Ελληνορωμαϊκά!

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

Ταλαιπωρούνται σήμερα τόσο τα μικρά παιδάκια που ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ θα κάνει ΕΛΕΟΣ για χάριν των παιδιών και θα μας σώσει , όπως έλεγε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ.

Πολλοί προσκυνητές άκουγαν τον Όσιο Παίσιο τον Αγιορείτη  να λέει « ότι για Χάριν των μικρών  παιδιών και  για τα αίματα των προγόνων μας ο ΘΕΟΣ θα επέμβει για να  μας σώσει»

Σήμερα οι μέρες μας γενήκανε τρομερές και φοβερές.

Όλοι λένε αναμεταξύ τους « τι είναι αυτό που μας βρήκε;» και εννοούν την πανδημία αυτή.

Ήρθε όμως και η ώρα των μικρών παιδιών να ταλαιπωρηθούν;

Οι ξένοιαστες στιγμές της τρυφερής παιδικής ηλικίας γίνονται σκέτη ταλαιπώρια για τα παιδιά, τους γονείς και τους δασκάλους.

Το ερώτημα είναι πως θα συμπεριφερθεί ο παιδικός πληθυσμός στην διάρκεια του σχολικού έτους και σε σχέση με τα μέτρα ασφαλείας και καταστολής για τον Covid- 19;

Οι γονείς , οι δάσκαλοι και οι αρμόδιοι πρέπει να είναι σοβαρά προβληματισμένοι γιατί για να ξεκινήσει η σχολική χρονιά χρειάζεται ακόμη μια διδακτική χρονιά για να εξιδεικευθούν τα μέτρα ασφαλείας, να διδαχτούν και να εφαρμοστούν  ειδικά στις τρυφερές παιδικές ηλικίες.

Λες και τα παιδιά μας πληρώνουν τις αμαρτίες μας και δυστυχώς έτσι είναι.

Για αυτά τα μικρά πλασματάκια θα κάνει ΕΛΕΟΣ ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ και για χάριν τους θα κάνει κάτι για να τα σώσει και να σώσει εμάς.

Να γιατί ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ έλεγε: ότι για Χάριν των μικρών  παιδιών και για τα αίματα των προγόνων μας ο ΘΕΟΣ θα επέμβει για να  μας σώσει»

ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ  ΑΥΤΗ Η ΘΕΙΚΗ  ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ;

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/ 

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας