Ελληνορωμαϊκά!

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022

ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΚΤΩΒΡΗΣ ξαναχτυπά






Αυτό που βλέπουμε στα πολεμικά πεδία της Ουκρανίας δεν είναι τίποτε σε σχέση με όσα γίνονται αυτές τις ώρες στους βυθούς των Ωκεανών όπου ρωσικά και αμερικανικά υποβρύχια κυνηγάει το ένα το άλλο.

Και επειδή γίνονται αυτά στον πάτο των θαλασσών εμείς δεν μαθαίνουμε τίποτε.

Και αν λάβουμε στα υπόψη ότι αυτά είναι φορτωμένα με πυρηνικές κεφαλές τότε μπορούμε να κατανοήσουμε αυτό που έλεγε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ:

"να ξέρατε πόσες φορές τύλιξε με την ουρά του ο ο πονηρός τον πλανήτη για να τον καταστρέψει, αλλά ο ΘΕΟΣ τον απέτρεπε" - Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

( τα Ελληνορωμαικά και το  https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/   δίχως εξαρτήσεις συνεχίζει ΘΕΟΥ θέλοντος την πληροφόρηση με άρωμα ΧΡΙΣΤΟ και Ελλάδα, εύχεστε )  

Γιατί Κόκκινος Οκτώβρης;

" Το κυνήγι του Κόκκινου Οκτώβρη (αγγλικάThe Hunt for Red October) ήταν  μια πολεμική δραματική περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής 1990 σε σκηνοθεσία Τζον Μακ Τίρναν. Η ταινία ήταν βασισμένη στην ομώνυμη νουβέλα του Τομ Κλάνσυ "Το κυνήγι του Κόκκινου Οκτώβρη" του 1984. Πρωταγωνιστούν οι Σον ΚόνεριΆλεκ ΜπάλντουινΣκοτ Γκλεν και Σαμ Νιλ.

Ένα καινούριο, τεχνολογικά ανώτερο σοβιετικό υποβρύχιο και εξοπλισμένο με πυρηνικό εξοπλισμό με το όνομα Κόκκινος Οκτώβρης ταξιδεύει προς τις αμερικανικές ακτές με κυβερνήτη τον Μάρκο Ράμιους (Σον Κόνερι). Τότε οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις σημαίνουν κόκκινο συναγερμό, θεωρώντας ότι οι σοβιετικοί σχεδιάζουν επίθεση.

Ένα στέλεχος της CIA, ο πράκτορας Τζακ Ράιαν (Άλεκ Μπάλντουιν), όμως έχει διαφορετική γνώμη: πιστεύει ότι ο Ράμιους σχεδιάζει να αυτομολήσει από τη Σοβιετική Ένωση αλλά έχει ελάχιστες ώρες στη διάθεσή του για να βρει το υποβρύχιο και να το αποδείξει, επειδή οι ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις έχουν ήδη καταλάβει τις προθέσεις του Ράμιους και θα ξεκινήσουν επίσης και αυτές από θάλασσα και αέρα να κυνηγούν τον κυβερνήτη του Κόκκινου Οκτώβρη." ΠΗΓΗ 

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%BF_%CE%9A%CF%85%CE%BD%CE%AE%CE%B3%CE%B

Γιατί ο Κόκκινος Οκτώβρης ξαναχτυπά;


" Δυσοίωνη πρόβλεψη από έμπειρο Αμερικανό πολιτικό: Βαδίζουμε ολοταχώς προς τον πυρηνικό Αρμαγεδδώνα, το ΝΑΤΟ έκανε το ολέθριο βήμα" ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο 

" Η ζημιά που προκλήθηκε στους αγωγούς φυσικού αερίου Nord Stream 1 και 2 είναι αποτέλεσμα πράξεων δολιοφθοράς που θα μπορούσαν να αυξήσουν τις εντάσεις μεταξύ της Ρωσίας και της ΕΕ και ακόμη και να οδηγήσουν σε πόλεμο μεγαλύτερης κλίμακας, προειδοποίησε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump μέσω του δικτύου Truth Social.

Η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήρθε αφότου προσφέρθηκε να μεσολαβήσει μεταξύ των ΗΠΑ, της Ρωσίας και της Ουκρανίας για την εξεύρεση ειρηνευτικής συμφωνίας.
«Όλοι μιλούν για τον μεγάλο τυφώνα που πλήττει τη Φλόριντα, όπως θα έπρεπε, αλλά ίσως ένα πολύ πιο σημαντικό γεγονός μακροπρόθεσμα είναι το σαμποτάζ στους αγωγούς Nord Stream I & II
Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε μεγάλη κλιμάκωση ή πόλεμο!» σημείωσε ο Trump." 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο 

Δεν είναι μόνο ο ενεργειακός εφιάλτης – Η ΕΕ θα βρεθεί αντιμέτωπη με άμεσο κίνδυνο κατάρρευσης της κινητής τηλεφωνίας.

" Σοκ του Reuters: Έρχεται μπλακ άουτ στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας σε όλη την Ευρώπη λόγω διακοπών στο ηλεκτρικό ρεύμα - ΝΕΑ ΗΘΗ" 
Γιατί ο Κόκκινος Οκτώβρης είναι σημειολογικός;
" το πρωινό της 25ης Οκτωβρίου του 1917, ακριβώς πριν από έναν αιώνα, όταν ο Λένιν και οι σύντροφοί του Μπολσεβίκοι ξεκινούσαν την επίθεση για την κατάληψη των χειμερινών ανακτόρων της Αγίας Πετρούπολης" 
ΖΩΝΤΑΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ στις 5 Οκτώβρη του 2018 στο Πρωτάτο του ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ
Αυτές τι μέρες  ενθυμούμαστε αυτό που μεταφέραμε στις αρχές του Οκτωβρίου του 2018 με την ολοζώντανη εμφάνιση του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ έξω από το ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙΝ και στο Πρωτάτο του ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ σε προσκυνητή , που του είπε με τρεις λέξεις : 
" έρχεται μεγάλο κακό στον κόσμο , η Ελλάδα θα σωθεί αν μετανοήσει" 
Δεν ήρθε αδελφοί μου KAKO  στον κόσμο;

«Πριν λίγες μέρες εμφανίστηκε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ στο ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ και είπε «έρχεται μεγάλο ΚΑΚΟ στον κόσμο, η Ελλάδα θα σωθεί, αν μετανοήσει»
ΠΗΓΕΣ τότε 



Όταν κοκκινίζει ο Οκτώβριος οι επόμενοι μήνες ματώνουν.

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ 

ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας