Ελληνορωμαϊκά!

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

ΕΚΤΑΚΤΟ : η ΑΡΜΕΝΙΑ καλεί στα ΟΠΛΑ όλο τον ανδρικό πληθυσμό μέχρι τα 55 έτη - σφοδρές αρματομαχίες για να σταματήσουν τους Αζέρους που τους βοηθάει η τουρκία


Να γιατί έλεγε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ότι εκτός από τους Έλληνες και τους Κούρδους και οι Αρμένιοι θα πάρουν τα μέρη τους με την διάλυση της τουρκίας.

ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ο Αιτωλός " από ένα μικρό κράτος θα ξεκινήσει ο πόλεμος" 

"Armenia's government declared martial law and total military mobilisation, shortly after a similar announcement by the authorities inside the separatist region".

"Get ready to defend our sacred homeland," Armenian Prime Minister Nikol Pashinyan said after accusing Azerbaijan of "pre-planned aggression".https://www.bbc.com/news/world-europe-54314341

Μόλις τελείωσε η ρωσική άσκηση Καύκασος 2020 ξεκίνησαν οι εχθροπαξίες κόντα  στον αυχένα του Καυκάσου για να σταματήσουν την εν δυνάμει επίγεια κάθοδο των Ρώσων προς την  Μέση Ανατολή.  

 Το Κρεμλίνο ανησυχεί για την κλιμάκωση, ζητά να σταματήσουν οι εχθροπραξίες

Την έντονη ανησυχία του για την κλιμάκωση στην περιοχή του Ναγκόρνο-Καραμπάχ εξέφρασε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρωθυπουργό της Αρμενίας Νικόλ Πασινιάν.
Η τηλεφωνική αυτή επικοινωνία, που έγινε με πρωτοβουλία της Αρμενίας, «επικεντρώθηκε στην κατάσταση στη ζώνη του Ναγκόρνο-Καραμπάχ, ανέφερε το Κρεμλίνο. «Η ρωσική πλευρά εξέφρασε σοβαρές ανησυχίες για τις ένοπλες συγκρούσεις ευρείας κλίμακας. Σημειώθηκε ότι είναι σημαντικό τώρα να γίνει ό,τι είναι δυνατόν για να αποφευχθεί η περαιτέρω κλιμάκωση της σύγκρουσης και να σταματήσουν οι εχθροπραξίες», πρόσθεσε η υπηρεσία Τύπου του Κρεμλίνου"
.https://www.militaire.gr/oi-armenioi-tinazoyn-ston-aera-ta-tethorakismena-toy-alief-o-opoios-kiryxe-stratiotiko-nomo-sto-aazermpaitzan/

Αυτά βλέπουν οι Ρώσοι και ανάβουν τις μηχανές των αρμάτων του για έναρξη επιχειρήσεων ( ο ρώσος περιμένει τι θα γίνει στο ΑΙΓΑΙΟ με τον τούρκο και με τα ΣΤΕΝΑ )

Αποθρασύνθηκε ο τούρκος και εξυπηρετεί Γεωπολιτικά  συμφέροντα των Δυτικών, για αυτό και αυτοί δεν του βάζουν κυρώσεις σε όσα κάνει στο ΑΙΓΑΙΟ.

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

ΣΤΩΜΕΝ καλώς 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας