Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023

θέλουμε να σωθούμε; πριν κηρύξουν εκλογές να κηρύξουν οι αρμόδιοι εκκλησιαστικοί την ΜΕΤΑΝΟΙΑ της ΝΙΝΕΥΗ - άλλο ουσιαστικότερο προληπτικό μέτρο δεν είναι καλύτερο.


 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΣΟ ΠΙΕΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ 

" Ο σεισμός των 7,8 Ρίχτερ ισοδύναμος με 355 ατομικές βόμβες

Η τρομακτική ισχύς των 7,8 Ρίχτερ μετακίνησε σχεδόν ολόκληρη την Τουρκία, η οποία χτυπήθηκε με ενέργεια εκατοντάδων ατομικών βομβών.

"Τα 7,8 Ρίχτερ είναι περίπου ισοδύναμα με 355 ατομικές βόμβες σε ενέργεια. Είναι τεράστιο. 

Οπότε υπήρξε μετατόπιση του αριστερού ως προς τον δεξιό άξονα του ρήγματος προς την Μεσόγειο Θάλασσα από περίπου 3,3 μέτρα έως 5 μέτρα. 


Σύμφωνα με τον Τούρκο καθηγητή Γεωφυσικής και Σεισμολογίας, ο σεισμός προκλήθηκε όταν ενώθηκαν δύο μεγάλα ρήγματα στο Καχραμάνμαρας. Το ρήγμα της Ανατολικής Ανατολίας και το ρήγμα της Νεκράς Θάλασσας, που ξεκινά από την Αιθιοπία και μέσω της Ερυθράς Θάλασσας διασχίζει την Ιορδανία, την Νεκρά Θάλασσα, την Παλαιστίνη, το Ισραήλ, τον Λίβανο, τη Συρία και καταλήγει στην νοτιοανατολική Τουρκία.


"200 χιλιάδες άνθρωποι θαμμένοι κάτω από τα ερείπια"

Περίπου 200 χιλιάδες άνθρωποι έχουν θαφτεί κάτω από τα ερείπια που άφησε πίσω του ο φονικός σεισμός στην Τουρκία, είναι η εφιαλτική πρόβλεψη που έκανε διάσημος Τούρκος σεισμολόγος.

Ο καθηγητής Γεωφυσικής και Σεισμολογίας, Οβγκούν Αχμέτ Ερκάν, σε αποκλειστική συνέντευξή του στον ΑΝΤ1, αποδίδει την καταστροφή στην παραβίαση των αντισεισμικών κανονισμών" ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 

https://www.capital.gr/diethni/3698155/tourkos-seismologos-eos-kai-200-000-anthropoi-kato-apo-ta-ereipia-o-seismos-isodunamos-me-355-atomikes-bombes