Ελληνορωμαϊκά!

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

τον ενδιαφέρει μόνο να χυθεί αίμα Ορθοδόξων; αλλά δεν γνωρίζουν ότι θα φύγουν ντροπιασμένοι με το κεφαλι κάτω. Ουσιαστικά από τώρα επιβεβαιώνεται η Προφητεία.

"Ακραία κλιμάκωση της σύγκρουσης στην Ουκρανία με καταστροφικές συνέπειες για τον πλανήτη προανήγγειλε ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Jens Stoltenberg.
Μιλώντας στη Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου το Σάββατο (18/2/2023) ούτε λίγο, ούτε πολύ, αποκάλυψε πως τη Βορειοατλαντική Συμμαχία δεν την ενδιαφέρει το κόστος μίας κλιμάκωσης στην Ουκρανία.
Την ενδιαφέρει μόνο να μη νικήσει η Ρωσία.
«Δεν υπάρχουν επιλογές χωρίς κινδύνους όσον αφορά τη σύγκρουση στην Ουκρανία, αλλά ο μεγαλύτερος κίνδυνος από όλους είναι εάν κερδίσει η Ρωσία», είπε επί λέξει ο Stoltneberg."
Για όσα συνέβησαν ή συμβαίνουν σήμερα ή πρόκειται να συμβούν στην Ουκρανία ¨προφήτεψε" ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΝΑΣ από το 2007

Μπορεί ειδησεογραφικά να μας καλύπτουν το CNN η ΠΡΑΒΔΑ ή του ΣΠΟΥΤΝΙΚ αλλά τις ειδήσεις για την Ουκρανία μας της έδωσε ο μεγάλος γέροντας Ιωνάς από την Οδησσό το 2007

o Γέροντας Ιωνάς της Οδησσού κοιμήθηκε το († 2012). Το 2007 είχε πει:

«οι Καθολικοί θα έρθουν στη χώρα μας…Δεν θα παραμείνουν πολύ αλλά θα κάνουν μεγάλο κακό και θα χύσουν τόσο πολύ αίμα…αλλά θα φύγουν  ντροπιασμένοι με τα κεφάλια κάτω». 

Αναφορικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία αυτός προέβλεψε ότι «αυτός θα είναι ένας πνευματικός πόλεμος και ο πρωταρχικός σκοπός του είναι να καταστρέψει την Ουκρανία απομακρύνοντάς της από την Αγία Ρωσία και να καταστρέψει αυτήν την ίδια την ορθοδοξία».
events.orthodoxengland 2/1/15)
πηγή: http://dimpenews.com/