Ελληνορωμαϊκά!

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

Στο 100% η πιθανότητα ύφεσης στις ΗΠΑ - πως να μην πάει το μυαλό μας σε αυτό που είπε ο Γέροντας Ιωνάς ότι το δολλάριο θα γίνει σαν τα φθινοπωρινά φύλλα ; και σκεφτόμαστε ότι μπήκαμε για τα καλά στο Φθινόπωρο και πόλεμος επεκτείνεται

Οι Αμερικανοί αρχίζουν και προβληματίζονται φαίνεται ότι αισθάνονται σαν  ΑΤΜ για τις αναλήψεις της Ουκρανίας του Ζελενσκι που απαιτεί κάθε τόσο χρήματα.
Πόση σύμπτωση είναι που ένας μεγάλος Γέροντας της Ουκρανίας, ο Γέροντας Ιωνάς πριν πολλά χρόνια και πριν συμβούν αυτά περιέγραψε κάτι αδιανόητο για τότε " το δολλάριο θα γίνει σαν τα φθινοπωρινά φύλλα και κανείς δεν θα σκύβει για να το μαζέψει"

Διαβάζουμε τα παρακάτω:

" Προβλέψεις: Η ύφεση είναι δεδομένη

Ορισμένοι ειδικοί λένε ότι η ύφεση είναι βέβαιο σενάριο.
Ένα νέο μοντέλο του Bloomberg Economics προβλέπει 100% πιθανότητα ύφεσης έως τον Οκτώβριο του 2023.
Αυτό συγκρίνεται με μια πιθανότητα 65% στην προηγούμενη πρόβλεψη του Bloomberg.
Η αυξημένη πιθανότητα προκύπτει καθώς οι οικονομικοί και χρηματοπιστωτικοί δείκτες που εξετάζει το Bloomberg Economics έχουν επιδεινωθεί.
Επίσης, μια έρευνα του Bloomberg σε 42 οικονομολόγους τοποθετεί την πιθανότητα ύφεσης τους επόμενους 12 μήνες στο 60%, από 50% τον Σεπτέμβριο.
Σε ένα δυσοίωνο σημάδι, περισσότεροι από 2 στους 5 Αμερικανούς (41%) δηλώνουν ότι δεν είναι προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουν ένα τέτοιο γεγονός.
Και από αυτή την ομάδα, το 31% δεν κάνει τίποτα για να προετοιμαστεί."