Ελληνορωμαϊκά!

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020

Τι σχέση έχει το ΕΜΒΟΛΙΟ με την ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ;;

 


Παραθέτουμε αποσπάσματα της συνέντευξης του Αλμπερτ Μπουρλά: Γιατί είναι ασφαλές το εμβόλιο της Pfizer -Ο ιός είναι ο εχθρός, όπως  επισημαίνονται στο https://www.iefimerida.gr/ygeia/mpoyrla-giati-einai-asfales-embolio-tis-pfizer
 

«Ο τρόπος με τον οποίο η Ελλάδα αντιμετώπισε την πανδημία και το γεγονός ότι πραγματικά ξεχωρίζει ως μια από τις πιο επιτυχημένες χώρες στην αντιμετωπισή της είναι κάτι που με κάνει εξαıρετικά υπερήφανο» λέει, στη συνέντευξή του στα «ΝΕΑ» ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer δρ. Αλμπερτ Μπουρλά.

Ο κ. Μπουρλά τόνισε ακόμη:«Παρότι η Pfizer κινείται με εξαιρετική ταχύτητα, εν μέρει χάρη στην τεχνολογία mRNA, η διατήρηση υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και ασφάλειας είναι εξαιρετικά σημαντική σε όλη την ανάπτυξη».

Τέλος αναφερόμενος στην Θεσσαλονίκη ο κ. Μπουρλά σημειώνει: «Ο κόμβος μας στη Θεσσαλονίκη θα αποτελέσει κοιτίδα για υψηλού επιπέδου τεχνικές και άκρως εξειδικευμένες ψηφιακές ικανότητες όπως η τεχνητή νοημοσύνη, οι Advanced Analytics και Agile Software Development».

Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ygeia/mpoyrla-giati-einai-asfales-embolio-tis-pfizer

ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΌΓΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ.

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;

ΜΗΠΩΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ;

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας