Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

" την ώρα που θα ακούσετε το ΜΠΑΜ τότε και θα ξυπνήσετε"

 



Ενώ βγαίνουν δικοί μας αναλυτές , στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες και κτυπούν καμπανάκι για συμφωνηθέντα και οδυνηρές εκπλήξεις, δεν προβληματίζεται κανένας και όλοι μένουν στο επίπεδο των δηλώσεων και των παραινέσεων , μέχρις εκεί.
Ένας  γεράκος συνταξιούχος στρατιωτικός μας είπε ότι είδε πολλούς αγίους στρατιωτικούς  ( έτσι λέει αυτός) να του λένε : 
- μην περιμένεις τίποτε από κανένα 
- την ώρα που θα ακούσετε το ΜΠΑΜ τότε και θα ξυπνήσετε
- πρώτα δάκρυα , μετά το ΘΑΥΜΑ, μετά η ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ  

Τι συμβαίνει αδελφοί ανησυχητικό 
Δουλεύουν μεθοδικά , με σχέδιο και πλάτες δήθεν  φίλων μας - Χθες μας είπαν τουρκική λίμνη το ΑΙΓΑΙΟ και την Αν. Μεσόγειο. Σήμερα  έλαβαν το ΟΚ από την Λιβύη για  να τρυπήσουν νότια της Κρήτης

Τουρκικά ΜΜΕ παρουσιάζουν το «μυστικό χάρτη» της Αγκυρας -Τουρκική λίμνη το Αιγαίο έως το 2025 .

"Ο τούρκος πολιτικός αναλυτής και συγγραφέας Ενγκίν Αβτζί βρέθηκε καλεσμένος σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Beyaz TV και παρουσίασε μαζί με τον δημοσιογράφο ένα μυστικό χάρτη της Τουρκίας σύμφωνα με τον οποίο το Αιγαίο, η Ανατολική Μεσόγειος και ο Εύξεινος Πόντος έως το 2025 θα έχουν μετατραπεί σε τουρκική λίμνη. Μάλιστα οι κτίσεις της Άγκυρας περιλαμβάνουν την Θεσσαλονίκη και φτάνουν έως την Κριμαία."
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΤΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ  ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ  ΝΑ ΜΟΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΙΜΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ. 

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ 

ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας