Ελληνορωμαϊκά!

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

η προφητεία του Γέροντα Ιωνά της Οδησσού ( 2007) δεν κρατάει μέσα στο κάδρο της τον Πούτιν . Σήμερα με τα τόσα προβλήματα που έχει ο Ρώσος πρόεδρος την θυμήθηκα με όπως τα επισημάναμε από το 2018.

Σήμερα  η Zakharova η εκπρόσωπος της Ρωσίας είπε : Οι ΗΠΑ με τους HIMARS θέλουν να πνίξουν στο αίμα την Ουκρανία 
Το 2007 ο Γέροντας Ιωνάς της Οδησσού είπε: οι Καθολικοί θα έρθουν στη χώρα μας…Δεν θα παραμείνουν πολύ αλλά θα κάνουν μεγάλο κακό και θα χύσουν τόσο πολύ αίμα…αλλά θα φύγουν ντροπιασμένοι με τα κεφάλια κάτω». 

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Για όσα συνέβησαν ή συμβαίνουν σήμερα ή πρόκειται να συμβούν στην Ουκρανία ¨προφήτεψε" ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΝΑΣ από το 2007

Μπορεί ειδησεογραφικά να μας καλύπτουν το CNN η ΠΡΑΒΔΑ ή του ΣΠΟΥΤΝΙΚ αλλά τις ειδήσεις για την Ουκρανία μας της έδωσε ο μεγάλος γέροντας Ιωνάς από την Οδησσό το 2007

o Γέροντας Ιωνάς της Οδησσού  κοιμήθηκε το († 2012). Το 2007 είχε πει:

«οι Καθολικοί θα έρθουν στη χώρα μας…Δεν θα παραμείνουν πολύ αλλά θα κάνουν μεγάλο κακό και θα χύσουν τόσο πολύ αίμα…αλλά θα φύγουν ντροπιασμένοι με τα κεφάλια κάτω». 

Αναφορικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία αυτός προέβλεψε ότι «αυτός θα είναι ένας πνευματικός πόλεμος και ο πρωταρχικός σκοπός του είναι να καταστρέψει την Ουκρανία  απομακρύνοντάς της από την Αγία Ρωσία και να καταστρέψει αυτήν την ίδια την ορθοδοξία».

Αναφορικά με το δολάριο είπε : «o άνεμος θα φυσήξει τα δολάρια κατά μήκος του δρόμου σαν φθινωρινά φύλλα και κανείς δεν θα τα κυνηγάει αυτά θα είναι σαν κομμάτια φθηνόχαρτου». Και είπε ότι «αν ο Κύριος οφείλει να δώσει στους Ρώσους έναν ορθόδοξο τσάρο τότε πρέπει να μετανοήσουμε και να προσευχηθούμε πολύ σκληρά και τότε μόνο δια δια του τσάρου του προερχόμενου από το Θεό η Ρωσία θα μπορούσε να βρεί τη σωτηρία».(events.orthodoxengland 2/1/15)

πηγή: http://dimpenews.com/

Επίσης ο Γέροντας Ιωνάς είχε πει: «Ταραχές σε μια χώρα μικρότερη από τη Ρωσία θα έρθουν ένα χρόνο μετά το θάνατό μου. Τα προβλήματα θα συνεχιστούν για δύο χρόνια, μετά τα οποία θα εμφανιστεί ένας Ρώσος Τσάρος. Το πρώτο Πάσχα θα είναι γεμάτα αίμα, το δεύτερο από πείνα και το τρίτο θα είναι της νίκης». 

ΠΗΓΗ https://simeiakairwn.wordpress.com/2016/01/12/%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%B7%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B1-

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΝΤΕΟ https://youtu.be/MjO1I2AOF4s

Από Ουκρανική Γη ο Άγιος Γέροντας Ιωνάς τα είπε όλα … για όλα αυτά που πρόκειται να συμβούν στις μέρες μας και προσδιορίζει ότι στην Ρωσία θα ανέβει Τσάρος δηλ. κάποιος που θα φοράει στρατιωτική στολή και φυσικά όχι πολιτική ελίτ.
2007- ο Γέροντας Ιωνάς είπε : 
¨ Και είπε ότι αν ο Κύριος οφείλει να δώσει στους Ρώσους έναν ορθόδοξο τσάρο τότε πρέπει να μετανοήσουμε και να προσευχηθούμε πολύ σκληρά και τότε μόνο δια του τσάρου του προερχόμενου από το Θεό η Ρωσία θα μπορούσε να βρει τη σωτηρία¨. 
Ο Πούτιν τότε είχε κυβερνητική θέση. 
Για ποιον άραγε μιλούσε ο χαρισματικός αυτός Γέροντας( φώτο) που προέβλεψε  μάλιστα   τα συγκλονιστικά  γεγονότα  που συνέβησαν στη Ουκρανία; 

Ας δούμε τα λεγόμενα του πιο αναλυτικά σύμφωνα με τις πηγές: 
¨ Ως μια παρηγοριά αλλά και ως προειδοποίηση έχουμε τις προφητείες του γέροντα Ιωνά της Οδησσού (+ 2012).  
Το 2007 είπε: 
«οι Καθολικοί θα έρθουν στη χώρα μας… Δεν θα παραμείνουν πολύ αλλά θα κάνουν μεγάλο κακό και θα χύσουν τόσο πολύ αίμα …αλλά θα φύγουν ντροπιασμένοι με τα κεφάλια κάτω. » 
Αναφορικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία προέβλεψε ότι 
« αυτός θα είναι ένας πνευματικός πόλεμος και ο πρωταρχικός σκοπός του είναι να καταστρέψει την Ουκρανία απομακρύνοντας της από την Αγία Ρωσία και να καταστρέψει αυτήν την ίδια την Ορθοδοξία». 
Αναφορικά με το δολάριο είπε : 
« o άνεμος θα φυσήξει τα δολάρια κατά μήκος του δρόμου σαν φθινοπωρινά φύλλα και κανείς δεν θα τα κυνηγάει αυτά θα είναι σαν κομμάτια φθηνού χαρτιού». 
Και είπε ότι : 
«αν ο Κύριος οφείλει να δώσει στους Ρώσους έναν ορθόδοξο τσάρο τότε πρέπει να μετανοήσουμε και να προσευχηθούμε πολύ σκληρά και τότε μόνο δια του τσάρου του προερχόμενου από το Θεό η Ρωσία θα μπορούσε να βρει τη σωτηρία» 
Τα πιο συγκλονιστικά από τα λεγόμενα του είναι τα παρακάτω σύμφωνα με τις πηγές. 
Επίσης ο Γέροντας Ιωνάς είχε πει: 
«Ταραχές σε μια χώρα μικρότερη από τη Ρωσία θα έρθουν ένα χρόνο μετά το θάνατό μου. 
Τα προβλήματα θα θα συνεχιστούν για δύο χρόνια, μετά τα οποία θα εμφανιστεί ένας Ρώσος Τσάρος. 
Το πρώτο Πάσχα θα είναι γεμάτο αίμα, το δεύτερο από πείνα και το τρίτο θα είναι της νίκης». 

στο άρθρο μας 

" Ο Ρώσος που θα πάρει θα πάρει την ΠΟΛΗ είναι ήδη επιλεγμένος άνωθεν και είναι στρατιωτικός ,όχι πολιτικός."
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ βλ.https://www.iellada.gr/thriskeia/o-rosos-poy-tha-parei-tin-poli-einai-idi-epilegmenos-anothen-kai-einai-stratiotikos-ohi
επισημάναμε τα παρακάτω τότε 
Ο Γέροντας Ιωνάς της Οδησσού κοιμήθηκε το 2012. 
Τον επόμενο χρόνο μετά την κοίμηση του και συγκεκριμένα στις 30 Νοεμβρίου του 2013 ξεκινούν ταραχές και συγκρούσεις στην πλατεία Μαιντάν στο Κίεβο που κατέληξαν στην ανατροπή του τότε προέδρου της Ουκρανίας.( newsontime.gr – Ουκρανία : Βίαια επεισόδια στο Κίεβο Published on Nov 30, 2013) 
Στα επόμενα δυο χρόνια 2014-2015 το Ουκρανικό δράμα μεταφέρεται στην αποτρόπαια σφαγή της Οδησσού και στο ανατολικό μέτωπο με πολλά αθώα θύματα και ορφανά πολέμου. 


Και απομένει στις ημέρες μας να δούμε  αν επαληθευθούν και τα υπόλοιπα. 
Αυτά όσο αναφορά τον Γέροντα Ιωνά. 
Πριν μερικούς μήνες από πνευματικό  αδελφό που προσέφερε και προσφέρει πολλά στο Περιβόλι της Παναγιάς μας αλλά και στον Οικουμενικό Ελληνισμό όπου γης , μας ήλθε η παρακάτω πληροφορία προς αξιολόγηση.  Η πληροφορία αυτή συγκλίνει με τα λεγόμενα του Γέροντα Ιωνά και την αναφέρουμε περιληπτικά. 
Πιστεύουμε ότι και ο ανωτέρω αδελφός μόλις ξεκινήσουν τα δρώμενα( μάλλον ξεκινούν) να δώσει στον Πιστό Λαό  όλες τις λεπτομέρειες αυτής της μαρτυρίας που έλαβε από ΑΓΙΟΡΕΙΤΗ ΑΓΙΟ προς δόξα του ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ. 
« μέσα από συγκλονιστικές ανακατατάξεις που  πρόκειται συμβούν στις σχέσεις τουρκίας – Ρωσίας ένας Ρώσος Ναύαρχος θα θα καταλάβει ξαφνικά την  Ευρωπαϊκή Κωνσταντινούπολη»  
« Κανείς δεν θα το περιμένει να γίνει έτσι» 
« οι τούρκοι τρομαγμένοι θα μεταφερθούν από τις φαρδιές γέφυρες του Βοσπόρου στην ανατολική πλευρά της Ασίας και θα αρχίσει η υποχώρηση τους» 
« ο ρώσος ναύαρχος θα θεωρηθεί ήρωας»   
« οι δυτικοί θα ξαφνιαστούν και θα απαιτούν από αυτόν να παραδώσει την ΠΟΛΗ σε ειρηνευτική διεθνή  δύναμη»  
« ο ρώσος ναύαρχος θα αρνείται πεισματικά»  
« μεγάλη καταιγίδα με τρικυμία θα προκαλέσει ανυπολόγιστες ζημιές στον ρωσικό στόλο που θα ναυλοχεί στον Βόσπορο και στον Κεράτιο» 
« οι Ρώσοι θα εκλάβουν την τρικυμία αυτή  ως ένα θειικό σημάδι ,ότι θα πρέπει να παραδώσουν ΠΟΛΗ στους ΕΛΛΗΝΕΣ»  
« αλλά δεν θα το κάνουν και θα συνεχίσουν να την κρατούν»  
« οι δυτικοί θα συγκεντρώνουν στρατεύματα για να  πάρουν την ΠΟΛΗ από τους Ρώσους και να ελέγξουν τα ΣΤΕΝΑ»  
ΤΗΝ συνέχεια την γνωρίζουμε όλοι μας για την σφαγή που πρόκειται να γίνει εκεί, βάσει πολλών προρρηθέντων από τους ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ. 
Και σε ποιους θα αποδοθεί δικαιωματικά και πνευματικά η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ… 
Τώρα αν τα παραπάνω είναι φλυαρίες, τότε πως μπορούν να δικαιολογηθούν όλα αυτά τα παλαβά που βιώνουμε τις κρίσιμες αυτές ημέρες που διερχόμαστε ; 
Τα καταθέτουμε όμως για να δούμε που βρισκόμαστε και που πάμε αλλά και πως πάμε.   
Σαν να πήρε ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ το κατσαβίδι και χαλάρωσε τα μπουλόνια της περιστροφής της γης για να τρέξουν τα γεγονότα πολύ πιο γρήγορα από ότι αναμενόταν. 
Τελικά η αλήθεια του ΚΥΡΙΟΥ μένει εις τους αιώνες και ισχύει μεγαλοπρεπώς το 
«Μή πεποίθατε ἐπ’ ἄρχοντας ἐπί υἱούς ἀνθρώπων, οἶς οὐκ ἐστι σωτηρία». (Ψάλμ. ΡΜΕ΄ 3). 

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας