Ελληνορωμαϊκά!

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

βρώμικη πυρηνική βόμβα - βρώμικη οικονομική παγκόσμια καταστροφή - σε βρώμικους ανθρώπους.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Όποιος και να ρίξει τα τοπικά πυρηνικά μικρής διασποράς όπως ισχυρίζονται στην πραγματικότητα στην Ουκρανία θα  βρωμισει - μολυνθεί το έδαφος του παγκόσμιου σιτοβολώνα που είναι η χώρα αυτή με ανυπολόγιστες συνέπειες στην ανθρώπινη διατροφή, οικονομία, κοινωνική ισορροπία.

 Παντού τόση ΒΡΩΜΙΑ μέχρι και την πυρηνική βόμβα την ονομάτισαν ΒΡΩΜΙΚΗ. 

Επίκαιροι λόγοι του αγίου Γέροντος Εφραίμ του Αριζονίτη 
"τα πυρηνικά αναπτύχθηκαν για να κάψουν την διαστροφή"
Μια ματιά και μόνο στην χώρα μας και το ανθρώπινο μυαλό δεν μπορεί να σηκώσει" παιδοβιασμούς, ανωμαλίες, πολιτικά σκάνδαλα , ειδεχθή εγκλήματα και τόσα άλλα σατανικά που γίνονται"
Και τι κάνουν τα μαγειρεία της βρωμιάς... προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από το δάκτυλο τους και να μεταθέσουν ευθύνες και ο κόσμος να καθεύδει στις εντατικές της αποβλάκωσης.
Μόνο η ΠΑΝΑΓΙΑ μας σώζει τούτες τις μέρες  που άνοιξαν οι πύλες του Άδη και ετοιμάζονται να καταπιούν τα πάντα .
Αυτές τις στιγμές κατεβαίνουμε στα σκαλιά του Άδη και δυστυχώς δεν φωνάζουμε ένα ήμαρτον.
Τα διεθνή ΜΜΕ δεν μπορούν να κρύψουν την ανησυχία τους γιατί πάντα πριν το ΜΠΑΜ προηγούνται πολεμικές δηλώσεις.
"Η Ρωσία λαμβάνει υπόψιν της τα σχέδια της Ουκρανίας να χρησιμοποιήσει μια «βρώμικη βόμβα», αναπαράγοντας στην κατηγορία που επαναλαμβάνει η Μόσχα τις τελευταίες μέρες.
Μιλώντας σε σύσκεψη με τους επικεφαλής μυστικών υπηρεσιών από αρκετές πρώην σοβιετικές χώρες, ο Putin δήλωσε ότι ο κίνδυνος μιας σύγκρουσης σε όλο τον κόσμο και στην περιοχή είναι μεγάλος και πως η ασφάλεια πρέπει να ενισχυθεί γύρω από τις κρίσιμης σημασίας υποδομές.

«Κάποιοι πασχίζουν να διατηρήσουν την παραπαίουσα ηγεμονία τους»
Ο κόσμος γίνεται πολυπολικός, αλλά ορισμένες χώρες προσπαθούν να «διατηρήσουν την παραπαίουσα ηγεμονία τους», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος, «καρφώνοντας» τις ΗΠΑ, μιλώντας σε σύσκεψη με τους επικεφαλής μυστικών υπηρεσιών από αρκετές πρώην σοβιετικές χώρες."