Ελληνορωμαϊκά!

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΝΟΝΙ ΕΣΚΑΣΕ - “Δεν αρκεί η καραντίνα”

 


Εορτάζει η πολεμική μας αεροπορία και για αυτό η σχετική φώτο. Με την ψυχοδιαλυτική  καραντίνα και τους εικονικούς φόβους μήπως πεθάνουμε, μόνοι μας χάνουμε την μάχη της ψύχραιμης αντιμετώπισης των προβλημάτων.
ΣΤΩΜΕΝ καλώς  
Πάμε λοιπόν στις παρακάτω σοβαρότατες δηλώσεις: 
Αθηνά Λινού για κορονοϊό: “Δεν αρκεί η καραντίνα” και μιλά για “μέτριο επίπεδο πληροφόρησης”

Η Αθηνά Λινού, καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Προληπτικής, Περιβαλλοντολογικής και Εργασιακής Ιατρικής Prolepsis σε σημερινή συνέντευξή της στον Real Fm υπογράμμισε:

“Η απόφαση για καθολικό lockdown και η ξαφνική ενημέρωση πρέπει να πω ότι και εμένα με ανησύχησε γιατί πρέπει να υπάρχουν στοιχεία που δεν ήταν γνωστά, ούτε στην επιτροπή νωρίτερα.
Δηλαδή όλη αυτή την περίοδο που βλέπαμε να διπλασιάζονται τα κρούσματα σε τακτά χρονικά διαστήματα δεν υπήρξε παράλληλα μια μελέτη πληθυσμιακή, που να μας δείχνει ποια είναι η πραγματική κατάσταση, το σύνολο των ασυμπτωματικών και μη κρουσμάτων στη χώρα.

Αυτό με ανησυχεί γιατί δεν ξέρω αν θα συνεχίσουμε να προχωράμε έτσι με μέτριο επίπεδο πληροφορίας και δεν μπορώ να απαντήσω για το τι θα γίνει σχετικά με την εξέλιξη της πανδημίας στην Ελλάδα στο άμεσο μέλλον.

Σε κάθε περίπτωση, η πολιτεία οφείλει να πάρει επιπλέον μέτρα πέραν της καραντίνας διότι η καραντίνα από μόνη της δεν πρόκειται να μας σώσει.” ΠΗΓΗhttps://www.militaire.gr/athina-linoy-gia-koronoio-quot-den-arkei-i-karantina-quot-kai-mila-gia-quot-metrio-epipedo-pliroforisis-quot/ 

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ Η ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΤΙ ΑΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ; γιατί αυτά είναι ένα μεγάλο βασανιστήριο σε μια κοινωνία που θέλει σωστή ενημέρωση και ορθή αντιμετώπιση και όχι να τα καίμε όλα για ζήσουμε μετά πάνω σε καμμένη γη; 

ΟΣΟ ΘΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΡΓΗ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΑΝΑΘΕΩΡΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ.