Ελληνορωμαϊκά!

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023

'" στην Κύπρο θα ξεσπάσει πρώτα και αμέσως στην Ελλάδα για να μπορέσει να είναι πάλι υποψήφιος στις εκλογές διαφορετικά παίζει το κεφάλι του "

 

φώτο από την Φιλιππία Βενετσάνου και το fb ( να ξέραμε πόσοι ΑΓΙΟΙ και η ΠΑΝΑΓΙΑ μας επιβλέπουν θα πέφταμε στα γόνατα τώρα που ήρθαν τα πολύ δύσκολα)

το "ΣΤΡΑΤΗΓΗΜΑ του ΣΕΙΣΜΟΥ"- Αν καθυστερήσουν οι εκλογές, ο Ερντογάν δεν μπορεί να είναι υποψήφιος  - λέει η αντιπολίτευση... συνθήκες χάους 

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

" Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Reuters, η αναβολή των εκλογών αντιμετωπίζει ένα σημαντικό συνταγματικό εμπόδιο: το άρθρο 78 λέει ότι το κοινοβούλιο μπορεί να αναβάλει τις εκλογές για ένα έτος, αλλά μόνο σε περίπτωση πολέμου." 

Το γνωρίζαμε αυτό από χθές για αυτό και επισημάναμε ότι  "δεν μπορεί να αναβάλει τις εκλογές λόγω φυσικών καταστροφών αλλά μόνο τούτο  σε περίπτωση πολεμικής σύγκρουσης" κατανοείτε τι ετοιμάζει βλ. στο άρθρο μας:  https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2023/02/blog-post_44.html

ας πορευτούμε στα παρακάτω 

"ο επιβλέπων επί την τουρκιά και ποιών αυτήν τρέμειν"

" πάρε ζεστό χρήμα για να κτίσεις τα κτίρια που έπεσαν αλλά να κλείσεις τα ΣΤΕΝΑ,  τώρα που ζοριζόμαστε στην Ουκρανία ; "

Θα προσπαθήσουμε αδελφοί να τα μεταφέρουμε απλά, καθότι άδηλο το αύριο όχι μόνο των ελληνοτουρκικών σχέσεων, αλλά και άδηλο το μυστήριο  του υποθαλάσσιου υποστρώματος  της Αν. Μεσογείου με τις τεκτονικές πλάκες και τα ενεργειακά αντίκλινα με τους θησαυρούς  που τα λιγουρεύονται οι " φίλοι " και οι οχθροί μας.

" προς στιγμήν μέγας ο αγαρηνός" προφήτεψαν οι άγιοι πατέρες πριν ακόμα εμφανιστούν οι τούρκοι από τα βυζαντινά χρόνια και σήμερα αυτή η ρήση τους επιβεβαιώθηκε.

Σε κλάσματα δευτερολέπτων μέσα στον ύπνο η μεγαλύτερη τραγωδία του αιώνα μας λένε τα διεθνή ΜΜΕ και είδαν  τα μάτια μας , θύματα χιλιάδες , αγνοούμενοι περισσότεροι , η ζωή και ο θάνατος να σμίγουν  σε αυτή την γωνιά της γης, όπου πέρασαν μεγάλοι πολιτισμοί ισοπεδώθηκε για να ανθίσει πάλι με άλλους λαούς σε άλλες καταστάσεις.

και τώρα πάμε στα πρακτικά ...

Λένε ότι ο ξαφνιασμένος από το χαστούκι σουλτάνος χρειάζεται ζεστό χρήμα περί των 80 δις δολαρίων για να ξεκινήσει την ανοικοδόμηση και να δώσει μια πρώτη ανάσα ανακούφισης στους πληγέντες ψηφοφόρους του. Για εκλογές τώρα στην τουρκία είναι δύσκολο να μιλήσουμε γιατί με τόσα θύματα πρέπει να συνταχθούν νέοι εκλογικοί κατάλογοι. 

Θα γίνουν εκλογές ή θα γίνει εμφύλιος εκεί μιας και οι διάφορες εθνότητες που συγκεντρώθηκαν στην τουρκία θα ζητάνε το δίκαιο τους;

που θα βρει τόσα χρήματα ο σουλτάνος ;

ο φίλτατος του  Πούτιν δεν μπορεί να τον βοηθήσει γιατί έχει το μεγάλο μπελά της Ουκρανίας. 

το Κατάρ δεν διαθέτει τόσες μηχανές εκτύπωσης που διαθέτουν οι ΗΠΑ.

Έτσι πάλι έρχονται οι ΗΠΑ να μαντρώσουν τον άτακτο σουλτάνο και να τον νουθετήσουν ( αν φυσικά μπορέσουν γιατί είναι αγύριστο κεφάλι και μπορεί να κάνει παλαβομάρες προς το ΑΙΓΑΙΟ και την Κύπρο , σημειώστε την τελευταία γιατί την έχει άχτι).

Αυτό όμως θα είναι γεωπολιτική ανατροπή καθότι  η Ρωσία θα απωλέσει τον φίλο Ερντογάν και σε μια δύσκολη συγκυρία και  θα πρέπει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα των ΣΤΕΝΩΝ που θα ανακύψει οσονούπω. 

Με λίγα λόγια θα πούνε στον σουλτάνο, πάρε ζεστό χρήμα για την ανοικοδόμηση, αλλά κλείσε τα ΣΤΕΝΑ τώρα που πάει ο Ρώσος να καταλάβει ολόκληρη την Ουκρανία.

Όλοι ήδη πανηγυρίζουν για την εν δυνάμει στροφή που πρόκειται να κάνει η τουρκία και μάλιστα  απαιτούν από αυτή λίγα μόλις 24ωρα μετά τον σεισμό  δίχως αντιρρήσεις και κόλπα να δεχτεί την ταυτόχρονη είσοδο της Σουηδίας και της Φιλανδίας στο ΝΑΤΟ.

Ξέρετε ποιοι δεν πανηγυρίζουν λόγω των νέων συνθηκών;

Οι Αλβανοί και οι Σκοπιανοί που έχασαν το ταμείο του Ερντογάν και τις επιταγές που ελάμβαναν τακτικά .

Επίσης δεν πανηγυρίζουν οι φανατικοί στην Δυτική Θράκη που μέχρι τον σεισμό είχαν σηκώσει τον εγωισμό τους στα υπερφίαλα επίπεδα του σουλτάνου.

Αδελφοί έχει προφητευθεί από Πατέρες των ημερών μας ότι στο τουρκικό κοινοβούλιο " θα βγουν όπλα και μαχαίρια" και τότε θα ξεσπάσουν όλοι αυτοί εναντίων μας.

Να γιατί είναι άδηλο το μέλλον των ελληνοτουρκικών.

ΚΑΙ πάμε στους σεισμούς και τον εφησυχασμό που προκαλούν για να  μπορέσουν να κάνουν εκλογές σε μια δήθεν μη σεισμογενή χώρα.

Και ο Ερντογάν βιαζόταν για εκλογές αλλά  έφαγε χαστούκι.

Όταν βγαίνουν και λένε ότι περιμένουν σεισμό στην Κωνσταντινούπολη, γιατί δεν βγαίνουν να πούνε πόσο κοντά βρίσκεται η Ελλάδα με όλα αυτά τα τεκταινόμενα;

Και αν η ΠΟΛΗ βρίσκεται πάνω στο περίφημο ρήγμα της Ανατολίας γιατί δεν μας λένε που καταλήγει αυτό διαπερνώντας το ΑΙΓΑΙΟ;

Έτσι για να πούμε κάτι που μας είπαν σαν σχήμα λόγου:  

" στην ΠΟΛΗ δεν θα γίνει σεισμός μεγάλος, αλλά πόλεμος μεγάλος " 

Άρα μπορεί να γίνει κάπου αλλού ο μεγάλος σεισμός;

Και φυσικά δείχνουν  ανακουφισμένοι ότι μπορεί να γίνει μεγάλος σεισμός μέσα στην θάλασσα και έτσι γλυτώνουμε 

(μακάρι) , αλλά  έχουν προνοήσει να εκπαιδεύσουν τον κόσμο στην αντιμετώπιση των συνεπειών ενός πρωτόγνωρου τσουνάμι ;

Μετά τον σεισμό στην τουρκία όλα είναι πιθανά και βγαίνουν οι επιστήμονες και μας μιλούν για μεγάλο σεισμό , δεν θέλουμε να πούμε το νούμερο ...αυτοί το είπαν.

Αλλά το πλέον συγκλονιστικό είναι ότι τα προηγούμενα χρόνια που δεν γνωρίζαμε για τον μεγάλο αυτό  σεισμό στην τουρκία που ενεργοποίησε τόσα ρήγματα,  δεκάδες ψυχές (όχι ένας και δυο ) έλαβαν "μήνυμα"  με  τον τρόπο που γνωρίζει ο ΘΕΟΣ, ότι κάτι μεγάλο έρχεται στην πατρίδα μας από τα έγκατα της γης και συνάμα σε λίγο χρόνο από αυτό  θα μας επιτεθεί μπαμπέσικα , όπως πάντα ο τούρκος.

Αυτές οι ψυχούλες είδαν και το ΧΕΡΙ του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ να διασώζει και μετά να παρηγορεί.

Φτάνουμε σε μέρες όπως έλεγε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ, ότι θα ψάχνεις να βρεις άπιστο.

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

ΣΤΩΜΕΝ καλώς 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας