Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

Πριν πάτε στα παζάρια με τον τούρκο να ρωτήσετε πρώτα την Αρχιστράτηγο των Αρχαγγελικών δυνάμεων αν συμφωνεί με την μοιρασιά του σπιτιού της;


Την «ελεγχόμενη προφητεία» την ονομάζεις ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ και μετά την σερβίρεις εν ψυχρώ για να φάνε άνετα οι τούρκοι από το κορμί της Ελλάδος ; έτσι ρωτάμε
Και κάτι άλλο , η στροφή του Ερντογάν προς την Δύση ξαναφρεσκάρει παλαιές αντιπαροχές – συμφωνίες;

Η θέση της Ελλάδος βαίνει επιδεινούμενη ραγδαίως; 

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Είμαστε απογυμνωμένοι γιατί τρέχουμε  « στους δρόμους της φωτιάς  των μνημονίων»  και άλλοι ετοιμάζονται να μας ρίξουν « στα θηρία του Κολοσσαίου» .
Ήρθαν τα μνημόνια όχι μόνο για να μας  πάρουν «υπαλλήλους»  στο διεθνές δουλεμπόριο ( τεράστια απώλεια νέων επιστημόνων που θα μπορούσαν να  ξαναδημιουργήσουν την πατρίδα)  ,αλλά επίσης για να χάσουμε την ιστορία μας ( βλ. Μακεδονία), να αλλοιώσουν την κοινωνία ( τεράστιες προσφυγικές ροές) δίχως να μπορούμε να έχουμε φωνή δυνατή και στο τέλος να έλθει ο τούρκος  για να τα θέλει όλα.
Που  φτάσαμε.. στο σημείο να λέμε στον τούρκο « ότι εμείς μαζί σου θέλουμε ένα έντιμο συμβιβασμό και όχι ένα ανέντιμο» λες και με τον τούρκο μπορεί να  υπάρχει οποιοσδήποτε  συμβιβασμός στο θέμα που αφορά το προγονικό μας σπίτι, το σπίτι της ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ; 

οι ΑΛΥΣΙΔΕΣ που φόρεσε η πατρίδα μας θα γίνουν μνημείο νεότερης ιστορίας για να μην επαναληφθεί η προδοσία - η αδικία - η τραγωδία.

Ιούνιο του 2019 γράψαμε τα παρακάτω
 και σήμερα υπάρχουν σημεία και τέρατα δηλώσεων  με τα οποία ανατριχιάζουν ακόμα και οι τάφοι .« Μπερδεμένα πράγματα- μπερδεμένοι άνθρωποι εύκολα διαχειρίσιμοι.
« Ευλογητός εί, Χριστέ ο Θεός ημών…» πρέπει να το λέμε τώρα που κορυφώνεται η δαιμονική μπόρα για να διακρίνουμε.
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Τόσα χρόνια που διαβάζαμε τις προφητείες των Αγίων Πατέρων μας είχαμε και μια παράξενη συντροφιά , τις μυστικές υπηρεσίες που προσπαθούσαν να τις αναλύσουν.

Και όχι μόνο τις ανέλυσαν κατά την δική τους λογική αλλά προχώρησαν και πιο πέρα , τις έκοψαν και τις έραψαν στα μέτρα τους.

Το αποτέλεσμα είναι σήμερα να παίζουν μαζί τους.
Σου λένε « όλο και περισσότεροι Έλληνες πιστεύουν σε αυτές ας τους σερβίρουμε μια ελεγχόμενη προφητεία από εμάς»
Έτσι ανακαλύψαμε την φράση « θερμό επεισόδιο με την τουρκία» που παραπέμπει στα επερχόμενα .
Αυτό το αναμασάνε οι πάντες αλλά για να εξυπηρετήσουν δικούς τους στόχους.

Και ο στόχος είναι μέσω της ελεγχόμενης προφητείας να μας σερβίρουν διεθνείς αντιπαροχές που  αφορούν περιοχές του ΑΙΓΑΙΟΥ και της ΑΟΖ της Κύπρου.

Αυτά τα σκοτεινά κέντρα σήμερα δουλεύουν πυρετωδώς για να εκπληρωθεί η ελεγχόμενη προφητεία τους και να πούνε στον κοσμάκη « για δείτε πραγματοποιήθηκε»

Φυσικά στον πόλεμο αυτό χρησιμοποιούν τα πάντα.
Έβγαλαν και ένα ¨γερόντιο¨  που μας συστήνει ψυχραιμία ( μέχρις εδώ πολύ καλά)
Επίσης μας τονίζει ότι η σημερινή έκρυθμη κατάσταση θα ξεφουσκώσει με ένα μόνο θερμό επεισόδιο με την τουρκία.
Και συμπληρώνει « τα γεγονότα θα γίνουν αλλά μετά από χρόνια και μπορεί να μην ζούμε»
Φυσικά αυτό επιθυμεί η ελεγχόμενη προφητεία τους…

Δηλ. με ένα ελεγχόμενο επεισόδιο με την τουρκιά να αποδεχτούμε τις αντιπαροχές  στην γείτονα χώρα από διεθνείς παράγοντες  και μετά όλα μέλι – γάλα και βουρ στην αμαρτία και την περηφάνεια της , βουρ στα ΕΣΠΑ, βουρ στις μερσεντές, βουρ στις πρωτοκαθεδρίες.
Πόσο γελασμένοι είναι ακόμα και κάποιοι  ρασοφόροι;
Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ ου μυκτηρίζεται
Ευτυχώς υπάρχουν ψυχές που στις μέρες μας συντονίζονται με τον Ουρανό.
Το ελεγχόμενο θερμό επεισόδιο της κομμένης και ραμμένης προφητείας τους είναι θέμα ημερών να γίνει αλλά την συνέχεια την γνωρίζει μόνο ο Ουρανός.
Σας μεταφέρουμε λεγόμενα Πατέρων και είναι στην διάκριση του καθένα να τα αξιολογήσει, να τα αποδεχτεί ή να τα απορρίψει.
Λέει κάποιος « θα περιμένουν τώρα ανάπτυξη αλλά την μόνη ανάπτυξη που θα δούνε θα είναι αυτή του τουρκικού στόλου στα νερά του ΑΙΓΑΙΟΥ και της Κύπρου» ( αυτά γράφηκαν πριν τις  εθνικές εκλογές του καλοκαιριού)  
Δεν πέρασαν λίγες ώρες και ανακοινώθηκαν γυμνάσια του τουρκικού στόλου έξω από την Ρόδο και στο Καστελόριζο την ημέρα που θα συνεδριάσουν οι εταίροι μας στην Ευρώπη.

Όμως σας μεταφέρουμε το πιο συγκλονιστικό και συγκρατήστε το :
Ένας Πατέρας βρέθηκε ( ο ΘΕΟΣ γνωρίζει πως βρέθηκε ) σίγουρα  εν πνεύματι μέσα στο αρχηγείο των ενόπλων δυνάμεων του τουρκικού στρατού.
- Πρώτη φορά παιδί μου είδα τόσες μεγάλες τηλεοράσεις.
- Τα πρόσωπα όλων ήταν βλοσυρά και άνοιγαν χάρτες προς την πλευρά των Ελληνικών νησιών του ΑΙΓΑΙΟΥ.
- Σε κάποιους χάρτες διέκρινα λέξεις και αριθμούς όπως MAVİ 1 και MAVİ 2
- Ανάμεσα στους τούρκους αξιωματικούς κυκλοφορούσε ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ κρατώντας μια τεράστια κοφτερή σπάθα.
- Μου έμεινε η απορία όμως για τις λέξεις και τα νούμερα που είχαν οι χάρτες που ξεδίπλωναν οι τούρκοι, για αυτό ζήτησα μετά την πνευματική βοήθεια ενός αδελφού μου συνασκητή , τι άραγε να σημαίνουν αυτά;
- Η απάντηση του αδελφού ήταν αποκαλυπτική:
« όπως στην Κύπρο οι τουρκαλάδες το 74 κτυπήσαν με Αττίλα 1 και Αττίλα 2 εκμεταλλευόμενοι την πολιτειακή αστάθεια τώρα θα θελήσουν να κτυπήσουν με την ονομασία Γαλάζια Πατρίδα 1 και Γαλάζια Πατρίδα 2»
Τι μπορεί να σημαίνουν όλα αυτά;
Ο τούρκος θα θελήσει να πάρει περισσότερα από αυτά που του υποσχέθηκαν εκμεταλλευόμενος συγκυρίες και μυστικές συμφωνίες, όπως και στην Κύπρο και τότε η ελεγχόμενη προφητεία των αντίχριστων θα γίνει η  ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ των ΑΓΙΩΝ μας  που θα γυρίσει επάνω τους.» https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2019/06/blog-post_18.html

Πριν πάτε στα παζάρια με τον τούρκο να ρωτήσετε πρώτα την Αρχιστράτηγο των Αρχαγγελικών δυνάμεων αν συμφωνεί με την μοιρασιά του σπιτιού της;

ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας