Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

10 Οκτώβριος 2018 « Θα γίνει πόλεμος Γέροντα; – κάτι ΑΛΛΟ θα γίνει ΠΡΩΤΑ παιδί μου.» 8 Δεκεμβρίου 2019 το πρώτο κρούσμα.


Φώτο από https://www.candiadoc.gr/
Τον Οκτώβριο του 2018 μεταφέραμε  δια της αρθρογραφίας μας την παραπάνω επισήμανση από πνευματοκίνητα χείλη.

Φυσικά ο  ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ και ο χρόνος ΤΟΥ αποκαλύπτει.

Σήμερα έρχεται παγκόσμια ανάπτυξη ή το ΧΕΡΙ του ΘΕΟΥ;

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

 « – Από εδώ και πέρα, δεν έχεις διανοηθεί τί θα δεις και τι θα ακούσεις. ∆εν έχουν ξαναγίνει ποτέ στον κόσμο, είπε μια μέρα το καλοκαίρι του 2005.

– Στην Ελλάδα θα συμβούν;
– Σε όλο τον κόσμο και σ’ εμάς. Και γιατί; Γιατί εμείς, λέει, είμαστε ο φάρος της Ορθοδοξίας, αλλά καταντήσαμε από την αμαρτία χειρότεροι από τους άθεους.»  
(Από το βιβλίο: Ιερά Μονή ∆αδίου «Παναγία η Γαυριώτισσα» Γέρων Αμβρόσιος Λάζαρης Ο Πνευματικός της Μονής ∆αδίου,
σελ. 178. Είναι το 04 της Α συλλογής υπό ΛΜ∆) 

 Ο Li Wenliang, ο κινέζος γιατρός  παρόλο που ήταν οφθαλμίατρος, ήταν ο πρώτος που ενημέρωσε τις κινεζικές αρχές για την νέα αυτή νόσο.
Οι αρχές τον επέπληξαν ότι ενσπείρει κακές φήμες.
Εχθές μετά από παλινωδίες ανακοίνωσαν τον θάνατο του από την φονική αυτή νόσο. Στην αρχή οι κινέζοι προσπάθησαν να το κρύψουν αλλά μετά να τι έγινε:

 «  Εξέγερση στην Κίνα για το θάνατο του γιατρού»

Πολλοί ισχυρίζονται ότι στην Κίνα λειτουργεί μια μεγάλη μηχανή λογοκρισίας.
Οι ανταποκρίσεις από την πληγείσα χώρα είναι αποκαρδιωτικές, όσο και να θέλουν οι κινέζοι να εξωραίσουν τα πράγματα. Όμως όλος ο κόσμος θαυμάζει τις μεγάλες προσπάθειες που κάνουν για να περιορίσουν την επιδημία στην Κίνα.
Εν τω μεταξύ και άλλοι κινέζοι γιατροί έπεσαν εν ώρα υπηρεσίας  κάνοντας το καθήκον τους, ακόμα και διευθυντές νοσοκομειακών τμημάτων, γεγονός που δείχνει τον υψηλό δείκτη αυτοθυσίας που έχουν οι κινέζοι στο ιατρικό λειτούργημα. Έτσι μπορούν να γίνουν και σε εμάς παράδειγμα αν αντιμετωπίσουμε τέτοιες παρόμοιες  καταστάσεις.( όλα πιθανά)
Αυτή η επιδημία έχει πολλά πνευματικά χαρακτηριστικά.
Κτυπάει όχι μόνο το ανοσοποιητικό σύστημα των ανθρώπων, αλλά θρυμματίζει παράλληλα και την παγκόσμια οικονομία της απληστίας.
Οι προσπάθειες των κρατών να περιορίσουν την νόσο σφραγίζει τα σύνορα , κάνει την τουριστική βιομηχανία μέσα σε λίγα 24ωρα να μετράει ζημίες δις , τις βιομηχανίες , το μεταπρατικό εμπόριο , τις μεταφορές ξηρού και υγρού φορτίου , τις αεροπορικές εταιρίες να προσπαθούν να καταλάβουν τι τους συνέβη ξαφνικά.
Όλο το παγκόσμιο σύστημα έστω και αν κάποιοι το παίζουν ψύχραιμοι και καλά κάνουν, πλέει πλέον σε αχαρτογράφητα νερά.
Τι μας ξημερώνει ουδείς το γνωρίζει.
Στην Κίνα εταιρεία παραγωγής κινητών τηλεφώνων ανακοίνωσε ότι θα στραφεί στην κατασκευή μασκών προστασίας λόγω της φοβερής έλλειψης που υπάρχει.
Ακόμα και το εμβόλιο να βρεθεί ( που και  η ιατρική κοινότητα είναι απαισιόδοξη όσο αναφορά τον χρόνο παρασκευής του ) τόσα δις κινέζικου πληθυσμού σε πόσο χρόνο θα χρειαστούν για να εμβολιαστούν ;
Αν βάλουμε τα δις του πληθυσμού της γης αναρωτιόμαστε τι ήταν αυτό που επέπεσε επί των κεφαλών μας;
Ο ιός αυτός δεν κάνει εξαιρέσεις στο χρώμα και την φυλή,
άρα όσα μυθικά λέγονται δημιουργούν κινδύνους στην δημόσια ασφάλεια.
Πρέπει να υπάρχει συνεχόμενη ενημέρωση και αλήθεια.
Τα μοντέλα επιδημιολογικής διασποράς του ιού δείχνουν ότι η μπόρα πλησιάζει και στην Ευρώπη.
Άραγε η Ελλάδα μας σαν κόμβος και σταυροδρόμι μετακίνησης πληθυσμών τι προληπτικά μέτρα πρέπει να πάρει;
Αν η επιδημία αυτή είναι γεωπολιτικό όπλο μόνο ο Θεός το γνωρίζει και το θέμα είναι τι επιτρέπει ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ λόγω της παγκόσμιας αποστασίας, όχι μόνο από τον πνευματικό νόμο, αλλά και από τον φυσικό νόμο.

Here's a look back at how we got here: December 8: First patient develops symptoms of Wuhan coronavirus…
8 Δεκεμβρίου: Ο  πρώτος ασθενής αναπτύσσει συμπτώματα του κορωναϊού Wuhan https://edition.cnn.com/asia/live-news/coronavirus-outbreak-02-02-20-intl-hnk/index.html

CNN : « το πρώτο κρούσμα κορωναϊού  8 Δεκεμβρίου του 2019». Εκείνα τα 24ωρα η Οσιακή κοίμηση του Γέροντα Εφραίμ που είπε : « παιδί μου θα κοιμηθώ στην αρχή των γεγονότων για την ΠΟΛΗ
7 Δεκεμβρίου " ώρα Αριζόνας "  προς  8 Δεκεμβρίου" ώρα Ελλάδος"   κοιμήθηκε Οσιακά στην Ιερά Μονή του ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ της Αριζόνας ο Γέροντας ΕΦΡΑΙΜ.( που να γνωρίζαμε τότε τι κακό ξεκινούσε εκείνη την ημέρα στην ΚΙΝΑ; https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2020/02/cnn-8-2019.html


 « Αν ο άνθρωπος απομακρυνθεί από το Θεό, δηλ. δεν εφαρμόζει τις εντολές Του στην ζωή του, τότε θα υποστεί τις συνέπειες. Αυτό είναι πνευματικός νόμος, και δεν θα πρέπει να το ξεχνάμε, διότι μετά θα δούμε μπροστά μας τον Θεό σαν τιμωρό. 
Έλεγε ο γέροντας Σίμων ο Αρβανίτης (+1988)

«Τίποτε δεν είναι γλυκύτερο και σημαντικότερο από αυτό που δημιούργησε ο Θεός και καλούμαστε να κοπιάσουμε κι’ εμείς λίγο για να γίνει ο κόσμος, κόσμος χαράς, ευφροσύνης και αγαλλιάσεως. Ο Θεός λέγει διά του προφήτου Ησαΐου: «Εάν θέλητε και εισακούσητέ μου, τα αγαθά της γης φάγεσθε. Εάν δε μη θέλητε μηδέ εισακούσητέ μου, μάχαιρα υμάς κατέδεται». Ο προφήτης μας λέει πως δεν θα μπορέσει ο άνθρωπος να ιδεί ημέρες χαράς και γαλήνης και απολαύσεως των αγαθών, που έδωσε άφθονα ο Θεός στη γη ετούτη, αν δεν υπάρξει υπακοή στο θέλημά του. Σε αντίθετη περίπτωση, θα φάει τον άνθρωπο το μαχαίρι, δηλαδή θα βρίσκεται ο άνθρωπος σε αντίθεση και με τον ίδιο τον εαυτό του και με τους άλλους». (Αποφθέγματα του π. Σίμωνος Αρβανίτη σελ. 7) 

Ο γέροντας Σίμων έλεγε επίσης πολλά για την κατάσταση της κοινωνίας. «Θα έλθουν, έλεγε, πολύ δύσκολες ημέρες. Ο κόσμος έχει ξεφύγει από τον δρόμο (του Θεού)».  

Μια φορά ρωτήθηκε ο πατήρ Σίμων:  
Τι γίνεται με τις βόμβες που πέφτουν συνέχεια στην Αθήνα;  

Ήταν η χρονιά του 1982 ή 83 και ο γέροντας είπε:  
«Αυτά δεν είναι τίποτα. Πάρα πολλά θα δείτε. Πάρα πολλά για να δοκιμαστεί ο λαός που δεν καταλαβαίνει». 
 (Αποφθέγματα του π.
Σίμωνος Αρβανίτη σελ. 9) 
Μια άλλη φορά, στο ίδιο παραπάνω πρόσωπο, ο γέροντας Σίμων είπε, ότι θα έρθει μια τέτοια πείνα, που η πείνα του 1941 δεν είναι τίποτα, μπροστά σ’ αυτή που έρχεται.  

Η κυρία τον ρώτησε, αν θα γίνει πόλεμος και απάντησε: Κάτι άλλο θα γίνει, παιδί μου…  
(Αποφθέγματα του π. Σίμωνος Αρβανίτη σελ. 9) 


Η επιδημία του κορωναϊού επέμβαση του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ μέσα στην ανθρώπινη ιστορία;
Επαναλαμβάνουμε και προσπαθούμε να εκτιμήσουμε το παρακάτω που ακούσαμε πριν λίγα 24ωρα:
Ένας παππούλης μας είπε πριν λίγο ανερμήνευτα:
« η ΚΙΝΑ φέρνει ΠΕΙΝΑ;»
« οι επόμενοι πολιτικοί που θα μας κυβερνήσουν  είναι οι ΑΓΙΟΙ»
« και να ξυπνήσουν κάποιοι δεν αρκεί πρέπει να ζωντανέψουν αυτοί  με την έμπρακτη μετάνοια»
« κλείνουν ιστορικοί κύκλοι και εισερχόμαστε σε άλλους και ο κόσμος δεν καταλαβαίνει τίποτε»

ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας