Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Στην Μέση Ανατολή ξεκίνησε το ΚΑΚΟ και στην Μέση Ανατολή - Μεσοποταμία - Περσικό κόλπο θα διακοπεί

 

Κατεστραμμένο ιρακινό τανκ και πίσω του φλεγόμενες πετρελαιοπηγές. Πηγή: www.theatlantic.com ΠΟΛΕΜΟΣ του ΚΟΛΠΟΥ 1990- 1991

ΠΡΙΝ αναλάβει ο νέος πρόεδρος στις ΗΠΑ, γεγονότα στην  Μέση Ανατολή και τον Περσικό κόλπο θα αλλάξουν όλους τους σχεδιασμούς της παγκοσμιοποίησης;

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Υπάρχει μια άνευ προηγούμενου βιασύνη μέχρι τα Χριστούγεννα.

Ίσως να φοβούνται κάποιοι, ότι θα αλλάξει το μίγμα της Αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής σε σχέση με το Ιράν και την επικαιροποίηση της συμφωνίας των πυρηνικών που υπογράφτηκε πριν την θητεία του Τραμπ με αυτό.

Πριν από λίγο ...

Ιράν: Δολοφόνησαν τον κορυφαίο πυρηνικό επιστήμονα, «πατέρα της ιρανικής βόμβας» 

Ο Ιρανός εξέχων πυρηνικός επιστήμονας Μοχσέν Φαχριζαντέχ κατέληξε σήμερα στο νοσοκομείο, υποκύπτοντας στα τραύματα που υπέστη σε ένοπλη επίθεση, μετέδωσαν ιρανικά κρατικά ΜΜΕ.

Πηγή: - https://www.iefimerida.gr/kosmos/iran-apopeira-dolofonias-patera-tis-iranikis-bombas

Υπάρχει εδώ και μέρες μια μεγάλη κινητικότητα διπλωματικών επαφών στην περιοχή .

Τέτοια ραντεβού και ενώ υπάρχει ένα ρευστό μεταβατικό στάδιο στις ΗΠΑ που αποσκοπούν άραγε;

"Αναφορές των ΜΜΕ που  προέκυψαν νωρίτερα κάνουν λόγο  ότι ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου είχε κάνει ένα αιφνιδιαστικό ταξίδι για να δει τον Σαουδάραβο πρίγκιπα, περίπου την ώρα που είχε προγραμματιστεί να συναντηθεί με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας, πρίγκιπας Faisal bin Farhan, αρνήθηκε τις αναφορές των μέσων ενημέρωσης ότι ο πρίγκιπας Mohammed bin Salman και αξιωματούχοι του Ισραήλ πραγματοποίησαν αυτήν την συνάντηση " .από τη  

https://sputniknews.com/world/202011231081250408-saudi-foreign-minister-denies-crown-prince-mee

ting-israeli-officials/

Το 1990 ένα φυλλάδιο κάποιων σελίδων σε δύσκολη εκκλησιαστική γλώσσα από ένα αγιορείτη ασκητή  ήρθε εις γνώση μας.

Τότε αυτό το φυλλάδιο ομιλούσε για παγκόσμιο έλεγχο των μαζών και την ξαφνική διακοπή αυτής της προσπάθειας - σχεδιασμού εξ αιτίας μιας μεγάλης πολεμικής φωτιάς στην Μέση Ανατολή - Μεσοποταμία και Περσικό Κόλπο. Στην συνέχεια μιλούσε για την ΑΝΑΛΑΜΠΗ της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ και όσα μετά ακούσαμε από άλλους αγίους  πατέρες μας.

Από τότε μας υπενθύμιζε ο γέροντας αυτός "μακριά από τον δύσώνυμο αριθμό γιατί θα έρθουν πολλά κακά στην ανθρωπότητα εξ αιτίας αυτού που προφητεύθηκε απο τον ΑΓΙΟ ΙΩΑΝΝΗ τον Ευαγγελιστή"  

Όταν σε λίγο καιρό μετά την ανάγνωση του φυλλάδιου αυτού  ξεκίνησαν τα γνωστά γεγονότα με τον Σαντάμ Χουσείν και τους δυο   πολέμους  του Περσικού κόλπου, αναρωτιόμασταν αν αυτό αφορούσε τα παραπάνω  για  εκείνα τα χρόνια.

Μάλλον αδίκως αναρωτιόμασταν, γιατί δεν είχε προηγηθεί η τελική φάση του παγκοσμίου ελέγχου των μαζών με ότι προηγμένο έχει να δώσει σήμερα η βιοτεχνολογία , η γεννετική και η πληροφορική , όπως συμβαίνει σήμερα.

 https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

ΣΤΩΜΕΝ καλώς 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας