Ελληνορωμαϊκά!

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

θα - θα -θα - θα έχουμε εμβόλιο τον Ιανουάριο

 


Αυτό το μικροσκοπικό πραγματάκι που λέγεται ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ θα προκαλέσει τέτοια  πρωτόγνωρη ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΡΓΗ που θα την καταγράψουν όλοι οι ιστορικοί του μέλλοντος.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

 " θα - θα -θα - θα έχουμε εμβόλιο τον Ιανουάριο και τότε δεν θα φταίνε οι νέοι που έγιναν με τις διασκεδάσεις τους η αιτία του δεύτερου κύματος της πανδημίας , ενώ εμείς δεν φταίμε σε τίποτε γιατί τα κάναμε όλα καλώς " 

λένε και υπόσχονται τον μόσχο τον σιτευτό παγκοσμίως οι έμποροι που ξεπουλούν ολόκληρα Έθνη.

Σε νέα bullish έκθεση για τις προοπτικές των αγορών και της οικονομίας προχώρησε η Goldman Sachs, συστήνοντας στους επενδυτές να προετοιμαστούν για το μεγάλο πάρτι στις αγορές το 2021. Αναμένει συνοπτικά, έξι μεγάλα θέματα που θα χαρακτηρίσουν το επόμενο έτος: Ισχυρή αύξηση της ανάπτυξης του ΑΕΠ, αύξηση στις καμπύλες αποδόσεων των ομολόγων, αρνητικά πραγματικά επιτόκια, πολύ χαλαρή νομισματική και δημοσιονομική πολιτική, αύξηση των τιμών των εμπορευμάτων και ένα αποτελεσματικό εμβόλιο στις αρχές του 2021

https://www.capital.gr/agores/3494872/goldman-sachs-etoimasteite-gia-to-megalo-bull-run-tou-2021

θα - θα -θα - θα έχουμε εμβόλιο τον Ιανουάριο την στιγμή που δεν έκανε αυτό αίτηση στην γνωστή FDA για να πάρει έγκριση αποτελεσματικότητας για μαζικούς εμβολιασμούς.

θα - θα -θα - θα έχουμε εμβόλιο τον Ιανουάριο την στιγμή που ήδη ομιλούν για μεταλλάξεις του ιού αυτού στον άνθρωπο  μέσω ζώων - βιζόν σε εκτροφεία της Δανίας και της Ολλανδίας και έτσι θανατώθηκαν εκατομμύρια τέτοια ζώα ώστε  να μην υπάρχει πρόβλημα στην χρήση του νέου εμβολίου που μπορεί να αχρηστευθεί η αποτελεματικότητα του καθότι η μετάλλαξη αλλάζει άρδην την χαρτογράφηση του γεννετικού υλικού του ιού και έτσι άντε πάλι από την αρχή.

η ΕΛΠΙΔΑ της καλοπέρασης  πεθαίνει  προ τελευταία και η ανικανότητα τελευταία.

πριν θα πεθάνει η κοινωνική συνοχή και η ψυχοσύνθεση ολόκληρων κοινωνικών ομάδων 

πριν θα πεθάνει το στομάχι απο την πείνα 

πριν τα εγκλήματα θα αυξηθούν κάθετα ( το βλέπουμε ήδη) 

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;

ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ με τον κακό εαυτούλη μας και μετά  πόλεμο με την αιτία της πανδημίας.

Ειδικότερα στην Ελλάδα που φρόντισαν οι διεθνείς  έμποροι των Εθνών να την σώσουν με τα μνημόνια και ουσιαστικά την απογύμνωσαν από κάθετι χρήσιμο , σήμερα οι ίδιοι θέλουν να την σώσουν από την πανδημία.

Αυτό που ζούμε λύνεται μόνο πνευματικώ τω τρόπω γιατί υπάγεται σε ένα μεγάλο παιδαγωγικό ΘΕΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ βάσει του ευαγγελικού "τα οψώνια της αμαρτίας θάνατος εστίν" 

Όμως αυτή η συγκυρία γίνεται ευκαιρία να ανοίξουν μάτια και μυαλά, να δούμε ότι η πανδημία αυτή κουβαλεί επάνω της μια δολιότητα δηλ. να αποκόπτει με χίλιες δυο αφορμές τον άνθρωπο από την πνευματική προσέγγιση της σωτηρίας του ψυχικής και σωματικής και φυσικά να δείχνει  πρόσωπο εκφοβισμού και τρόμου.

Η πραγματική Ιατρική είναι το χέρι του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ και δεν έχει στάλα από φόβο και τρομοκρατία , η άλλη Ιατρική είναι γραφείο τελετών.

Οικονομικά επιδόματα μακάρι να δώσουν, αλλά Πνευματικά Επιδόματα δίνει μόνο ο ΑΓΙΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ετούτες τις δύσκολες στιγμές.

Αν οι άνθρωποι που μπορεί να στερηθούν τα πρώτα σε κάποια στιγμή ( γιατι δεν θα προλαβαίνουν οι μηχανές να εκτυπώνουν χαρτί),  ενώ  θα έχουν ήδη απώλεια Πνευματικών Επιδομάτων, είναι βέβαιο το τι θα επακολουθήσει.

Το να κοροδεύεις κάποιον μια φορά, δεύτερη φορά ίσως και τρίτη, μην νομίζεις ότι είσαι καταφερτζής και όλα θα σου πάνε καλά. Σε μια στιγμή που δεν θα την περιμένεις από ένα τυχαίο γεγονός θα ψάχνεις τρύπα να βρεις, αλλά δεν θα βρίσκεις γιατί θα είναι κατειλημμένη από τα αδέσποτα της γειτονιάς σου.

ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ αδελφοί γιατί έρχονται δύσκολες μέρες και μόνο η Ανθρωπιά και η ΠΙΣΤΗ μας εν ΧΡΙΣΤΩ μπορεί να εξομαλύνουν κάπως τα άσχημα.

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας