Ελληνορωμαϊκά!

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

"με το μαλακό παιδιά να μην θυμώσει ο σουλτάνος" ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΝΑ ΡΑΓΙΖΕΙ


ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΡΑΓΙΣΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ - ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ. ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ . Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΡΑΜΕΙ ΡΟΛΟ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΎ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

ΠΙΣΤΗ - ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΜΑΤΙΑ ΟΛΑΝΟΙΚΤΑ ΣΤΑ ΘΗΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ.

ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΛΑΝΙΖΟΥΝ;

ΔΡ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ 

Η Άγκελα Μέρκελ διαμηνύει πως εάν επιβληθούν κυρώσεις στην Τουρκία θα χαλάσει το κλίμα στον επικείμενο διάλογο Ελλάδος και Τουρκίας, υποστηρίζοντας πως ο Ερντογάν θα θυμώσει και θα αντιδράσει. Αυτή η στάση της καγκελαρίου επηρεάζει αρκετά κράτη-μέλη, που έχουν εκχωρήσει στη Γερμανία -όχι τώρα που είναι Προεδρία της Ε.Ε. αλλά μόνιμα- να κάνει τη διαχείριση σχετικά με τα όσα διαδραματίζονται στην Ανατολική Μεσόγειο.

Είναι σαφές πως βρισκόμαστε σε κομβικό σημείο των εξελίξεων και είναι σαφές πως παρασκηνιακά πολλά λέγονται, συμφωνούνται ενώ είναι πρόδηλο πως οι κινήσεις εντός της Ε.Ε. επηρεάζονται σημαντικά από τα "θέλω" του Ερντογάν. Ποια τα δεδομένα σήμερα ενόψει των συνόδων των ΥΠΕΞ (αύριο και μεθαύριο) και των αρχηγών την Πέμπτη και την Παρασκευή;

Πρώτον, η αποχώρηση του "Όρουτς Ρέις" από την περιοχή που διενεργούσε παράνομες έρευνες εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, θεωρήθηκε ως ευκαιρία "για στροφή στη διπλωματία". Τούτο έγινε μετά από συνεννόηση Μέρκελ - Ερντογάν, με την καγκελάριο να δηλώνει σε συνομιλητές της πως μόνο αυτή μπορεί να επηρεάσει τον Τούρκο Πρόεδρο" 

ΠΗΓΗ  https://www.philenews.com/eidiseis/politiki/article/1021868/grmaniko-stavrolexo-ga-anatoliki-mesogio

Τουρκία: Άσκηση υποβρυχίων με τορπίλες ανοιχτά της Σμύρνης

https://www.echedoros-a.gr/2020/09/blog-post_607.html#more

Αντί για κυρώσεις στην Τουρκία πάμε σε διάλογο με την “αποστρατιωτικοποίηση” να παίρνει “σάρκα και οστά” στο Αιγαίο!

https://www.militaire.gr/anti-gia-kyroseis-stin-toyrkia-pame-se-dialogo-me-tin-quot-apostratiotikopoiisi-quot-na-pairnei-quot-sarka-kai-osta-quot-sto-aigaio/

ΣΤΙΣ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2020 ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ 
ΓΕΡΟΝΤΑΣ " να με θυμηθείς αντί για κυρώσεις στην τουρκία θα βάλλουν κυρώσεις στην Ελλάδα..." Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2020/09/blog-post_97.html