Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

" ανοίγουμε πρατήριο Φ.Α στην Αν. Θράκη, το μεγαλύτερο στον κόσμο και φέρνουμε τον ΠΟΛΕΜΟ έξω από την ΠΟΛΗ"

 


ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΉ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑΣ.

Λέει ο Ερντογάν:  "κάνατε την Αλεξανδρούπολη γεωπολιτικό κόμβο που στο λιμάνι της αποβιβάζονται στρατεύματα του  ΝΑΤΟ προς την Βουλγαρία , Ρουμανία και από εκεί προς Ουκρανία αλλά και μέσω της παρουσίας αυτών εποφθαλμιάτε τα Δαρδανέλια και τον Βόσπορο;" 

( τόσες φορές πρόσφατα για αυτόν τον λόγο μας κατηγόρησε ο σουλτάνος) 

ΚΑΙ συνεχίζει ο σουλτάνος : 

" έτσι και εγώ θα φέρω τους Ρώσους να φυλάνε τα ΣΤΕΝΑ με ότι σύγχρονο αεροδιαστημικό οπλικό σύστημα διαθέτουν με την κατασκευή και λειτουργία του μεγαλύτερου κόμβου ΦΑ στον πλανήτη που αποφάσισα με τον φίλο μου τον Πούτιν" 

" αρκετά με ζαλίσατε με τις προφητείες σας και εγώ σαν πιο έξυπνος από αυτές και μοιρολάτρης κατεβάζω τους Ρώσους ειρηνικά στην Κωνσταντινούπολη και την Αν. Θράκη να φυλάνε των τεραστίων διαστάσεων δεξαμενών του φυσικού αερίου που θα ανοικοδομήσουμε" 

" σε λίγο έρχεται ψόφος κρύου στην Ευρώπη και θα μας παρακαλάτε  εσείς οι Ευρωπαίοι  από την απέναντι πλευρά του Έβρου να σας πουλήσουμε λίγο ρωσικό φυσικό αέριο" 

Αυτά σκέφτεται ο " πανέξυπνος"  Ερντογάν και εφησυχάζει γιατί ξεπέρασε το άλγος των προφητειών και ταυτόχρονα του μένει καιρός για να κάνει τις δικές του γεωτρήσεις στην δήθεν γαλάζια πατρίδα του, αλλά και να σκεφτεί για  τις εκλογές που έχει  σε λίγους μήνες.

ΣΧΕΔΙΑ ανθρώπινα και γνωστή η κατάληξη τους όταν σχεδιάστηκαν για να αδικήσουν και στην προκειμένη περίπτωση να τσαλαπατήσουν την Ελλάδα.

Πόσες φορές μας έρχεται στον νου εκείνη η μαρτυρία του Κ.Δ από τα Ιωάννινα που το 1990 έξω από την Παναγούδα του ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ κατέγραψε τα λόγια του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ που του είπε: 

" από την Θράκη θα ξεκινήσει , θα είναι ένα διπλωματικό επεισόδιο που δεν θα λύνεται" 

" οι Ευρωπαίοι θα μας βοηθήσουν γιατί  το μυαλό τους θα είναι προς τα Δαρδανέλια και την Ευρωπαϊκή Θράκη της Τουρκίας" 

" αλλά στην παγίδα που πάνε να μας στήσουν θα πέσουν μέσα οι δήθεν φίλοι μας και οι άλλοι" 

 (τους βλέπουμε σήμερα τους " άλλους"  με αυτά που κάνει η Ρωσία και η Τουρκία στην Αν. Θράκη)

και συνέχισε ο ΑΓΙΟΣ ...

" εμείς θα φτάσουμε μέχρι το σημείο της Γενικής Επιστράτευσης , θα μας λυπηθεί ο Θεός για τα μικρά παιδιά  και για τα αίματα των άγιων μαρτύρων μας" 

( αυτή την συγκλονιστική μαρτυρία που δημοσιεύθηκε πολλές φορές σε πολλά ιστολόγια την διέσωσε το ιστολόγιο 

"ΗΓΓΙΚΕΝ") 

ΚΑΙ ΤΩΡΑ αδελφοί τι να περιμένουμε;

ο ένας εξερεθίζει τον άλλο από την Ουκρανία μέσω Μαύρης Θαλάσσης , ΣΤΕΝΩΝ , ΑΙΓΑΙΟΥ , Αν. Μεσογείου ( βλ. Κρήτη , Κύπρο) Μέσης Ανατολής.

Είναι βέβαιο ότι έρχονται στο προσεχές διάστημα μεγάλες  εξελίξεις.

ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ.

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας