Ελληνορωμαϊκά!

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

ΜΥΣΤΗΡΙΟΝ ΞΕΝΟΝ ΟΡΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΞΟΝ - Κορωνοϊός: «Κάτι δε γίνεται καλά, άρα κάπου δεν προσέχουμε πολύ»

 

φώτο από https://www.newsit.gr
Εκκληση σε υγειονομικούς που δεν ασχολούνται με τμήματα κορωνοϊού να έχουν το κουράγιο και να μεταβούν στη Θεσσαλονίκη για να βοηθήσουν απηύθυνε η Μίνα Γκάγκα διευθύντρια της 7ης Πνευμονολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Σωτηρία.

Σχετικά με τον υψηλό αριθμό νέων κρουσμάτων κορωνοϊού στη Θεσσαλονίκη, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται στο «κόκκινο» 20 ημέρες μετά την έναρξη του lockdown, η κα Γκάγκα επισήμανε ότι «λογικά κάπου γίνεται μόλυνση». Οπως εξήγησε, δεν πρόκειται για κρούσματα που κόλλησαν τον ιό πριν από την έναρξη του lockdown αλλά για μολύνσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια της καθολικής απαγόρευσης. «Τα κρούσματα δεν κάνουν ποτέ 25 μέρες να εμφανιστούν. Τα περισσότερα εμφανίζονται στην εβδομάδα. Μερικά εμφανίζονται στο 14ήμερο και σπάνια μπορεί να εμφανιστούν στην 3η εβδομάδα», σημείωσε η κα Γκάγκα.

«Άρα κάτι δε γίνεται καλά, άρα κάπου δεν προσέχουμε πολύ», τόνισε,

Πηγή:  https://www.iefimerida.gr/ellada/gkagka-thessaloniki-kapoy-synehizetai-i-molynsi

Ένα 24 ωρο πριν σημείωσαμε "Γιατί δεν μειώνονται τα κρούσματα στη Θεσσαλονίκη παρόλο το lockdown ; οι ειδικοί δεν μπορούν να απαντήσουν.Σίγουρα όμως μπορούν να απαντήσουν οι ΑΓΙΟΙ της Πόλης" βλ https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2020/11/lockdown_21.html