Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΉΡΙ ΤΗΣ ΑΡΙΖΟΝΑΣ ΜΗΝΥΜΑ -Όλα αυτά που συνέβησαν αυτό το διάστημα δείχνουν ότι κάτι πολύ κακό κυοφορείται και είναι πολύ κοντά.

 

( Φώτο η ΠΑΝΑΓΙΑ η ΑΡΙΖΟΝΙΤΙΣΣΑ απο την Ιερά Μόνη του ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ στην έρημο της Αριζόνας των  ΗΠΑ)  
ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΉΡΙ ΤΗΣ ΑΡΙΖΟΝΑΣ ΜΉΝΥΜΑ

ΤΟ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ

" Αυτές τις τρεις μέρες ( Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη), οι μοναχοί θα νηστεύουν όπως στο τριήμερο της πρώτης βδομάδας της Μ. Σαρακοστής. Δε θα βάζουν τίποτα στο στόμα τους όλη μέρα, παρά μόνο κάτι πολύ ελαφρύ το απόγευμα. Έως την ημέρα των Εισοδίων πού καταλύει ψάρι. Όλα τα μοναστήρια εκεί θα κάνουν το ίδιο. Θα προσπαθήσουν ακόμα να προσεύχονται με περισσότερη ένταση για την κατάσταση του κόσμου και τη δική τους εμπαθή πνευματική κατάσταση. Όλα αυτά που συνέβησαν αυτό το διάστημα δείχνουν ότι κάτι πολύ κακό κυοφορείται και είναι πολύ κοντά. Αν νομίζετε ότι καποιοι θα μπορούσαν και ήθελαν να συμμετάσχουν στον πνευματικό αυτό αγώνα κατά την δυνατότητα που παρέχεται, βοηθώντας έτσι να πρεσβεύει η Παναγία μας για τα επερχόμενα δεινά! Αυτό το μήνυμα, μπορεί να το μεταδώσουμε για μία συλλογική προσπάθεια από όλους! Το σημαντικότερο από όλα είναι να προσευχόμαστε, να προσευχόμαστε, να προσευχόμαστε και να διαδώσουμε το μήνυμα για μετάνοια!" - Φώτιος Τ
ΑΝ ανατρέξουμε αδελφοί τώρα στα διεθνή ΜΜΕ θα διαπιστώσουμε ότι το εκλογικό μπλέξιμο μέρα με την μέρα γίνεται γόρδιος δεσμός. Στις ΗΠΑ αυτή την στιγμή φαίνεται να υπάρχουν δύο πρόεδροι.
Ο νυν πρόεδρος δεν παραιτείται και πρίν λίγο έφεραν στο προσκήνιο και άλλα στοιχεία νοθείας.
(βλ.https://sputniknews.com/us/202011201081226187-trump-tweets-charts-detailing-disappearance-of-election-night-lead-due-to-pro-biden-vote-dumping/)
οι ΗΠΑ διχάζονται με άμεσες συνέπειες για όλο τον πλανήτη.
ΚΑΤΙ συμβαίνει...και εδώ σε εμάς όλοι μας εφησυχάζουν, αλλά ταυτόχρονα μας τρομοκρατούν με άλλα.
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας