Ελληνορωμαϊκά!

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

έρχεται ο ΜΕΓΑΣ ΣΕΙΣΜΟΣ και ξανατοποθετεί την Προφητεία στο Φώς

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Επί τη συμπληρώσει ενός έτους από την έναρξη της ειδικής επιχείρησης της Ρωσίας στην Ουκρανία ο Πούτιν μίλησε με διάγγελμα ενώπιον της Δούμας προς τον Ρωσικό λαό.

Ότι είπε τα ξανακούσαμε. Κεντρικό του συμπέρασμα:  Κατηγόρησε τις χώρες της Δύσης ότι προσπαθούν να μετατρέψουν μια τοπική διαμάχη σε παγκόσμια λέγοντας ότι «θα απαντήσουμε κατάλληλα. Μιλάμε για την ύπαρξη της χώρας μας».

Και τώρα τα ερωτήματα της κοινής λογικής.

Δεκαετίες σύμπλευσης του με την νέα εποχή δεν του έδωσαν να καταλάβει με ποιους είχε να κάνει;

Δεκαετίες άκρατου πλουτισμού με φίλους του που λυμαινόταν τις αστείρευτες πλουτοπαραγωγικές πηγές της ρωσικής γης βλ. και φυσικό αέριο, το οποίο διέθετε στη Μέρκελ για να κάνει τα παιχνίδια της στην ΕΕ με στόχο τον Νότο και ειδικά την φυλακισμένη με μνημόνια Ορθόδοξη Ελλάδα, δεν τον προβλημάτισαν, ότι η πλεονεξία είναι αμαρτία;

Πρώτοι στην Ρωσία έτρεξαν το πρόγραμμα των ψηφιακών ταυτοτήτων και του εμβολιασμού κατά της Πανδημίας των εργαστηρίων;

Γνώριζαν, σιωπούσαν;

Ενώ γνωρίζει την προφητεία για την Ρωσία ταυτίστηκε με τις πονηρές επιλογές του Ερντογάν επισκεπτόμενος το Παλάτι του πριν δύο χρόνια ανήμερα την Μεγάλη Πέμπτη την μέρα που σηκώνεται ο Κύριος πάνω στον Σταυρό.

Του έδωσε μάλιστα και  τους S400 που σήμερα ο σουλτάνος τους κρύβει σε αποθήκες για να κάνει τα γλυκά μάτια στους Αμερικανούς που τους έχει άμεση ανάγκη μετά τους σεισμούς, καθότι η ανοικοδόμηση των πληγεισών περιοχών θέλει ζεστό χρήμα μιας και ο φίλος του Πούτιν δεν μπορεί να του το παράσχει γιατί έμπλεξε με την Ουκρανία .

Με λίγα λόγια κάποιοι για ίδιους λόγους θέλησαν να απαξιώσουν την προφητεία και μέσα στην νύχτα έρχεται ο ΜΕΓΑΣ ΣΕΙΣΜΟΣ να την ξανατοποθετήσει στο Φώς.

Ήδη η Τουρκία ξαναγύρισε στο μαντρί και εκεί που λέγαμε ότι η Ελλάδα μετά τα καμώματα της Τουρκίας γίνεται πρώτο τραπέζι στην πίστα της γεωπολιτικής αίφνης μεταβαίνει στα θεωρεία.
Κάποιοι ετοιμάζουν τα δώρα της Τουρκίας και τον λογαριασμό για την Ελλάδα .

"Πρέπει να τα περάσουμε αυτά και να μην ερχόμαστε εις απόγνωση" έλεγε η αγιασμένη μορφή του Γέροντα Σίμωνα του Αρβανίτη από το μοναστήρι του Αγίου Παντελεήμονα στην Πεντέλη και συμπλήρωνε " η Ελλάς θα δεχτεί μια μικρή προσβολή από την Τουρκία, αλλά μετά θα γίνει μεγάλη - μεγάλη -μεγάλη , διότι έχει να προσφέρει πολλά στην ανθρωπότητα"

Μαζί με τα θλιβερά γεγονότα που τρέχουν  βιώνουμε και εκπλήξεις.
Οικονομικές καταπτώσεις, κοινωνικές επαναστάσεις που τις φοβούνται σε Ανατολή και Δύση γιατί τόσα χρόνια βολεύονταν μεταξύ τους, θα δούμε επίσης αλλαγές πολιτικών συμμαχιών, πτώση με πάταγο ισχυρών προσώπων , αλλαγές συνόρων και μετατοπίσεις τεκτονικών ρηγμάτων... αλλά το τέλος δεν ήρθε ακόμα, όπως είπε ο Κύριος γιατί πρέπει να διαδοθεί το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ σε όλο τον πλανήτη και όταν λέμε το Ευαγγέλιο δεν νοούμε αυτό της ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ του αντιχρίστου βδελύγματος των νεοποχιτών.

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ του ΛΟΓΟΥ  είναι αυτό που φέρνει την πραγματική Ειρήνη και Ειρηνεύει τις ψυχές των ανθρώπων, δίχως να χρειάζονται κανένα ΟΗΕ.
ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας