Ελληνορωμαϊκά!

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022

" μετρούμε αντίστροφα για το ΚΡΑΧ ή για το ολοκαύτωμα του πολέμου;"

 



ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑ

ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ  - ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ 

ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΟΥ ΟΡΕΓΕΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ 


" Την έριξαν… στον Τάμεση: Παραιτήθηκε η Λιζ Τρας που ήθελε να πατήσει το πυρηνικό κουμπί κατά της Ρωσίας! βλ.https://warnews247.gr/tin-erixan-ston-tamesi-paraitithike-i-liz-tras-pou-ithele-na-patisei-to-pyriniko-koubi-kata-tis-rosias/

Την παραίτησή της από την πρωθυπουργία και την προεδρία του Συντηρητικού Κόμματος ανακοίνωσε η Liz Truss, μόλις 45 ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, μεσούσης της σφοδρής πολιτικής κρίσης που έχει ξεσπάσει στη Μ. Βρετανία.
Πρόκειται για την πιο βραχύβια πρωθυπουργό στην ιστορία της Βρετανίας.
Θα γίνει εκλογή νέας ηγεσίας η οποία θα ολοκληρωθεί εντός της επόμενης εβδομάδας και θα παραμείνει πρωθυπουργός μέχρι να επιλεγεί ο διάδοχός της, όπως ανέφερε σε δήλωσή της από το Νούμερο 10 της Downing Street.
«Ανέλαβα τα καθήκοντά μου σε μια περίοδο μεγάλης οικονομικής και διεθνούς αστάθειας», δήλωσε.
«Οι οικογένειες και οι επιχειρήσεις ανησυχούσαν για το πώς θα πληρώσουν τους λογαριασμούς τους. βλ.https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/647765/krisi-kai-xaos-sti-vretania-pithano-na-mi-vgalei-tin-imera-i-truss-os-prothypourgos

Ο Βρετανός Υπουργός Άμυνας ενημερώνει την Βουλή: Ρωσικά Su-27 εξαπέλυσαν πύραυλο BVR εναντίον RC-135W Rivet Joint της RAF – Το στρίμωξαν επί 90 λεπτά! 


Ασκήσεις πυρηνικού πολέμου από Ρωσία, ΝΑΤΟ - FAS: Δεν το έχουμε ξαναδεί αυτό στο παρελθόν - Προειδοποίηση από Zakharova