Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

το ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ της Μόσχας "προφητεύει" ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.


"Στην πιθανότητα ενός νέου Παγκοσμίου πολέμου στο μέλλον, αναφέρθηκε ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίωνας, μέσω της τηλεοπτικής εκπομπής "Εκκλησία και κόσμος".

"Ο κίνδυνος ενός νέου παγκοσμίου πολέμου είναι ορατός, το νιώσαμε πριν αρχίσει η πανδημία του κορωνοϊού" - τόνισε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας.

Σε άλλο σημείο ο Ρώσος Ιεράρχης, πρόσθεσε: "Είναι ολοφάνερο ότι η πανδημία δεν έχει προκαλέσει σημαντικές αλλαγές στην κατάσταση της εξωτερικής πολιτικής, η οποία πλέον μαρτυρεί την πόλωση μεταξύ αρκετών κέντρων εξουσίας και επιρροής".

Επίσης ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ συμπλήρωσε ότι "το οπλοστάσιο συμπεριλαμβανομένων και των πυρηνικών, έχει συσσωρευτεί ώστε ακόμη και ένα μικρό μέρος του να είναι αρκετό για να καταστρέψει τη ζωή πάνω στη γη."

"Νομίζω ότι την μεγαλύτερη ευθύνη φέρουν οι ηγέτες εκείνων των υπερδυνάμεων που διαθέτουν πυρηνικά όπλα" - πρόσθεσε ο Ρώσος Ιεράρχης." από τον Αιμίλιο Πολυγένη και το https://www.romfea.gr/epikairotita-xronika/40503-bolokolamsk-ilarionas-o-kindunos-enos-pagkosmiou-polemou-einai-oratos

" ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΑΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΙΚΑ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ - ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΥΚΟΦΙΛΙΕΣ - ΚΑΙ ΝΑ ΠΩΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΌ - ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΥΡΊΣΟΥΝ ΕΠΆΝΩ ΤΟΥΣ. 

ΔΡ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ"