Ελληνορωμαϊκά!

Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

Μετά την έκρηξη στον Λίβανο, έρχεται ¨έκρηξη¨ εξελίξεων ΕΔΩ. Η Μεσόγειος η μήτρα του ανθρώπινου πολιτισμού έγινε μήτρα πολλών παγίδων.

 Στην  Αν. Μεσόγειο , στο ΑΙΓΑΙΟ και στα Δαρδανέλια ό ένας στήνει παγίδα στον άλλον. Η ΠΑΝΑΓΙΑ μαζί σου Ελλάδα μου.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Τούρκος ναύαρχος ε.α. Τζιχάτ Γιαϊτζί : «Ανατίναξαν τον Λίβανο γιατί θέλαμε να υπογράψουμε συμφωνία για ΑΟΖ»!

Αν αυτό αληθεύει τότε και η συμφωνία Ελλάδος – Αιγύπτου  για την οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών στην Αν. Μεσόγειο θα πρέπει να ενόχλησε σφόδρα τους τούρκους.

Σύμφωνα με την ανάρτηση στο λογαριασμό του Twitter ο Cihat Yaycı ανέφερε: "Είπαμε, ας κάνουμε μια συμφωνία ναυτικής δικαιοδοσίας με τον Λίβανο, και στη συνέχεια συνέβη αυτό το συμβάν (η τρομερή έκρηξη στη Βηρυτό)...

Το 2010, είπαμε να το κάνουμε παρόμοια συμφωνία με τη Λιβύη, και ο Καντάφι ανατράπηκε ...

Είπαμε ας κάνουμε το ίδιο με την Αίγυπτο ... και ο πρόεδρος Μόρσι ανατράπηκε …”.https://www.pronews.gr/kosmos/903867_cihat-ytz-anatinaxane-ton-livano-giati-thelame-na-ypograpsoyme-mazi-toy-aoz

 Βιώνουμε εκείνες τις στιγμές που οι άγιοι πατέρες μας επισημάναν ότι « θα ερεθίσουν τον τούρκο να μας επιτεθεί για να κάνουν την δουλεία τους» Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός.

Προχθές το βράδυ βγήκαν οι τούρκοι και είπαν « οι Αμερικάνοι θέλουν μέσω της Αλεξανδρούπολης να ελέγξουν την Μαύρη θάλασσα»

« Οι ΗΠΑ θέλουν να ελέγξουν την Μαύρη Θάλασσα μέσω της Αλεξανδρούπολης υποστηρίζει το Dogu Akdeniz Politik που ασχολείται με γεωπολιτικές αναλύσεις.»  https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/08/dogu-akdeniz-politik.htm

Και θυμηθήκαμε τον ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ που είχε πει στον σεβαστό δάσκαλο Κ. Δ στην ΠΑΝΑΓΟΥΔΑ το 1990:

« - Τότε όμως οι δήθεν «φίλοι» μας θα βοηθήσουν την Ελλάδα μας αλλά στην ουσία αυτοί θα έχουν το μυαλό τους στα Δαρδανέλια και στην Ευρωπαϊκή Τουρκία.

Τον ρωτάω “εμείς θα λάβουμε μέρος σε ό,τι γίνει;”

-“Όχι!”, μου λέει. “Εμείς θα φτάσουμε μέχρι το σημείο της γενικής επιστράτευσης.

-Χάρην των μικρών των παιδιών, των μοναχών και άλλων που προσεύχονται ο Θεός θα μας λυπηθεί και δεν θα μας αφήσει να λάβουμε μέρος στον πόλεμο που θα γίνει.

-Θα την πατήσουν αυτοί οι δήθεν «φίλοι» μας και οι άλλοι…”».


 Τι σημαίνει η φράση του ΑΓΙΟΥ;  « Θα την πατήσουν αυτοί οι δήθεν «φίλοι» μας και οι άλλοι….»

Σημαίνει, ότι όποιος ανοίγει τον  λάκκο του αλλουνού, πέφτει ο ίδιος μέσα.

Η ΕΛΛΑΔΑ μας σε όλα αυτά τα κοσμογονικά που γίνονται γύρω μας εδώ και χρόνια και για τα οποία μας λένε « δεν είναι τίποτε , δεν συμβαίνει τίποτε» ενώ αυτοί δουλεύουν στο παρασκήνιο , η Ελλάδα μας έγινε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους σχεδιασμούς που κατάστρωσαν οι μεγάλοι της γης να τελειώσουν με τις άπληστες διεκδικήσεις της τουρκίας στο μεγαλύτερο πρατήριο φυσικού αερίου στον κόσμο που είναι η Νοτιανατολική λεκάνη της Μεσογείου.

Οι προφητείες τις τελευταίες ώρες ευθυγραμμίζονται με τις εξελίξεις.

Απομένει σε εμάς να ευθυγραμμιστούμε με τον Ουρανό με ένα ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ και σε λίγο με το « ταις πρεσβείαις της Θεοτόκου Σώτερ σώσον ημάς» .

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

 ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας