Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

το Ιράν στα ΚΑΓΚΕΛΑ , η τουρκία ψάχνει πρόφαση ΕΠΙΘΕΣΗΣ και εμείς τι κάνουμε;

 


α δώσουμε τις ειδήσεις και εσείς θα καταλάβετε πολλά δηλ. ότι το φυτίλι άναψε και είναι τόσο μακρύ που ξεκινάει από την Αν. Μεσόγειο και φτάνει στον Περσικό κόλπο και το Ιράν.

Αν από τώρα δεν προλαβαίνουμε τις ειδήσεις σκεφτείτε τι θα γίνεται σύντομα."  Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας


 Το φυτίλι και η Κύπρος 

" Από την πίσω πόρτα προσπαθούν να βάλουν την Κύπρο στο ΝΑΤΟ παρακάμπτοντας την Τουρκία, σύμφωνα με την τουρκική φιλοκυβερνητική εφημερίδα Γενί Σαφάκ.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο cyprustimes.com, η εφημερίδα γράφει ότι Γερμανία και Γαλλία ετοίμασαν έκθεση με την οποία προτείνουν να καλείται η Κυπριακή Δημοκρατία η οποία δεν είναι μέλος του ΝΑΤΟ στις συνόδους της συμμαχίας παρακάμπτοντας το βέτο της Τουρκίας" 

https://www.capital.gr/diethni/3498731/geni-safak-prospathoun-na-baloun-tin-kupro-sto-nato-apo-tin-piso-porta

 Το φυτίλι και το Ιράν

" ΟΗΕ: Καλεί σε αυτοσυγκράτηση μετά τη δολοφονία του Ιρανού πυρηνικού επιστήμονα

Ο Μοχσέν Φαχριζαντέχ άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί, αφού ένοπλοι άνοιξαν πυρ εναντίον του αυτοκινήτου του. Δυτικές και Ισραηλινές πηγές, καθώς και Ιρανοί εξόριστοι, αντίπαλοι του καθεστώτος της Τεχεράνης, υποστήριζαν ότι ο Φραχιζαντέχ ήταν ο επικεφαλής ενός απόρρητου προγράμματος για την παραγωγή ατομικής βόμβας, το οποίο σταμάτησε το 2003. Το Ιράν αρνείται εδώ και χρόνια ότι επιδιώκει να αποκτήσει πυρηνικά όπλα.

Ο αρχηγός του γενικού επιτελείου ενόπλων δυνάμεων του Ιράν, στρατηγός Μοχαμάντ Μπαγερί, προειδοποίησε ότι μια "τρομερή εκδίκηση" περιμένει εκείνους που ευθύνονται για τη δολοφονία του Ιρανού επιστήμονα." 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ