Ελληνορωμαϊκά!

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

"δεν μπορεί να αναβάλει τις εκλογές λόγω φυσικών καταστροφών αλλά μόνο τούτο σε περίπτωση πολεμικής σύγκρουσης" κατανοείτε τι ετοιμάζει


Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν μπορεί να αναβάλει τις εκλογές λόγω φυσικών καταστροφών, αλλά μόνο σε περίπτωση πολεμικής σύγκρουσης και αυτό μόνο για ένα χρόνο. Αυτό φαίνεται να ειπώθηκε σε ανταπόκριση.

Και τώρα αν ισχύει αυτό, ας βάλουμε κάτω την εξίσωση και να προσπαθήσουμε να την λύσουμε.

Ο σουλτάνος ενώ του πήγαιναν όλα πρίμα αποφάσισε να επισπεύσει τις εκλογές και να γίνει πάλι επικυρίαρχος αυτής της χώρας.

Αλλά όπως φάνηκε και ΑΛΛΟΣ βιαζόταν και ήταν ο φοβερός ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ που έδωσε δύο μεγαλιθικούς σεισμούς στην Αν. Τουρκία και τα ισοπέδωσε όλα.

Όμως οι 10 αυτές πληγείσες επαρχίες που εκ των πραγμάτων θα ανοικοδομηθούν μετά από δεκαετίες και βάλε  λόγω των ανυπολόγιστων ακόμη καταστροφών ήταν η μόνιμη εκλογική πελατεία του Ερντογάν που τον έχριζαν πρόεδρο και τον καμάρωναν.

Ο σουλτάνος   χρειάζεται χρόνο   για να θεραπεύσει με κάποιες τουλάχιστον παροχές την επιβίωση αυτών των ψηφοφόρων του.

Ο σεισμός αυτός δεν του δίνει την δυνατότητα να επικαλεστεί αναβολή.

 Και μένει μόνο η ασφαλιστική δικλείδα να κάνει πόλεμο για να πάρει αναβολή εκλογών για ένα μόνο χρόνο.

Προς την Συρία να κάνει πόλεμο μοιάζει απίθανο γιατί όλη η συνοριογραμμή του είναι σεισμόπληκτη μαζί και οι στρατώνες και τα στρατόπεδα του που κατέρρευσαν και μετράει  εκεί πολλά  θύματα μεταξύ των τούρκων στρατιωτών.

Απομένει μόνο  να ανοίξει αντιπαράθεση προς τα Δυτικά και έτσι λύνεται η εξίσωση;

Τελικά τις εξισώσεις της ζωής τις λύνει ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ.
ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας