Ελληνορωμαϊκά!

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

Μέχρι να πέσει το Κίεβο σε ρωσικά χέρια θα γίνουν απίστευτα πράγματα σε όλο τον κόσμο.

 


Δίνουν 3 με 4 μήνες για την πολιορκία και την πτώση του Κιέβου.

Το ρωσικό δόγμα άλλαξε και η ειδική επιχείρηση έγινε εισβολή στην Ουκρανία από όλες τις πλευρές και τώρα μέσω της Λευκορωσίας στα βόρεια.

Οι αθώοι πάντα βρίσκονται στη μέση και πληρώνουν με αίμα τις επιλογές των ισχυρών της γης.

Οι ΗΠΑ και  η Δύση επειδή δεν μπορούν να αντέξουν άλλη οικονομική αιμορραγία προς την κυβέρνηση του Ζελένσκι δίνοντας τεράστια πακέτα στήριξης και στρατιωτικούς εξοπλισμούς αλλά και μισθοδοσία ξένων στρατιωτικών που εμπλέκονται εκεί , θα προσπαθήσουν να αλλάξουν γραμμή.

Οι εύφλεκτες σήμερα περιοχές του κόσμου που σχετίζονται με τα Ρωσικά συμφέροντα μπορεί ξαφνικά να πάρουν φωτιά και να αποπροσανατολίσουν την ρωσική επίθεση στο Κίεβο και να καθυστερήσουν τα σχέδια του Πούτιν.

Το ΑΙΓΑΙΟ που σχετίζεται με την ναυσιπλοΐα των ΣΤΕΝΩΝ , τα Βαλκάνια που σχετίζονται με τις διαδρομές των ενεργειακών αγωγών , η Αν. Μεσόγειος και η Μέση Ανατολή που σχετίζεται με την κίνηση του ελλιμενισμένου Ρωσικού στόλου ( σε  ανοικτά αγκυροβόλια) , το Ιράν που σχετίζεται με τα Στενά του Ορμούζ , την ναυσιπλοΐα του πετρελαίου από τις πετρελαιοπηγές των Χωρών του Κόλπου, αλλά και με τα φονικά UAV που αποστέλλει σωρηδόν η χώρα αυτή προς την Ρωσία και τον πόλεμο που διεξαγάγει στην Ουκρανία , όλες αυτές οι περιοχές είναι εν δυνάμει περιοχές ανάφλεξης, ώστε να καθυστερήσει η προέλαση προς το Κίεβο.

Φαίνεται λογικό η Δύση να μην εμπλέξει ακόμα την Βαλτική και τις Σκανδιναβικές χώρες φοβούμενη να μην γίνουν παρανάλωμα πυρός. 

Επίσης έχουν ωριμάσει οι συγκυρίες για να έρθουν στα πράγματα της Ρωσίας πιο σκληροί στρατιωτικοί και πολιτικοί ηγέτες.

Φαίνονται τόσο κοντά σε εμάς να τρέχουν " πράγματα και θάματα" που το ΣΟΚ του αιφνιδιασμού μπορεί να μας καταπλήξει .

Ας γρηγορούμε 

   ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ.

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας