Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

" ήρθαν οι εξαποδίτες;;; " τα παίζουν όλα για όλα ;;

μήπως οι Ρώσοι έβγαλαν τα μυστικά τους όπλα και τους κάνουν νούμερα;

ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΑΤΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΣ

ΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ... ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ;

συμβαίνει τώρα... ( ανανέωση)
Γέροντας Γαβριήλ Γεωργίας...μην βλέπετε στον ουρανό...θα προσπαθήσουν να σας ξεγελάσουν...
Το Πεντάγωνο αρνήθηκε να αποκλείσει την πιθανότητα ότι ένα πλήθος αγνώστου ταυτότητας αντικειμένων που πέταξαν πάνω από τον αμερικανικό ουρανό τις τελευταίες ημέρες θα μπορούσε να συνδέεται με εξωγήινους

Το αντικείμενο είχε σχήμα οκτάγωνου με κορδόνια να κρέμονται από αυτό και χωρίς διακριτό ωφέλιμο φορτίο, σύμφωνα με τον αξιωματούχο και μια άλλη πηγή που ενημερώθηκε για το θέμα. 

Απίστευτο – Οι ΗΠΑ κατέρριψαν και 4ο άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο

Απίθανη τροπή τείνει να προσλάβει η υπόθεση με τα άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα, που κανείς δεν προσδιορίζει και όλοι τα καταρρίπτουν κάτω από άκρα μυστικότητα.
Ο αμερικανικός στρατός κατέρριψε και άλλο αντικείμενο πάνω από τη λίμνη Huron στο Μίσιγκαν, σύμφωνα με τον Ρεπουμπλικάνο εκπρόσωπο της πολιτείας, Jack Bergman ο οποίος ήταν σε επαφή με το Υπουργείο Άμυνας σχετικά με επιχειρήσεις στην περιοχή των Μεγάλων Λιμνών την Κυριακή (12/2/2023).
Αυτό είναι τώρα το τέταρτο αντικείμενο που καταρρίπτει ο αμερικανικός στρατός σε λίγο περισσότερο από μια εβδομάδα.

ATIA και στη Νότιο Αμερική: Σε συναγερμό η Αεροπορία της Ουρουγουάης – Φωτεινά εναέρια οχήματα σε σχηματισμό

«Άγνωστο αντικείμενο» εμφανίστηκε και στην Κίνα - Έτοιμο να το καταρρίψει το Πεκίνο

Εντοπίστηκε να πετά πάνω από το λιμάνι της πόλης Qingdao


Μία ημέρα αφότου οι ΗΠΑ κατέρριψαν ένα «κυλινδρικό, ασημί γκρίζο» αντικείμενο στη βορειοανατολική αρκτική περιοχή της Αλάσκας, ένα άλλο αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο «σκάφος» καταρρίφθηκε από τον αμερικανικό στρατό πάνω από τον βόρειο Καναδά το Σάββατο (12/2/2023).
Είναι η τρίτη φορά μέσα σε μία εβδομάδα, που απογειώθηκαν αμερικανικά μαχητικά προκειμένου να εξουδετερώσουν άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα.
Την Παρασκευή, Αμερικανοί αξιωματούχοι κατέρριψαν ένα σκάφος που ήταν «περίπου στο μέγεθος ενός αυτοκινήτου» και μικρότερο από το κινεζικό κατασκοπευτικό μπαλόνι που καταρρίφθηκε στις 4/2.
Η υπουργός Άμυνας του Καναδά Ανίτα Ανάντ απαντά σε επίμονες ερωτήσεις πως είναι «είναι πολύ νωρίς» για να γίνει σαφές αν το «αγνώστου ταυτότητας αντικείμενο» που καταρρίφθηκε το Σάββατο πάνω από την πόλη Γιούκον της χώρας προέρχεται από την Κίνα.