Ελληνορωμαϊκά!

Τρίτη 13 Αυγούστου 2024

Ένα κομμουνιστικό αεροδρόμιο στην Ρουμανία γίνεται η μεγαλύτερη βάση του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη: Βομβαρδιστικά με πυρηνικά όπλα ( και οι ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ; )

 

Η επέκταση της αεροπορικής βάσης «Mikhail Kogalnicanu» (MK), η οποία βρίσκεται μόλις 97 χιλιόμετρα από τα σύνορα με την Ουκρανία, καταδικάστηκε από τη Ρωσία ως εξωφρενικό παράδειγμα επιθετικότητας του ΝΑΤΟ, γράφουν οι βρετανικοί «Times».

Ο Αντρέι Κλίμοφ, Ρώσος γερουσιαστής και αντιπρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων, προειδοποίησε νωρίτερα φέτος ότι θα είναι μεταξύ των πρώτων στόχων εκδικητικών επιθέσεων, όσο πιο κοντά στα σύνορα της Ρωσίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο https://echedoros.blog/

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

ΚΑΙ οι ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ που ειπώθηκαν πριν δεκαετίες 

Όσιος Αρσένιος Μπόκα της Ρουμανίας, ο Προφήτης των εσχάτων

Πηγή: https://iconandlight.wordpress.com

Είπε για μετά την Πτώση του Τσαουσέσκο  «Πολλοί θα αφήσουν τη Ρουμανία και θα μεταναστεύουν σε χώρες του εξωτερικού, αλλά λίγοι θα επιστρέψουν πίσω. Ωστόσο, θα έρθει ο καιρός που όλοι τους θα θέλουν να επιστρέψουν, αλλά κανείς δεν θα μπορούν επειδή η Ρουμανία θα περιβάλλεται από φλόγες.» Η προφητεία συνεχίζεται με τον π. Αρσένιο να προειδοποιεί ότι «Σε μια μέρα, η Ρουμανία θα καταληφθεί από 3 ξένες χώρες, την Ουγγαρία, τη Βουλγαρία και τη Ρωσία. Η βροχή της φωτιάς θα πέσει πάνω της. Το Βουκουρέστι θα γίνει δεύτερη Ιερουσαλήμ «. Αυτό που εννοούσε ήταν ότι το Βουκουρέστι θα καταστραφεί όπως η Ιερουσαλήμ και δεν θα μείνει πέτρα πάνω στην πέτρα, αλλά ο προφήτης συνεχίζει παρηγορώντας εκείνους που έχουν πανικοβληθεί λέγοντας ότι «η Παναγία γονατιστή θα προσεύχεται στο Θεό για τη συγχώρεση της Ρουμανίας.»

Ο πατέρας Αρσενίος Μπόκα είπε ότι ζούμε στους έσχατους χρόνους και ότι η πρωτεύουσα της Ρουμανίας, το Βουκουρέστι θα σβηστεί από το πρόσωπο του πλανήτη από τη φωτιά.

Προσευχήθηκε στον Θεό για τη σωτηρία των Αμερικανών λέγοντας: «Θεέ μου σε παρακαλούμε μην τιμωρήσεις τους Αμερικανούς, συγχώρεσέ τους και ελέησέ τους, και αυτοί είναι δημιουργήματά Σου», και ο Θεός πήρε το πνεύμα του και του έδειξε σε τι κατάσταση είναι πραγματικά η Αμερική, μετά από αυτό ο π. Αρσενίος είπε: “Ναι Θεέ μου, είναι άξιοι της καταστροφής!”. Αμέσως μετά από αυτό, ζωγράφισε στην εκκλησία Draganescu, αυτό που παρουσιάστηκε στον ορίζοντα της Νέας Υόρκης με το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου φλεγόμενο, προφητεύοντας έτσι τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11/9.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο https://immorfou.org.cy/

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/