Ελληνορωμαϊκά!

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

" οι ποταμοί του αίματος στην Ουκρανία πνίγουν τις εξουσίες του Πούτιν και φέρνουν τον πνευματικό νόμο πάνω από την Α-μερική που την μετατρέπουν σε μερική και πεινασμένη" .



φωτο Πηγή
" μαζί φαίνεται να  έρχεται και γρήγορη οικονομική κατάρρευση του δομημένου έτσι παγκόσμιου  συστήματος " 

Αυτά μάς έλεγε το απόγευμα ένας πρώην διπλωμάτης που ευλαβείται τους λόγους των αγίων πατέρων μας.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΔΟΞΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

βλ. " Ήττα σοκ: Ρωσική κατάρρευση και στην Χερσώνα – Μεγάλη ουκρανική επίθεση με 100 AFV και προέλαση σε βάθος 25 χλμ – Ανακατέλαβαν περιοχές"

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  στο https://warnews247.gr/ektakto-rosiki-katarrefsi-kai-stin-chersona-megali-oukraniki-epithesi-me-100-afv-kai-proelasi-se-vathos-25-chlm-anakatelavan-perioches/

και μάλιστα οι εκεί ρωσικές δυνάμεις αναφέρουν ότι δεν είχαν αεροπορική κάλυψη.
ήδη από χθες επισημαίνουμε:  

" Πρώτες εκτιμήσεις για αυτό που συμβαίνει στην Αν.Ουκρανια . Εισηγήσεις για χρήση μικρών πυρηνικών όπλων για να αναχαιτισθεί η προέλαση των Ουκρανών και δυτικών μισθοφόρων στην περιοχή Λιμάν. Σε πολύ δύσκολη θέση ο Πούτιν μια μέρα μετά την προσάρτηση αυτών των περιοχών.Σε δύσκολη θέση και η ανθρωπότητα. Μέχρι το βράδυ κανείς δεν ξέρει τι γίνεται"  

" Η οργή στην Μόσχα δρομολογεί γρήγορα  την αλλαγή της ρωσικής πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας στο ανώτατο επίπεδο. - ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΚΤΩΒΡΗΣ - Ραγδαίες εξελίξεις αλλάζουν τα πάντα. Ο σουλτάνος χάνει τις πλάτες του και θα συμπεριφερθεί πλέον παράδοξα.." 

Ο πόλεμος αυτός  επεκτείνεται, είναι ηγρειωμένος και έμφυλος γιατί είναι το πρελούδιο του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου ή της ΤΡΙΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ, όπως είπε η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ το 1959 στον λόφο των Καρυών κατά την ανεύρεση των Ιερών Λειψάνων των Αγίων Νεοφανών ΜΑΡΤΎΡΩΝ Ραφαήλ , Νικολάου και Ειρήνης λόγω της αμετανοησίας της ανθρωπότητας.

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ 

ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας