Ελληνορωμαϊκά!

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

ΜΟΣΧΑ στην Άγκυρα " έως εδώ δεν θα κάνεις την Αρμενία σαν την Συρία με τρομοκράτες τζιχαντιστές"

 


Ας ετοιμαζόμαστε και εμείς. Αυτά που βλέπουμε στην Αρμενία μπορεί να τα γευτούμε. Με την γείτονα τίποτε δεν αποκλείεται, είναι άλλωστε τσεκαρισμένο από την ιστορία.
Άραγε τι έχουν να μας πουν οι θιασώτες της Ελληνοτουρκικής φιλίας που τους "φάγαμε στην μάπα¨ τόσα χρόνια; (να μας συμπάθατε για την έκφραση , είναι ο πόνος και η αδικία εναντίον της πατρίδος μας)
Ένα γνωρίζουμε, ότι κανείς δεν θα μας βοηθήσει, ούτε και οι Ομόδοξοι που θα βλέπουν, όπως ήδη βλέπουν, μόνο τα συμφέροντα τους για αυτό να προλάβουμε να ενωθούμε δίχως μιζέριες και κομματισμούς.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΞΑΦΝΙΚΑ όλα πήραν φωτιά που τρέχει με μεγάλη ταχύτητα, ενώ φυσούν ισχυροί αγέρηδες απο την ΟΡΓΗ της Μόσχας.

" Η Ρωσία προειδοποιεί για τη χρήση μισθοφόρων στη σύγκρουση του Καραμπάχ και ζητεί την άμεση απόσυρσή τους.
Η Μόσχα ανησυχεί για αναφορές σχετικά με τη μεταφορά παράνομων ένοπλων μαχητών στην ζώνη σύγκρουσης Ναγκόρνο-Καραμπάχ, δήλωσε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών σε δήλωση, υποστηρίζοντας ότι η Ρωσία είναι ενάντια στην κίνηση και ζητά την απόσυρσή τους από την περιοχή χωρίς καθυστέρηση.
Ανησυχούμε βαθιά για αυτές τις διαδικασίες, οι οποίες οδηγούν όχι μόνο σε ακόμη μεγαλύτερη κλιμάκωση των εντάσεων στη ζώνη των συγκρούσεων, αλλά επίσης δημιουργούν ..ΒΙΑ " https://sputniknews.com/world/202009301080624535-russia-warns-against-use-of-mercenaries-in-karabakh-conflict-calls-for-their-immediate-withdrawal/

Ο ΕΝΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ και από πίσω κρύβεται η τουρκία.

Αρμενία: Το Αζερμπαϊτζάν έχει δώσει το πράσινο φως στην Άγκυρα! Όλες οι επιθέσεις πραγματοποιούνται από τουρκικά μαχητικά.

 ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΜΙΣΘΩΜΕΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ το νέο φρούτο που χρησιμοποιεί η τουρκία - κοινώς εγκληματίες (να μαθαίνουμε και εμείς, τι μπορεί να αντιμετωπίσουμε). 

Απώλειες μεταξύ Σύρων μισθοφόρων που βρίσκονται στο Ναγκόρνο – Καραμπάχ για λογαριασμό της Τουρκίας έχουν αρχίσει να εμφανίζονται. Σύμφωνα με μια έκθεση του Συριακού Παρατηρητηρίου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (SOHR), ο πρώτος μισθοφόρος σκοτώθηκε αφού πυροβολήθηκε από τις αρμενικές δυνάμεις στην περιοχή του Καραμπάχ.Ο συνολικός αριθμός των απωλειών είναι ακόμα άγνωστος αυτήν τη στιγμή." 

https://www.onalert.gr/kosmos/nagkorno-karampach-katagrafontai-oi-protes-apoleies-stoys-syroys-misthoforoys-poy-o-erntogan-den-esteile/396930

ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΚΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΛΑ 

" Σύμφωνα με τον Γεωργιανό αναλυτή, Γκέλα Βασάτζε, το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η σύγκρουση για το Ναγκόρνο – Καραμπάχ, με περιοδικές εκρήξεις βίας, ωφελεί τη Μόσχα, η οποία μπορεί «να διατηρεί την επιρροή της εκεί» ως μεσολαβήτρια.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν επιμένει να κηρυχθεί κατάπαυση πυρός. Όμως αυτή η θέση «κινδυνεύει» από την αυξανόμενη στήριξη της Άγκυρας στο Μπακού, η οποία μπορεί «να ανατρέψει την ισορροπία των δυνάμεων», υπογραμμίζει ο Ραντβανί.

Ο Γάλλος ειδικός αναφέρεται στην αγανάκτηση του Μπακού απέναντι στη Μόσχα, η οποία παρέχει «πιο εξελιγμένα όπλα» στο Γερεβάν, που συμμετέχει στον Οργανισμό της Συνθήκης Συλλογικής Ασφάλειας¨.https://www.onalert.gr/kosmos/peripleketai-to-koyvari-sto-nagkorno-karampach-to-paichnidi-ton-xenon-dynameon/396908/

 Η ΡΩΣΙΑ ΣΕ ΥΨΙΣΤΗ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ 

Κρεμλίνο: “Στρατιωτικοί μας παρακολουθούν τις εξελίξεις στο Ναγκόρνο Καραμπάχ”- Μήνυμα προς Τουρκία 

https://www.militaire.gr/kremlino-quot-stratiotikoi-mas-parakoloythoyn-tis-exelixeis-sto-nagkorno-karampach-quot-minyma-pros-toyrkia/

Η ΡΩΣΙΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙ για την μεταφορά τζιχαντιστών στον Καύκασο δεδομένου του γεγονότος της ύπαρξης εκεί μουσουλμανικών πληθυσμών και του  βεβαρυμένου παρελθόντος τρομοκρατικών ενεργειών στην Ρωσική επικράτεια.

Είναι λογικό μέσα στα επόμενα 24ωρα να δούμε ενεργή συμμετοχή ρώσων στα πολεμικά μέτωπα, ώστε να λάβει η τουρκία ένα δυνατό μήνυμα.

Σήμερα οι προφητείες αναγγέλονται σαν ειδήσεις στις τηλεοράσεις.

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας