Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ σουλτάνου "η τουρκία δίχασε την ΕΕ" ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΊΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ;;

 


O ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ του  σουλτάνου μας εισαγάγει σε μια άλλην διάσταση που ο κοσμάκης ξέρει τι γίνεται με τους δήθεν φίλους στην Ευρώπη.

" Η Τουρκία δεν είναι απομονωμένη…Η ΕΕ διχάστηκε…Δείτε τα γεγονότα στην Ανατολική Μεσόγειο”.

Ο Καραγκιούλ γράφει ότι “η  Τουρκία κατέστρεψε όλες τις δομές ισχύος στην Ανατολική Μεσόγειο. Αποδυνάμωσε τις συμμαχίες που δημιουργήθηκαν εναντίον της στην περιοχή. Αποξένωσε τη Γαλλία εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η Ελλάδα και Η Ελληνοκυπριακή Διοίκηση της Νότιας Κύπρου (GCASC) έμειναν αβοήθητες.

Χρησιμοποίησε αποτελεσματικά τη στρατιωτική της αποτροπή. Ποτέ δεν έθεσε σε κίνδυνο τη γεωπολιτική της αποφασιστικότητα. Δεν φοβόταν τα μέτωπα που δημιουργήθηκαν εναντίον της”.

Ο Καραγκιούλ επισημαίνει ότι “με τη στάση που τήρησε η Τουρκία, είδαμε ότι  η ΕΕ δεν ήταν ποτέ πραγματικά ενωμένη, ότι ήταν διχασμένη και ότι κάθε χώρα στράφηκε προς τις δικές της εθνικές πολιτικές.

Η «στάση της Τουρκίας» έφερε  στο φως τα σημάδια της διαίρεσης της ΕΕ…

Εκείνοι που λένε «η Τουρκία είναι μόνη» χρειάζονται μόνο να αναθεωρήσουν όλα όσα έχουν συμβεί από τότε που ξέσπασε η κρίση της Ανατολικής Μεσογείου.

Η συζήτησή μας σχετικά με την Τουρκία πρέπει να είναι η «άνοδος της δύναμης της», όχι η «απομόνωση». Λαμβάνοντας αυτό υπόψη, μπορούμε να εξακριβώσουμε ποιος είναι στην πραγματικότητα μόνος και θα είναι μόνος τόσο στη Μεσόγειο όσο και σε ολόκληρη την περιοχή… Θα αγωνιστούμε στο πρωτάθλημα γιγάντων. Η Τουρκία είναι  μια υπερδύναμη τώρα!" 

ΠΗΓΗ https://www.militaire.gr/to-kathestos-erntogan-panigyrizei-giati-quot-i-toyrkia-ochi-mono-den-einai-moni-tis-alla-dichase-kai-tin-eyropi-quot/

ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΛΛΥΒΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΖΩΝΑΡΙ ΤΟΥΣ.

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΛΑΣΤΙΓΚΑ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΒΑΡΟ.