Ελληνορωμαϊκά!

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

ΠΟΛΕΜΟΣ και ΕΜΒΟΛΙΟ «ο εμφανισθείς-αφανισθείς, ενώ ο αφανής διασωθείς»

 


Ήταν καλοκαίρι του 2016 όταν λάβαμε ένα μήνυμα από ασκητή – γέροντα το οποίο δημοσιεύθηκε σε πολλά ιστολογία τους επόμενους μήνες.

«Προς Δόξα ΘΕΟΥ

Διότι ο εμφανισθείς-αφανισθείς ενώ ο αφανής διασωθείς.»

 

Ήταν ένα μήνυμα ΓΡΙΦΟΣ τουλάχιστον για την αρχή του.

 

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

 

Τι έλεγε το μήνυμα:

 

«Προς Δόξα ΘΕΟΥ

Διότι ο εμφανισθείς-αφανισθείς ενώ ο αφανής διασωθείς.»

«Όλα θα γίνουν όπως τα είπαν οι ΑΓΙΟΙ, δεν γίνεται ο ΘΕΟΣ να βγάλει ψεύτες του ΑΓΙΟΥΣ του ,γιατί δεν μιλούσαν εκείνοι , μιλούσε ο ίδιος ο ΘΕΟΣ δια του στόματος των . Όλα θα γενούν»

» την ΠΟΛΗ θα την πάρουμε στην ΠΟΛΗ θα βρεθούμε και στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ θα λειτουργηθούμε»

«τον Βόσπορο θα βλέπουμε και τούρκο στα ΣΤΕΝΑ δεν θα ξαναδούμε»

«ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ Δέσποινα και Αρχόντισσα μου Σένα βάζω για μπροστάρη και στην ΠΟΛΗ Αρχοντάρη»

«ΠΟΛΗ αγαπημένη ΠΟΛΗ ήρθε ο καιρός¨

«ΠΟΛΗ αγαπημένη ΠΟΛΗ για να δεις το ΦΩΣ»

« Όλοι μας θα ανταμωθούμε μεσ στην Εκκλησιά, την ΠΟΛΗ και θα κλείσουμε το γόνυ στον ΣΤΑΥΡΟ και της ΠΑΝΑΓΙΑΣ το Θρόνι» ΑΜΗΝ ΓΕΝΟΙΤΟ 14 Ιουλίου 2016 http://koukfamily.blogspot.com/2016/09/blog-post_388.html

http://orthodoxathemata.blogspot.com/2016/10/blog-post.html

 

Ποιος ήταν ο ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΣ που θα ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ;

 

Ποιος ήταν ο ΑΦΑΝΗΣ που θα ΔΙΑΣΩΘΕΙ;

 

Όταν τότε ρωτήσαμε τον γέροντα αυτόν τι σημαίνουν όλα αυτά, μας συνέστησε να περιμένουμε τον χρόνο που θα μας αποκαλυφτούν όλα και που θα είναι η βασική αιτία να ξεκινήσουν  τα προφητευόμενα και οι μεγάλες ανατροπές, που θα οδηγήσουν τα βήματα μας μπροστά στην ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ κατά την Θεία Οικονομία.

 

Πριν ένα 24ωρο το ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ της Μόσχας δια του εκπροσώπου του συνέδεσε με το δικό του σκεπτικό  την ΠΑΝΔΗΜΙΑ αυτή  με τον ενδεχόμενο  Γ΄ Παγκόσμιου Πολέμου και ότι αυτή η πρωτόγνωρη παγκόσμια κατάσταση δεν έφερε τους ανθρώπους πιο κοντά σε συνεργασία, αλλά τους άφησε σε απόσταση  με τα πυρηνικά τους  καλογυαλισμένα.

 

Διαβάζουμε:

"Στην πιθανότητα ενός νέου Παγκοσμίου πολέμου στο μέλλον, αναφέρθηκε ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίωνας, μέσω της τηλεοπτικής εκπομπής "Εκκλησία και κόσμος".

"Ο κίνδυνος ενός νέου παγκοσμίου πολέμου είναι ορατός, το νιώσαμε πριν αρχίσει η πανδημία του κορωνοϊού" - τόνισε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας.

Σε άλλο σημείο ο Ρώσος Ιεράρχης, πρόσθεσε: "Είναι ολοφάνερο ότι η πανδημία δεν έχει προκαλέσει σημαντικές αλλαγές στην κατάσταση της εξωτερικής πολιτικής, η οποία πλέον μαρτυρεί την πόλωση μεταξύ αρκετών κέντρων εξουσίας και επιρροής".

Επίσης ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ συμπλήρωσε ότι "το οπλοστάσιο συμπεριλαμβανομένων και των πυρηνικών, έχει συσσωρευτεί ώστε ακόμη και ένα μικρό μέρος του να είναι αρκετό για να καταστρέψει τη ζωή πάνω στη γη."

"Νομίζω ότι την μεγαλύτερη ευθύνη φέρουν οι ηγέτες εκείνων των υπερδυνάμεων που διαθέτουν πυρηνικά όπλα" - πρόσθεσε ο Ρώσος Ιεράρχης." από τον Αιμίλιο Πολυγένη και το https://www.romfea.gr/epikairotita-xronika/40503-bolokolamsk-ilarionas-o-kindunos-enos-pagkosmiou-polemou-einai-oratos

Ο ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΣ δηλ. ο πανούργος αυτός ιός που κλείνει τον ΟΙΚΟ του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ και ανατρέπει την καθημερινότητα φέρνει το ΕΜΒΟΛΙΟ και τους μαζικούς εμβολιασμούς.

Θα ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ τελικά αυτός ο ιός ή θα έχει ανεπιθύμητες προεκτάσεις στο μέλλον της ανθρωπότητας;

Τελικά αυτός ο Μεγάλος ΑΦΑΝΗΣ Πόλεμος που δεν θέλουν οι άνθρωποι να τον βάλουν στο μυαλό τους ( και είναι φυσικό γιατί μόνο κακά φέρνει) από τι θα μας ΔΙΑΣΩΣΕΙ;

Τα ερωτήματα αυτά δεν μπορούν να απαντηθούν σε όλη την έκταση τους, αλλά κάτι αρχίζει να εμφανίζεται στον ορίζοντα.

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας