Ελληνορωμαϊκά!

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023

η ολική επανεκκίνηση ξεκινάει με εξωγήινους - εξαποδιτες νέας φουρνιάς;

φώτο 
ΗΠΑ: «Τα τρία ΑΤΙΑ που καταρρίψαμε δεν ανήκουν σε καμία χώρα του πλανήτη»
Μεγάλη ανησυχία προκαλούν οι δηλώσεις του στρατηγού Γκλεν Βαν Χερκ επικεφαλής της αμερικανικής αεράμυνας
σύμφωνα με όσα μεταδίδει το SkyNews, όταν ο στρατηγός της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, Γκλεν Βαν Χερκ, ρωτήθηκε σχετικά με το αν τα άγνωστα αντικείμενα θα μπορούσαν να είναι εξωγήινα απάντησε «Δεν έχω αποκλείσει τίποτα».
Στους εσχάτους χρόνους να μην κοιτάτε τον ουρανό. Μπορεί να πλανηθείτε από τα ψευδοσημεία που θα παρουσιάζονται εκεί. Θα εξαπατηθείτε και θα απολεσθείτε…
ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΓΑΒΡΙΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΣ
Δίδασκε ο Γέροντας: στους εσχάτους καιρούς τους ανθρώπους θα τους σώσουν η αγάπη, η ταπείνωση και η καλωσύνη. Η καλωσύνη ανοίγει τις πύλες του Παραδείσου, η ταπείνωση οδηγεί μέσα σ’ αυτόν, αλλά η αγάπη εμφανίζει τον Θεό.
λοιπόν, επειδή η εν U.S.A. ''νέα εποχή'', ξεκίνησε μία νέα παραμύθα περί εξωγήϊνων, δείτε τί λέει γι' αυτούς, ο μεγάλος Γεωργιανός Άγιος των καιρών μας.

Κάθε ΣΚΕΨΗ για εξωγήϊνους από Χριστιανούς Ορθοδόξους είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Οι εξωγήϊνοι είναι δαίμονες, οι οποίοι υπήρξαν άγγελοι που έπεσαν στην αμαρτία. Κανένας άλλος πολιτισμός δεν υπάρχει. Μόνον αυτόν τον κόσμο έφτιαξε ο Θεός για τους ανθρώπους. (Άγιος Γαβριήλ ο δια Χριστόν Σαλός και Ομολογητής) ΠΗΓΗ

Περισσότερα
στο 
" ήρθαν οι εξαποδίτες;;; " τα παίζουν όλα για όλα ;;