της Κίνας στις περιοχές που ενδημεί ο φονικός αυτός ιός δείχνει και το μέλλον μας αν δεν βρεθεί αποτελεσματική θεραπεία.
Όπως αναφέρει η Daily Mail, πολλοί εργαζόμενοι είναι τόσο εξαντλημένοι με τη λήξη της βάρδιας, που κοιμούνται στις καρέκλες και τα πατώματα των νοσοκομείων μέχρι να έρθει η ώρα για να πιάσουν ξανά δουλειά.




Φυσικά αυτές τις ώρες χρειάζεται ψυχραιμία και να σηκώσουμε τα χέρια ΙΚΕΤΕΥΤΙΚΑ, να θυμηθούμε τα παρακάτω και να τα αξιολογήσουμε
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ « θα έρθουν ανίατες αρρώστιες»
 « ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ του 1959 η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ διαμηνύει « Θα έρθουν ανίατες αρρώστιες. Θα γίνουν πόλεμοι. Να μετανοήσετε. Αν δεν μετανοήσετε, να περιμένετε να ρθεί η Τρίτη καταστροφή.»

ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ « επέμβαση του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ μέσα στην ανθρώπινη ιστορία»
« Αθανάσιος Ρακοβαλής – Μου λέει (ο Άγιος Παΐσιος), κοίταξε να δεις: «Σήμερα οι άνθρωποι δεν θέλουν να ακούσουν για τον Χριστό. Τους μιλάς για τον Χριστό και σου λένε ΄΄ άσε με, έχω δουλειά, δεν ευκαιρώ… ΄΄.
Όμως θα γίνουν γεγονότα που θα συνταραχθούν τα έθνη. Δεν θα είναι η Δευτέρα Παρουσία, αλλά θα είναι Θεία Επέμβαση στην ιστορία της ανθρωπότητας. Και μετά από αυτό θα αλλάξει η κατάσταση. Θα γεμίσουν οι δρόμοι εκκλησάκια, θα σε ψάχνουν, θα σε τραβάν από το μανίκι, θα σου λένε ΄΄ έλα εδώ, πες μας για τον Χριστό, τι ξέρεις για τον Χριστό.. ΄΄. Ακόμα και αυτοί που δεν πιστεύουνε, θα παραδεχτούν ότι η θρησκεία είναι καλό πράγμα και στηρίζει την κοινωνία.» https://simeiakairwn.wordpress.com/2018/02/11/%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%83- /

« η Παναγία μόνη της και μη έχοντας τι άλλο να κάνει, έβγαλε το ωμοφόριό της και σκέπασε την Ελλάδα»
« Ο Ηγούμενος της Ι.Μ. Φιλοθέου Αρχιμ. Νικόδημος αναφέρθηκε την ώρα της τράπεζας στον αείμνηστο γέροντα Εφραίμ Αριζονίτη. Στη σύντομη ομιλία του είπε, μεταξύ άλλων: «Κάποια στιγμή ο Γέροντας Εφραίμ είδε τον Χριστό με την Παναγία. Επειδή ο Γέροντας έκανε πολύ προσευχή για την πατρίδα μας πάντα, είδε ότι η Παναγία παρακαλούσε το Χριστό να σκεπάσει την Ελλάδα, αλλά ο Χριστός αρνούνταν.
Αρνούνταν για την αμαρτία και ειδικά για τις σαρκικές αμαρτίες. Οι Ευρωπαίοι, οι ξένοι δεν έχουν σχέση με εμάς τους Ορθοδόξους. Εμείς οι Ορθόδοξοι και οι Έλληνες ειδικά έχουμε άλλη παράδοση. Τον παρακαλούσε η Παναγία, όμως ο Χριστός αρνούνταν. Μα παιδί μου είναι δικοί μας, ήταν δικοί μας, τους σκεπάζαμε και τους βοηθούσαμε όσο μας λάτρευαν, τώρα μας ξέχασαν οι Έλληνες. Προσπαθούσε η Παναγία, ο Χριστός αρνούνταν.
Πριν αποχωρήσει ο Χριστός είπε, εγώ θέλω να τους σώσω αλλά να δω μετάνοια. Φεύγει ο Χριστός, μένει η Παναγία μόνη της και μη έχοντας τι άλλο να κάνει, έβγαλε το ωμοφόριό της και σκέπασε την Ελλάδα» όπως ανέφερε με έκδηλη συγκίνηση ο Αρχιμ. Νικόδημος.»

Σας κούρασα αδελφοί αλλά η Ελλάδα μας είναι περικυκλωμένη από φοβερούς κινδύνους μέσα και έξω.
Δεν είναι μόνο οι τουρκαλάδες  αλλά είναι και  επιδημιολογικές βόμβες που μπορούν να σκάσουν ανά πάσα στιγμή.
Ένας παππούλης μας είπε πριν λίγο ανερμήνευτα:
« η ΚΙΝΑ φέρνει ΠΕΙΝΑ;»
« οι επόμενοι πολιτικοί που θα μας κυβερνήσουν  είναι οι ΑΓΙΟΙ»
« και να ξυπνήσουν κάποιοι δεν αρκεί πρέπει να ζωντανέψουν αυτοί  με την έμπρακτη μετάνοια»
« κλείνουν ιστορικοί κύκλοι και εισερχόμαστε σε άλλους και ο κόσμος δεν καταλαβαίνει τίποτε»

ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας